Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Anunci :: ecologia : educació i societat
SuperAcampadas de La cigarra
11 jun 2008
Aquest estiu, l'associació âLa cigarraâ? tornem a organitzar unes acampades per a joves de totes les edats, les âSuperacampadasâ?
assamblea acampades PEQUE.jpg
. No sabíem ben bé quin nom donar-lis, i vàrem decidir el mot de âSuperacampadasâ? perquè cap altre mot que pensàvem explica tot el que volem oferir en els campaments. Que si acampades assambleàries, que si llibertàries, cooperatives, ecologistes, interactives, autogestionades, .... Cap ens va fer prou el pes per informar de què anaven aquestes acampades, i tant per tant ja ens semblà bé el mot de âSuperacampadesâ?. No vol dir res, no va de superherois, ens és simpàtic i ja ens va bé.

    L'associació âLa cigarraâ? portarem ja tres estius organitzant aquests campaments. Començàrem el nostre camí associatiu el 2006 sent un grup d'educadores catalanes i aragoneses que vam voler crear la nostra pròpia proposta de campaments infantils i juvenils, tot seguint els principis de l'ètica anarquista, de la cultura natural. Buscant el màxim desenvolupament possible de les persones en igualtat, llibertat i fraternitat, incloent-hi es clar els nens i nenes, en un intent de vèncer les nostres pròpies limitacions com persones influides per la cultura autoritària.

    Aquest campaments són una proposta per a persones de TOTES les edats a passar uns dies jugant, compartint les tasques pròpies d'un campament, i organitzant-nos nosaltres mateixes, totes les edats juntes. Les persones monitores de l'associació hem pre-organitzat i decidit qüestions com el lloc, la compra del menjar, els jocs dels primers dies, etc per posar en marxa aquesta proposta estiuenca. Un cop a la zona d'acampada, a partir del tercer/quart dia, quan ens coneixem totes un xic més, considerem que l'assemblea de les acampades és sobirana, on monitores, nenes/nenes, joves i familiars decidim en col·lectiu, tenint present els valors de l'anarquisme en la quotidianitat. Almenys ho intentem.

    Sense educació no hi ha revolució !

    Per a mes informació pots consultar la nostra pàgina web www.nodo50.org/lacigarralibre , sentim no poder-la oferir en català. El nostre correu és lacigarralibre ARROBA nodo50.org
Mira també:
http://w.nodo50.org/lacigarralibre

This work is in the public domain
Sindicat Terrassa