Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: ecologia
14 J: Crida a la solidaritat internacional amb les ecologistes presxs
11 jun 2008
Dia de solidaritat amb Jeffrey Luers i totes les ecopresoneres: 14 de juny del 2008

El pròxim 14 de juny es celebra el dia de solidaritat internacional amb Jeffrey Luers i la resta de presxs ecologistes anti-autoritàries. Es compleixen 8 anys des que Jeff està empresonat per realitzar un sabotatge lâany 2000 contra un concessionari Chevrolet. Fem una crida a la solidaritat.

Com sabeu aquest any ha canviat per a millor la situació dâen Jeff, ja que la sentència original de 23 anys, des dâaquest febrer, ha quedat reduïda a 10. Això vol dir que abandonarà la presó a finals de lâany vinent, 13 anys abans del previst. Així que aquest mes de juny tenim molt que celebrar, però també molt per queixar-nos. Una de les coses més difícils de la presó és tornar a reintegrar-se en una vida ânormalâ? al sortir. Jeff té planejat començar a assistir a clase mentre treballa per a fer front les despeses que pugui tenir, així com tindrà que afrontar alhora la reintegració emocional.

El 14 de juny no és nomès el dia de solidaritat amb Jeffrey Luers sinò que la solidaritat es fa extensible a la resta de represaliades per la seva lluita contra la dominació i la destrucció de la terra i les seves éssers. Us recordem que hi ha moltíssimes companyes i companys presxs, pendents de llargues condemnes o sentenciades a llargs anys de presó, companyes com les detingudes en la Operació Backfire, una de les majors operacions represives contra el moviment per lâalliberament de la terra als EEUU. El nombre de les persones detingudes i empresonades que van decidir no colâ¢laborar amb les agències policials potser no ens resultin familiars però les repetim i reivindiquem la solidaritat amb ellxs, són: Briana Waters, Tre Arrow, Daniel Mcgowan, Jonathan Paul, Nathan Block. Per al grup de suport a Jeffrey a EEUU el 14 de juny del 2008 marcarà el començament dâuna campanya de suport econòmic per lâeducació de Jeffrey i les seves despeses diàries fins al moment de la seva posada en llibertat.

Esperem, al mateix temps, que aquest dia serveixi per a cridar lâatenció sobre la resta dâecopresonerxs que encara es troben entre reixes, enfrontant-se a la represió de lâEstat.

Animem a tothom (sigui dâon sigui) a realitzar actes solidaris pels ecopresxs. Grans o petits, des de manifestacions a cartes de protesta, tot és vàlid i dâajuda. No tâaturis!

Per a més informació o per a recollir idees sobre anteriors campanyes que sâhan realitzat visita http://freejeffluers.org/howtohelp.html i per a obtindre informació sobre altres ecopresxs visita http://greenscare.org/ o http://spiritoffreedom.org.uk/

Les donacions per Jeffrey es poden fer mitjançant diverses opcions que podràs veure en http://freejeffluers.org/donate.html

Gràcies pel vostre suport!
Solidaritat!

Amigues i amics de Jeffrey âFreeâ? Luers
http://www.freejeffluers.org
info ARROBA freejeffluers.org


La Cizalla �crata distribueix el documental sobre la vida i el cas de Jeffrey Luers i els benenficis són per ajudar amb les despeses legals de Jeff. Així, hem editat tres fanzines que podeu demanas per a la seva distribució.


Jeffrey Luers: Preso ecologista anti-autoritari. 30 pag aprox.

Green Scare: Textos breus sobre els processos repressius i diverses entrevistes al pres Daniel Mcgowan.40 pag aprox.

Green Scare: Text que ens introdueix de manera més extensa i reflexiona sobre els cops repressius viscuts en els últims 10 anys pel moviment ecologista radical. 10 años por el movimiento ecologista radical. 20 pag aprox.
Emprenent un compromís real amb la nostra Terra


Canvi climàtic, explotació animal, desenvolupament sostenible⦠termes que escoltem dia rere dia als mitjans de comunicació, i que de tant repetir-los sâhan buidat de contingut en una societat que fagocita la informació i la transforma en paraules que sâassequen i moren.
Dames, cavallers, estem matant el planeta i als seus habitants. On hauriem de veure una vaca veiem un munt de filets i quan contemplem un bell prat tan sols imaginem quant podriem guanyar si contruíssim allí una urbanització de xalets. Ensenyem als nostres fills a veure a alguns animals com divertides i gracioses mascotes i a altres com bèsties a les que despedaçar per a desprès menjar la seva carn morta o vestir-nos amb la pell que els hi han arrancat, tot això, és clar, mentres deixem caure
la llagrimeta de rigor quan vem un documental sobre lâescalfament global.
En els mateixos telediaris en els que ens expliquen que el nostre país va bé i sense problemes també ens diuen que tenint tres bosses dâescombraries a casa i dutxant-nos en comptes de banyant-nos ja haurem posat el nostre gra de sorra, però no, res canviarà a no ser que comencem a donar-nos compte que ni la terra ni els animals estan allía per a utilitzar-los com a recursos. la necessitat dâuna implicació real per a canviar lâactual situació augmenta cada dia que passa. Observar com el mòn reventa ja no és una opció. Hi ha gent que ja ha obert els ulls davant dâaquesta realitat i ha participat de manera directa i real en la creació dâun canvi: han optat per canviar la seva dieta omnívora per la vegetariana, han deixat de consumir productes animals o experimentats en ells, han decidit boicotejar a les empreses més contaminants i a les multinacional⦠en definitiva han optat per un estil de vida dâacord amb el seu rebuig a la destrucció de la terra per interessos econòmics.
Algunes persones, inclús, han decidit saltar-se les lleis i golpejar directament a les empreses responsables del desastres ecològic en el que estem immerses. Mitjançant el sabotatge econòmmic no violent han intentat per una banda cridar lâatenció sobre certs temes i per tant, acabar amb els negocis que sâaprofiten de la destrucció de qualsevol forma de vida. Han alliberat animals de laboratoris en els que selâs sotmetia a aberrants i innecessàries proves, han destruït la maquinària amb la que grans multinacionals desforestaven antics boscos, han organitzat campanyes contra empreses que sâaprofitaven del patiment i la mort de milers dâanimals. I per això, moltes han estat les empresonades, i no poques sâenfronten a condemnes desmesurades. El 14 de juny és el dia de la solidaritat internacional amb els presos i les preses ecologistes. Recordem a Jeffrey Luers, a qui en un principi sâenfrontava a una pena de 23 anys de presó per causar danys a tres totterrenys de la marca Chevrolet (els quals, no sent considerats cotxes dâús domèstic poden emetre fins un 30% més de productes contaminants); a Eric McDavid, que se lâha condemnat a 20 anys per planejar una suposada acció contra una empresa de torretes dâantenes de telefonia mòbil; a Joshua Harper, Kevin Kjonas, Andy Stepanian, Jake Conroy,
Lauren Gazzola y Darius Fulmer, els quals foren empresonats per mantenir una pàgina web contra Huntington Life Sciences, un dels més grans i cruels laboratoris dâexperimentació animal del mòn; i a tants dâaltres que sâenfroten a la repressió per lluitar en defensa de la terra i de les éssers que lâhabiten. En el passat també es consideraven criminals els qui alliberaven a els esclaus de la tirania dels seus amos. Que el que faci cada unx de nosaltres sigui ilâ¢legal no vol dir que no sigui âcorrecteâ?.

I tú, seràs part de la solució o prefereixes seguir sent part del problema?

Alliberament animal. Alliberament humà. Alliberament de la terra. Solidaritat amb les represaliades per a tractar de defensar la nostra terra.

Mas información:
www.lacizallaacrata.nuevaradio.org/
Mas información en inglés:
greenscare.org,
http://www.freefreenow.org/
El próximo 14 de Junio se celebra el día de solidaridad internacional con Jeffrey Luers y el resto de presxs ecologistas anti-autoritarixs. Se cumplen 8 años desde que Jeff está encarcelado por realizar un sabotaje incendiario en el año 2000 contra un concesionario Chevrolet. Hacemos un llamamiento a la solidaridad.

Como sabéis este año las cosas han cambiado para mejor en la situación de Jeffrey ya que la sentencia original de 23 años ha quedado reducida el pasado febrero a 10 años lo que quiere decir que Jeffrey abandonará la cárcel a finales del año que viene, 13 años antes de lo previsto. Así que este mes de Junio tenemos mucho que celebrar, pero también mucho por lo que quejarnos. Una de las cosas más difíciles de la cárcel es volver a reintegrarse en una vida ânormalâ? al salir. Jeff tiene planes de comenzar a asistir a clases mientras trabaja para afrontar los gastos que pueda tener, así como tendrá que enfrentarse a la reintegración emocional.

El 14 de Junio no es sólo el día de solidaridad con Jeffrey Luers sino que la solidaridad se hace extensible al resto de represaliadxs por su lucha contra la dominación y la destrucción de la tierra y sus seres. Os recordamos que hay muchísimxs compañerxs encarceladxs, pendientes de largas condenas o sentenciadas a largos años de cárcel, compañerxs como lxs arrestadxs en la Operación Backfire, una de las mayores operaciones represivas contra el movimiento por la liberación de la tierra en USA. El nombre de las personas arrestadas y encarceladas que decidieron no colaborar con las agencias policiales quizás no nos resulten familiares pero los repetimos y revindicamos la solidaridad con ellxs, son Briana Waters, Tre Arrow, Daniel Mcgowan, Jonathan Paul, Nathan Block. Para el grupo de apoyo a Jeffrey Luers en USA el 14 de Junio del 2008 marcará el comienzo de una campaña de apoyo económico para la educación de Jeffrey y sus gastos diarios hasta el momento de su puesta en libertad.
Esperamos, al mismo tiempo, que este día sirva para llamar la atención sobre el resto de ecoprisionerxs que aun se encuentran entre rejas, enfrentándose a la represión del estado.

Animamos a todo el mundo (sean de donde sean) a realizar eventos solidarios por lxs ecoprisionerxs. Grandes o pequeños, desde manifestaciones a cartas de protesta, todo es válido y de ayuda.
--------------------------------------------------------------------------------Información para la difusión y la solidaridad con el caso de Jeffrey Luers:

Para mas información o para coger ideas sobre anteriores campañas que
hemos realizado visita http://freejeffluers.org/howtohelp.html y para obtener
información sobre otrxs ecoprisionerxs visita http://greenscare.org/,
http://spiritoffreedom.org.uk/ o www.lacizallaacrata.nuevaradio.org/

Las donaciones para Jeffrey se pueden hacer mediante varias opciones que podrás ver en http://freejeffluers.org/donate.html

La Cizalla �crata distribuye el documental sobre la vida y el caso de Jeffrey Luers y los benefícios son para ayudar con los gastos legales de Jeff. Asi mismo, hemos tres fascines que nos podéis pedir para su distribución:

Jeffrey Luers: Preso ecologista anti-autoritario. 30 pag aprox.

Green Scare: Textos breves sobre los procesos represivos y diversas entrevistas al preso Daniel Mcgowan.40 pag aprox.

Green Scare: Texto que nos introduce de manera más extensa y reflexiona sobre los golpes represivos vividos en los últimos 10 años por el movimiento ecologista radical. 20 pag aprox.


--------------------------------------------------------------------------------


Convocatorias:


Cadiz:
Viernes 13 a las 20:00h se proyectará el documental de Jeffrey Luers y charlaremos con un miembro de La Cizalla �crata sobre su caso y la represión al movimiento ecologista radical en USA.

CSA La Fábrika
Plaza Cruz Verde, (Cádiz).


Almería:
Sábado 14 de Junio a las 14.30h comedor vegano y proyección del documental sobre Jeffrey Luers e información sobre su caso. Lugar:

Biblioteca social de Almería
Calle Zagal 21, (paralela a la Calle Granada)

Propaganda para su difusión: fotocopia y distribuye!!

- Primer escrito:

EMPRENDIENDO UN COMPROMISO REAL CON NUESTRA TIERRA

Cambio climático, explotación animal, desarrollo sostenible...
términos que oímos día tras día en los medios de comunicación, y
que de tanto repetirlos se han vaciado de contenido en una sociedad
que fagocita la información y la transforma en palabras que se secan
y mueren.

Damas, caballeros, estamos matando al planeta y a sus habitantes.
Donde deberíamos ver una vaca vemos un montón de filetes y
cuando contemplamos un hermoso prado tan solo imaginamos
cuánto podríamos ganar si construyésemos allí una urbanización de
chalets. Enseñamos a nuestros hijos a ver a algunos animales como
divertidas y graciosas mascotas y a otros como bestias a las que
despedazar para después comer su carne muerta o vestirnos con la
piel que les han arrancado, todo ello, por supuesto, mientras
echamos la lagrimita de rigor cuando vemos un documental sobre el
âcalentamiento globalâ?.

En los mismos telediarios en los que nos cuentan que nuestro país
va bien y sin problemas también nos dicen que teniendo tres bolsas
de basura distintas en casa y duchándonos en vez de bañarnos ya
habremos puesto nuestro granito de arena, pero no, nada cambiará a
no ser que empecemos a darnos cuenta de que ni la tierra ni los
animales están ahí para usarlos como recursos. La necesidad de una
implicación real para cambiar la actual situación aumenta cada día
que pasa. Observar como el mundo revienta ya no es una opción.
Hay gente que ya ha abierto los ojos ante esta realidad y ha
participado de manera directa y real en la creación de un cambio:
han optado por cambiar su dieta omnívora por la vegetariana, han
dejado de consumir productos animales o experimentados en ellos,
han decidido boicotear a las empresas mas contaminantes y a las
multinacionales, ... en definitiva han optado por un estilo de vida
acorde a su rechazo a la destrucción de la tierra por intereses
económicos.

Algunas personas, incluso, han decidido saltarse las leyes y golpear
directamente a las empresas responsables del desastre ecológico en
el que estamos inmersos. Mediante el sabotaje económico no
violento han intentado por un lado llamar la atención sobre ciertos
temas y por otro, acabar con los negocios que se aprovechan de la
destrucción de cualquier forma de vida. Han liberado animales de
laboratorios en los que se les sometía a aberrantes e innecesarias
pruebas, han destruido la maquinaria con la que grandes
multinacionales deforestaban antiguos bosques, han organizado
campañas contra empresas que se aprovechan del sufrimiento y la
muerte de miles de animales. Y por ello, muchos han sido
encarcelados, y no pocos se enfrentan a condenas desmesuradas.
Hoy, 14 de Junio, es el día de la solidaridad internacional con los
presos y las presas ecologistas. Hoy recordamos a Jeffrey Luers, a
quien en un principio se condenó a 23 años de prisión por causar
daños a tres todoterrenos de la marca Chevrolet (los cuales, no
siendo considerados coches de uso doméstico pueden emitir hasta
un 30 % mas de productos contaminantes); a Eric McDavid, que se
enfrenta a una condena de casi 20 años por âplanearâ? una supuesta
acción contra una empresa de torretas de antenas de telefonía móvil;
a Joshua Harper, Kevin Kjonas, Andy Stepanian, Jake Conroy,
Lauren Gazzola y Darius Fulmer, los cuales fueron encarcelados por
mantener una página web contra Huntington Life Sciences, uno de
los mas grandes y crueles laboratorios de experimentación animal
del mundo; y a tantos y tantas otras que se enfrentan a la represión
por luchar en defensa de la tierra y los seres que la habitan. En el
pasado también se consideraban criminales a quienes liberaban a
los esclavos de la tiranía de sus amos. Que lo que haces sea ilegal
no quiere decir que no sea correcto.

¿Y tú, vas a ser parte de la solución o prefieres seguir siendo parte
del problema?

Liberación animal. Liberación humana. Liberación de la tierra
Solidaridad con los represaliados por tratar de defender nuestra tierra

Mas información en castellano:
www.lacizallaacrata.nuevaradio.org/
Mas información en inglés:
greenscare.org,
http://www.freefreenow.org/

- Segundo escrito:

Día de solidaridad con Jeffrey âFreeâ? Luers y todxs lxs Ecoprisionerxs: 14 de Junio del 2008.

Junio del 2008 marca el octavo aniversario del encarcelamiento de Jeffrey
âFreeâ? Luers. Cada mes de Junio desde hace ocho años se ha realizado un día
de solidaridad con Jeff y otrxs eco-prisionerxs. A lo largo de estos años, el
apoyo a Jeff se ha generalizado y la solidaridad que la gente ha mostrado hacia
él ha sido tan valiosa que no se puede expresar con palabras.

En Febrero del 2008, después de conseguir que su apelación fuese favorable,
Jeff finalmente recibió una reducción de condena y será puesto en libertad en
Diciembre del 2009; casi 13 años antes de lo que su sentencia original
dictaminaba.

Así que este mes de Junio tenemos mucho que celebrar, pero también mucho
por lo que quejarnos. Una de las cosas mas difíciles de la cárcel es volver a
reintegrarse en una vida ânormalâ? al salir. Jeff tiene planes de comenzar a
asistir a clases mientras trabaja para afrontar los gastos que pueda tener, así
como tendrá que enfrentarse a la reintegración emocional.

El 14 de Junio del 2008 marcará el comienzo de una campaña de apoyo
económico a la educación de Jeffrey y sus gastos diarios hasta el momento de
su puesta en libertad. Esperamos, al mismo tiempo, que este día sirva para
llamar la atención sobre el resto de ecoprisionerxs que aun se encuentran entre
rejas, enfrentándose a la represión del estado.

Animamos a todo el mundo (sean de donde sean) a realizar eventos solidarios
por los ecoprisionerxs. Grandes o pequeños, desde manifestaciones a cartas
de protesta, todo es válido y de ayuda.

Para mas información o para coger ideas sobre anteriores campañas que
hemos realizado visita http://freejeffluers.org/howtohelp.html y para obtener
información sobre otrxs ecoprisionerxs visita http://greenscare.org/ o
http://spiritoffreedom.org.uk/

Las donaciones para Jeffrey se pueden hacer mediante varias opciones que
podrás ver en http://freejeffluers.org/donate.html

Gracias por vuestro apoyo!
Solidaridad!

Amigxs de Jeffrey âFreeâ? Luers
http://www.freejeffluers.org
info ARROBA freejeffluers.org

This work is in the public domain
Sindicat Terrassa