Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: ecologia
Acció ecologista
11 jun 2008
10-6-2008-Les Joventuts d’Esquerra Republicana de Catalunya (JERC) de Barcelona han protestat aquest matí davant l’Ajuntament de Barcelona per la contínua presència de brossa a parcs i carrers de la ciutat.
L’acció, emmarcada dins la Campanya anual de les JERC - Barcelona "Baixem-li els Fums! Per una Barcelona sostenible" ha consistit en desplegar una pancarta on es podia llegir "No volem una ciutat de merda! PSC i IC-V hipòcrites", alhora que s’han col·locat diverses bosses d’escombraries amb deixalles recollides a diferents jardins de la ciutat a l’entrada de l’edifici, com a símbol de la manca de neteja i l’oblit que pateixen per part de l’administració.
Lâacció, emmarcada dins la Campanya anual de les JERC - Barcelona âBaixem-li els Fums! Per una Barcelona sostenibleâ? ha consistit en desplegar una pancarta on es podia llegir âNo volem una ciutat de merda! PSC i IC-V hipòcritesâ?, alhora que sâhan col·locat diverses bosses dâescombraries amb deixalles recollides a diferents jardins de la ciutat a lâentrada de lâedifici, com a símbol de la manca de neteja i lâoblit que pateixen per part de lâadministració.


Gerard Gómez del Moral, Portaveu de les JERC - Barcelona, ha criticat de forma contundent la âdesastrosa gestió de lâAjuntament de Barcelona pel que fa Parcs i Jardinsâ?, remarcant que âparcs que haurien de ser zones dâesbarjo per al jovent de la ciutat, són ara autèntics abocadors, com ara el Parc Güell, on sâhi poden trobar objectes tan inversemblants com neveresâ?. Alhora va aprofitar per recordar la Campanya dâenguany de les JERC - Barcelona, emmarcada en el medi ambient i la ciutat de Barcelona, ja que les âJERC - Barcelona vetllem dia a dia pel benestar dels i les joves de la ciutat. Després de defensar lâhabitatge jove, el treball digne o el transport públic, no ens podem oblidar del medi ambient, ítem indispensable per a la consecució del benestar ple del jovent de la ciutat de Barcelonaâ?


imatges-----> http://www.jerc.cat/barcelona/galeries/444

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Acció ecologista
11 jun 2008
JERC A LA ZONA GRISA

criteri: partit polític institucionalitzat actualment amb "sobre cobertura mediàtica"
Re: Acció ecologista
11 jun 2008
Totes les vostres "accions al carrer" es cenyeixen sempre a desplegar una pancarteta i fer la foto, sent l'únic objectiu de l'acció el ressò mediàtic fàcil. La vostre naturalesa d'acceptació i assumpció total del marc legal vigent no us permet mai anar més enllà. D'altre banda el poc ressò que obteniu amb l'acció de la pancarteta és únicament gràcies a que sou les joventuts d'un partit parlamentari, sinó ni per obtenir ressò mediàtic us serviria.
Res, que foteu gràcia.
Re: Acció ecologista
11 jun 2008
Per cert, d'aquí ben poc tornareu a estar al govern de Barcelona, llavors malgrat no canviarà res, suposo que s'haurà acabat fer pamplinades contra l'ajuntament. Deunidó, patiu d'una bona esquizofrènia política.
sou la mateixa merda!
11 jun 2008
Vosaltres JERC i els germanets grans de ERC sou la mateixa merda que els objectius de la vostra acció.

Als barris i pobles que governeu doneu exemple de una política ambiental insostenible i ara aneu netejant la cara a indymedia.
Les vostres polítiques són igual de neoliberals com les dels altres partits: gestió de residus en beneficis d'empreses i no del medi, depuració química d'aigues, aposta majoritària per energies contaminants, mercantilització dels recursos com els boscos i l'aigua, i tot un llarg etc.

Stop Hipócrites!!!
Re: Acció ecologista
11 jun 2008
Felicitats per l'acció.

Més val sumar esforços i no dividir-nos.
Re: Acció ecologista
11 jun 2008
Amunt la JERC!!! Bona acció
Sindicat Terrassa