Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: un altre món és aquí : ecologia
Mercat d'Intercanvi a Barberà! [dss 14]
10 jun 2008
Amb els canvis de temps és un bon moment per remenar els armaris, ara que arriben vacances més d'un aprofitarà per endrecar els trastos... i no esteu cansats d'amuntegar coses que no veieu el dia que usareu? doncs si és així teniu la oportunitat de intercanviar-les per d'altres que us facen servei al proper.. MERCAT D'INTERCANVI DE BARBERÀ, que es farà el proper dissabte 14 de juny a partir de les 11h a la plaça de la vila. us esperem a totes! feu-ho correr!
mercat.jpg
Des de l'Ateneu Laic i Progressista de Barberà del Vallès, del qual formem part el Casal de Joves Obriu Pas, el Grup d'Esplai El Piolet i el Casal Popular Tangram, hem organitzat pel proper 14 de juny una activitat que muntem conjuntament com a reflex del nostre projecte comú.

En el marc d'aquesta diada hem organitzat el "Primer Mercat d'Intercanvi de Barberà" una experiència que engeguem amb molta il·lusió i amb l'esperança que amb els anys continuï creixent i consolidant-se. Amb aquesta iniciativa volem donar a conèixer pràctiques alternatives al consumisme exacerbat regnant, a través de compartir aquells objectes que nosaltres ja no fem servir amb d'altra gent, alhora que aconseguim coses del nostre interès que altres haguessin llençat a les escombraries. Amb pràctiques com aquesta contribuïm a construïr un món més just, raonable i sostenible, objectius que persegueixen les entitats de l'Ateneu Laic i Progressista. A més volem que aquesta activitat també sigui un espai per reflexionar i conscienciar-nos sobre la situació que vivim, així com per recuperar i enfortir els lligams socials a la vila.

El funcionament serà d'allò més senzill, tothom pot portar lliurement allò que li faci nosa i li vulgui allargar la vida. Al mercat, disposarem d'un conjunt de taules en les que cadascú podrà muntar els seu "xiringuito". Un cop fet, només cal donar una volta, xafardejar el que els altres tenen expossat i acordar el intercanvi. Us animem a participar-hi! i no oblidis oblidar-te els diners!!
Mira també:
http://obriupas15anys.blogspot.com
http://ateneutangram.entitats.bdv.cat

This work is in the public domain
Sindicat Terrassa