Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: altres temes
Referèndum sobre els Nous Plans d'Estudi (aplicació de Bolonya)
08 jun 2008
El referèndum sobre els Nous Plans d'Estudi fet a la Facultat de Ciències Polítiques i Sociologia de la UAB per part de la Assemblea i amb la presència del Vice degà d'Ordenació Acadèmica
Dimarts 27, un dia més, un referèndum menys

Avui, la Assemblea de Polítiques i Sociologia de la UAB ha convocat un referèndum popular per tal de saber la opinió sobre l'estudiant sobre els nous plans d'estudi.

"Vols que s'aprovin els nous Plans d'estudi? (aplicació Bolonya)"

La pregunta era clara. La Assemblea ha fet campanya pel No. Tot s'ha fet amb la màxima legalitat. Cada votant, votava lliurement Si o No, i escrivia en un llistat el seu nom i el seu DNI per tal de fer un cens verídic. El vice degà d'Ordenació Acadèmica ha estat present en el recompte.
Això demostra la activitat i el nivell de democràcia participativa que la Assemblea propulsa a la Facultat. On els mecanismes de debat i discussió són els que són, i tenen el pes que tenen. On la majoria d'estudiants no se l'ha informat institucionalment del Procés de Bolonya.

El resultat ha estat el següent:

Vots Totals: 233

Vots blancs: Cap

Vots a favor: 4

Vots en contra: 229

Vots nuls: Cap

Per tant, el 98,3% ha votat que No als nous plans d'estudi.

L'argumentació de la Assemblea ha estat per votar que No que els nous plans d'estudi estan relacionats amb el Procés de Bolonya ja que la llicenciatura passarà a ser un Grau. Lo qual no és un simple canvi de nomenclatura. Significa que legitimes tota la LOU (la llei estatal que aplica Bolonya a l'Estat Espanyol).

El finançament públic no ha augmentat i és dels més petits d'Europa, i la avaluació continuada (antiga a Bolonya) vol significar grups reduïts en classes més reduïdes, més correcció d'exàmens, més treballs, etc. Això tal i com ha sigut tendència actualment ho acaben fent els "falsos associats".

Dir si al Grau és dir si a que te l'aval·lui la ANEQUA i la AQU i que per tant, el Grau s'aprovi segons criteris de la Nova Gestió Pública anglosaxona: criteris de rendibilitat econòmica.

Dir si al Grau (i sense finançament públic, lo qual és relacionat amb la LOU perquè la LOU preveu un canvi a "cost cero") és dir si al Consell Social.

No hi ha cap document (RD) que indiqui que el mercat laboral valorarà igual un llicenciat que un graduat, ans al contrari, a Itàlia les empreses punteres buscaven llicenciats.

Etc. etc. etc.

A part, de que no es pot estudiar i treballar alhora, que no es dona una altra opció als treballadors/es, assistència obligatòria, que el Pla pilot ha estat un fracàs d'aplicació de Bolonya i ha fet visible la "Bolonya real" (la legal: LOU, i la clau: Consell Social).

Autoria: Joan Gil Oliveras (Assemblea de Polítiques i Sociologia UAB i membre de l'AEP)
Mira també:
http://www.kaosenlared.net/noticia/referendum-sobre-els-nous-plans-destudi-aplicacio-bolonya
http://elblocdeljoangiloliveras.blogspot.com/

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Referèndum sobre els Nous Plans d'Estudi (aplicació de Bolonya)
08 jun 2008
Bé, ara quan els estudiants defensin els resultats del referèndum els de l'AEP els criminalitzaran i pactaran amb la UAB per una aplicació redu�da??

Criticaran els estudiants mentre els detinguin dilluns??

AEP = Traïdors... i sinó temps al temps...
No has entès res?
08 jun 2008
1r. Sóc de l'AEP.
2n. No has entès res del Comunicat del meu sindicat.
3r. Veurem dilluns que passa, jo no m'avanço als fets, tot i que tinc un munt d'exàmens estaré present per veure qui es passa d'allò que s'acorda a les CAF, que acabem rebent els de sempre perquè alguns s'extralimiten del que s'acorda prèviament.
4rt. No dividim el moviment estudiantil si us plau.
5è. Felicitem-nos pel resultat de l'Assemblea i ja està, no cal fer més comentaris al respecte del Comunicat. Em sembla molt encertat. Ple de coherència, compromís, sense ambigüitats, etc.
Junts podrem!
08 jun 2008
Junts podrem: NO A LA LOU! NO A BOLONYA!
Re: Referèndum sobre els Nous Plans d'Estudi (aplicació de Bolonya)
08 jun 2008
Crec que el primer comentari era precisament per la inchorència de l'AEP, i tenint en compte que n'ets membre...

El moviment estudiantil el divideix l'AEP criminalitzant els estudiants i facilitant als Mossos la seva feina.
Re: Referèndum sobre els Nous Plans d'Estudi (aplicació de Bolonya)
08 jun 2008
"Divide et vencires"

AEP juga a dos bandes, fins i tot puc dir que a 3 bandes, per una banda amaga la cua (no se'ls veu el "pellejo" en dos mesos), després surten i diuen en veu alta, aqui s'ha celebrat un referendum! etc

Si vols congratular-te d'un referendum no posis l'AEP, posi ELS ESTUDIANTS I LES ESTUDIANTES, ja que AEP es un sindicat groc!
Re: Referèndum sobre els Nous Plans d'Estudi (aplicació de Bolonya)
08 jun 2008
a veure els traïdors de l'AEP pareu de fer-vos les victimes i dir que el vostre comunicat no s'ha entès, que no dividim el moviment estudiantil i parides així.
El comunicat s'ha entès perfectament i ha servit perquè si algu tenia dubtes de la basura col·laboracionista que sou ara ja li hagi quedat clar.
I els únics que dividiu el moviment estudiantil sou vosaltres criminalitzant a una part dels estudiants que lluiten contra bolonya.
Els col·laboracionistes com vosaltres han de ser expulsats del moviment estudiantil! i no us ampareu en la unitat i coses d'aquestes. la unitat només serveix si tothom lluita pel mateix i l'AEP no lluita pel mateix que la resta del moviment.
Re: Referèndum sobre els Nous Plans d'Estudi (aplicació de Bolonya)
08 jun 2008
Com a mínim AEP és un síndicat!
Re: Referèndum sobre els Nous Plans d'Estudi (aplicació de Bolonya)
08 jun 2008
Clar que es un sindicat amic Gramsci, un sindicat groc!

faltaria... xD
Re: Referèndum sobre els Nous Plans d'Estudi (aplicació de Bolonya)
08 jun 2008
A simple vista semblen bona gent.
Capacitats, treballadors, conscienciats, etc...
Però rera la faceta de treballar pel moviment estudiantil s´amaguen els interessos de classe, de partit i de sindicat.
AEP, el sindicat estudiantil d´ICV-EUiA, està augmentant força a les universitats catalanes, com es demostrà a la darrera manifestació d´ahir al matí.
De fet, fa ja temps que omplen els quadres que tenen (una dotzena entre la UAB, UB i UPF) ocupant espais com la PMDUP (plataforma mobilitzadora en defensa de la universitat pública).
Ocupen aquests espais per compensar la poca presència a les assemblees de facultat.
Però és un problema quan la PMDUP té el monopoli de la conexió entre universitats i els contactes a nivell europeu.
La seva ocupació té conseqüències, unes més amagades que altres, però que es comencen a destapar.
No és un problema ideològic, sinó polític.

AEP intenta controlar la PMDUP amb l´objectiu de rebaixar al màxim les reivindicacions i lluites del moviment estudiantil en el context actual on les polítiques de privatització i desenvolupament del pla de Bolonya es dónen com avans.
El que ha canviat és la participació d´ICV-EUiA al govern de la generalitat i el suport d´IU,IC-V al govern ZP.
La LOU, la llei orgànica d´universitats, que tanta oposició estudiantil creà quan la intentà tirar endavant el PP, ha estat aprovada, amb el contingut idèntic i el suport de tots els partits polítics, inclòs IU-ICV i EUiA.

AEP, enlloc de lluitar contra les contradiccions de les elits dels seus referents polítics, està sent el paraïgües, els bombers del moviment estudiantil. (també hi ha altres col.lectius al front universitari que tampoc es desmarquen d´IC-V, però això és un altre cas.)

Enlloc de defensar els interessos dels estudiants, com a sindicat estudiantil que són, estan defensant els interessos polítics d´ICV-EUiA.

El seu objectiu és que ICV-EUiA no es ressenteixi, no tingui cost electoral (les municipals són en 15 dies) i mantingui un perfil esquerranós i tàctic on s´amaguin les seves actuacions, actives, passives i còmplices.
I quan aquest objectiu és contradictori amb defensar els interessos dels estudiants, no dubten en primar la primera opció.

I tot quedaria aquí tenint en compte la seva força real. Però que els seus tentacles arrivin a la PMDUP i a la organització de la jornada de vaga, el moviment estudiantil es ressenteix.

Foren els membres d´AEP a la PMDUP que primer intentàren que Catalunya no es sumés a la jornada europea contra la privatització de les universistats del dia d´ahir. Vaja, en tenien prou en fer actes simbòlics a les universitats negant les mobilitzacions d´una plataforma mobilitzadora.

Un cop decidida la jornada de vaga amb la manifestació central intentàren que es concentrés exclusivament contra el Pla de Bolonya i que no nombrés a la LOU, la llei que desenvolupa el Pla que el seu partit ha aprovat.

Un cop decidida que també es denunciaria a la LOU, intentàren reduir la combativitat de la manifestació. I amb la excusa dels 42 detinguts en la manifestació de fa 2 anys, s´apropiàren del servei d´ordre, que tot i que des de les assemblees de facultat es decidís que fos mirant a la policia, fou encarat a la manifestació, i a més, els membres d´AEP del servei d´ordre intentàren aturar les personen que estaven realitzan accions. En concret, basant-se en un acord de la PMDUP que mai s´havia produït, segons el qual no es podia fer pintades a El Corte Ingles o a CCOO i UGT. En aquest darrer indret, a Via Laietana inclús forcejàren amb els "pintors" per evitar les pintades, creant un moment de tensió entre varis manifestants i els diferents membres del servei d´ordre.

Segur que hi ha més casos desemmascadors, però aquests són els que es poden extreure de la jornada d´ahir.

És cosa de tots desemmascarar-los del tot, denunciar les seves accions i que tinguin capacitat organitzativa, evitar la complicitat a les assemblees i plataformes i acavar amb aquest intent de dominar el moviment estudiantil per interessos tan perversos i denigrats com els exposats.

VISCA EL MOVIMENT ESTUDIANTIL
EN CONTRA LES PRIVATITZACIONS I EL COL.LABORACIONISME DELS SINDICATS GROCS!

http://barcelona.indymedia.org/newswire/display/303275/index.php
Re: Referèndum sobre els Nous Plans d'Estudi (aplicació de Bolonya)
08 jun 2008
aquest última intervenció retrata perfectament que és l'AEP. Només cal afegir una cosa; de moment encara són molt pocs i pràcticament no tenen presència a les assemblees per tant ara és el moment d'impedir que aquest sindicat groc creixi i boicotegi la lluita. Cal impedir que estiguin al capdavant del moviment! Aïllar els sus membres a les assemblees... sempre intenten posar-se al davant fent veure que són molt treballadors i compromesos però no ens hem de deixar enredar! Se'ls hi ha de fer el buit fins que desapareixin!
Visca la incultura!
08 jun 2008
No es pot penjar res. Tot el que vingui d'AEP és criticat, perquè clar som d'ICV, i per tant, recolzem els Mossos, i per tant, som repressors. I cobrem directament d'ICV i EUiA un bon sou. I a més intentem frenar tot tipus d'acció combativa, no fotem res i a sobre ens posem les medalles. Si senyor, visca la incultura!
Fer-lis el buit?
08 jun 2008
Tot això és perquè la SEPC té por de que l'AEP cresqui en número de militants. No ens enganyem, son els més assamblearis quan ells son la majoria de l'Assemblea. Quan no tal i com diu el company del damunt ("ben dit") el que fan és fer el buit als meus companys i companyes.

El Rector deu estar content.
Re: Referèndum sobre els Nous Plans d'Estudi (aplicació de Bolonya)
08 jun 2008
Abans de tot agrair el post, "Aixo es el que deien d'AEP l'11 de maig del 2007..." crec que és la crònica perfecte per situar-nos sobre que es realment l'AEP.

AEP, eren els "controladors" de les vages de la PMDUP, del 15-N i 6-M, posant els dos últims referents com exemple... aquells que anàvem amb braçalets i walkie-talkies, dient a tot hora el que havíem de fer, com comportar-se, quan avançar i quan aturar-se, entre d'altres "ordres".

Aquesta situació, sota el meu punt de vista, era del tot surrealista i tenia tints d'idiotesa, puc pensar que molts estudianxs (del SEPC, i fora del SEPC també, la majoria com jo) aquella teatralització els va semblar patètica i de poca força davant la situació en la que estàvem lluitant.

Eren la policia de la policia, si heu vist la pel·licula "El pianista" em be l'escena de la policia jueva dins dels ghettos de Varsòvia i Lodz, aquells que repartien osties sota l'estrella de David a altres membres de la seva pròpia comunitat, quan pujaven als trens del horror.

L'exemple, que he mencionat, es trist i dolorós alhora, i ho assumeixo tranquil·lament, però es el que més be reflexa la situació de les ultimes dues manifestacions de la PMDUP, la del 6 de març es va intentar "trencar" el recorregut i anar per les Rambles, però res mes lluny... els Mossos van estar a la guàrdia com sempre, i van repartir sense miraments.

Això havia d'acabar-se, com fos, no podíem fer 2 manifestacions cada any, com si fos el Carnaval de Tenerife, fer com dirien a Madrid "el paripé" pel centre de Barcelona, i a les 4 de la tarda tothom a classe!

Salut a tothom!
I a seguir lluitant!

JORDI BONVEHI CASTAÑÉ
Re: Referèndum sobre els Nous Plans d'Estudi (aplicació de Bolonya)
08 jun 2008
http://www.jev-jic.org/actualitat.html?id=745

FORA ICV D'INDYMEDIA!!
Re: Referèndum sobre els Nous Plans d'Estudi (aplicació de Bolonya)
08 jun 2008
No se porque has de vincular tu sindicato a un comunicado de una assemblea de estudiantes, a eso se le llama corporativismo, lo mismo hace la sepc cuando escribe comunicados, me parece una tentativa interesada desde el punto de vista de que la lucha de bolonya, que es mucho más amplia que la lucha de la sepc o aep, vuestras luchas estan muertas en el sí de la sociedad, andais aprovechando cualquier crisis para relanzaros, no podeis tener una actitud honesta y sincera con respecto a la lucha contra eees, vuestro verdadero interes se nota en todos los follones q montais, andais peleando la vanguardia de esta lucha, y asi la estais matando....

personalmente me parece repugnante vuestra actitud politica, espero que el tiempo, la madurez y un cierto sentido de honestidad os hagan cambiar vuestras actitudes, y que por lo menos seais por una vez realmente solidarios con la lucha contra bolonya.

Os hablo desde una persona "normal" que solo quiere acabar con bolonya, y me encuentro con semejante circo...
Re: Referèndum sobre els Nous Plans d'Estudi (aplicació de Bolonya)
08 jun 2008
I ara perquè parles en castellà? ben bé sou uns bons espanyols a l'AEP.

PD: I ara em diràs que ets indepe, sísí, ja he vist el teu bloc, apa, ves a enganyar a un altre.
Què
08 jun 2008
El post d'abans no l'he postejat jo, jo SEMPRE poso el meu nom i al d'abans posa "a joan gil oliveras".
T'has equivocat xato.

I si, sóc independentista i?
I quin problema tens amb la gent que parla en castellà? A si, que sou els mateixos que barregeu moviment estudiantil i independentisme! No me'n recordava.
Re: Referèndum sobre els Nous Plans d'Estudi (aplicació de Bolonya)
08 jun 2008
Pero vaya pena de referendum, pero si nosotros en la facultad del Raval han votado 1080 estudiantes y a vosotros solo 229? però esto que es!
Re: Referèndum sobre els Nous Plans d'Estudi (aplicació de Bolonya)
08 jun 2008
Com pots ser tant curt de gambals de posar el teu telèfon públicament?????

93 847 03 03
Número de telèfon
08 jun 2008
A qui et dono la raó XD
Re: Referèndum sobre els Nous Plans d'Estudi (aplicació de Bolonya)
08 jun 2008
Oks. M'he confós llegint. Jo no tinc cap problema a reconeixer quan m'equivoco.

Que quin problema tinc amb la gent que parla en castellà? Doncs mira, resulta que el castellà és una llengua imposada a casa nostra, per tant qualsevol persona que parla en castellà perpetua aquesta imposició que tant mal ha fet al poble català. Aquest és el principal problema que tinc, un problema d'opressió.

Que barregem moviment estudiantil i independentisme? Veig que el Claret i l'Aitor t'han menjat molt l'olla eh... Nosaltres no barregem res. Som socialistes i som independentistes i portem les nostres lluites a tots els àmbits de la nostra vida, al moviment estudiantil, a l'assossiació de veïns, al sopar familiar de nadal, a tot arreu. Llàstima que els teus companys de l'AEP només utilitzint el moviment estudiantil com a plataforma per les seves aspiracions de poltrona en un futur. Algun dia te'n adonaràs. De la mateixa manera que és una contradicció ser independentista i de l'AEP, i donar suport a ICV.
No és una contradicció
08 jun 2008
No és una contradicció. Una: perquè jo no dono suport a ICV. Dos: perquè l'AEP té la voluntat de ser un sindicat plural.
Re: Referèndum sobre els Nous Plans d'Estudi (aplicació de Bolonya)
08 jun 2008
Joan mira sobre el tema del referèndum m'alegro molt, en realitat, però tampoc cal fer propaganda i exclusivisme paternalista amb el tema aquest, perquè molt abans del referèndum a la teva facultat a la UdL i a la UB-Raval s'han fet referèndum, amb la participació molt més alta... i amb un procés de recollida de firmes, que va superar amb escreix la normativa de la UB, alhora de reclamar un plebiscit.

Per cert Joan, no se si saps això... perquè AEP no va a les assemblees de facultat de UB-Raval? tic tac tic tac....

En una ocasió vaig veure gent del teu sindicat fent propaganda d'AEP, quan alhora hi havia una reunió de l'assemblea de facultat, on precisament es discutia el text i l'elaboració i preparació del referèndum en contra Bolonya i l'EEES... Crec que era el mes d'abril... des d'aquell moment AEP pràcticament a "sudat" de les assemblees...

Aquí es quan em va caure per terra tot AEP. Ho dic a títol personal i seriosament, és una experiència que vaig viure i per tant no invento ni exagero!

Salut!

JORDI
Re: Referèndum sobre els Nous Plans d'Estudi (aplicació de Bolonya)
08 jun 2008
No se porque has de vincular tu sindicato a un comunicado de una assemblea de estudiantes, a eso se le llama corporativismo, lo mismo hace la sepc cuando escribe comunicados, me parece una tentativa interesada desde el punto de vista de que la lucha de bolonya, que es mucho más amplia que la lucha de la sepc o aep, vuestras luchas estan muertas en el sí de la sociedad, andais aprovechando cualquier crisis para relanzaros, no podeis tener una actitud honesta y sincera con respecto a la lucha contra eees, vuestro verdadero interes se nota en todos los follones q montais, andais peleando la vanguardia de esta lucha, y asi la estais matando....

personalmente me parece repugnante vuestra actitud politica, espero que el tiempo, la madurez y un cierto sentido de honestidad os hagan cambiar vuestras actitudes, y que por lo menos seais por una vez realmente solidarios con la lucha contra bolonya.

Os hablo desde una persona "normal" que solo quiere acabar con bolonya, y me encuentro con semejante circo...
Re: Referèndum sobre els Nous Plans d'Estudi (aplicació de Bolonya)
08 jun 2008
Veig que em volies provocar amb el tema de l'independentisme i no m'has respòs a res.

Així que sou plurals, i quans independentistes hi ha a part de tu? Ara diguem quans són militants de CJC de JC o de JEV.

Salut!
Re: Referèndum sobre els Nous Plans d'Estudi (aplicació de Bolonya)
08 jun 2008
mira sincerament a l'AEP hi ha dos tipus de militants: - els que volen dedicar-se a la política i són uns aprofitats que boicotegen la lluita
- gent de bona fe, amb poca vista, que no sap on s'ha ficat i són utilitzats pels altres.
Re: Referèndum sobre els Nous Plans d'Estudi (aplicació de Bolonya)
08 jun 2008
l'ultim comentari es la definició perfecte d'AEP
Re: Referèndum sobre els Nous Plans d'Estudi (aplicació de Bolonya)
08 jun 2008
Hem arribat a un acord.

Salut!
Re: Referèndum sobre els Nous Plans d'Estudi (aplicació de Bolonya)
08 jun 2008
1. Per a Joan Gil: penós que t'aprofitis de la feina feta d'una assemblea gens propera a l'AEP (on tu et l'unic de l'AEP dintre) per fer propaganda del teu sindicat. Es nota que vols escalar en el teu partit.
2. Per a Julio Cesar: no en tens ni idea, on vas tan assembleari desprestigiant una altre asemblea, que passa que el raval mola mes? al Raval sou molta més gent que a politiques de la UAB, i per tant, treieu mes vots, aixi de facil! pensa abans de dir les coses!
Tu ho has dit
08 jun 2008
Tu ho has dit: les assembles són properes a un o altre sindicat.

Molt bé, se t'ha vist el llautó.

Ja t'he contestat en un correu privat el que en pensava de tot això.

Escalar? Si sóc un militant de base i punt. L'única ambició (per dir-li d'alguna forma) que tinc és construir una Federació de l' AEP a la Catalunya Central. No crec que això em comporti grans beneficis, sinó grans maldecaps; però ho intentaré.

El mail que t'he enviat:
Quin problema hi ha ara? (a vera si em deixeu acabar un treball)
> >
> > Ara es veu que el fet de ser assembleari tot s'ha de decidir per
> > Assemblea (i que? en convoco una per penjar lo del referèndum?), quan
> > vagi al lavabo també ho consultaré a l'Assemblea? De debò, el que em
> > sembla penós i és el que descobert avui, és que no hàgim penjat la
> > victòria col·lectiva en el referèndum.
> >
> > En cap cas els mèrits són per la AEP! No difamis. Això és fals.
> >
> > Si mires el text, exposo que qui ho ha fet és l'ASSEMBLEA.
> >
> > Quan poso el nom del meu sindicat és per dir qui és l'autor (qui ho ha
> > penjat). Com no hem decidit en Assemblea no puc posar l'Assemblea però
> > ve he de posar que sóc de l'Assemblea perquè sinó no té cap sentit que
> > una persona qualsevol penji això. Evidentment posaré qui sóc i de
> > quina organització formo part, més que res perquè com que AEP mai
> > firma les coses com a AEP sinó com als marcs unitaris sembla que no
> > faci res i és la que fa menys juntament amb els independents.
> >
> > El que hauries d'haver-me dit és que ha estat una bona idea penjar-ho.
> > Però no, a la mínima que algú d'AEP fa quelcom ja se li critica.
> > Joder. Ja prou.
> >
> > Les ganes que teniu alguns que no vagi a l'Assemblea (conec algú/na
> > que estaria contentíssim/a), fins i tot dos dies se li va escapar el
> > que realment pensava de mi (que si fotia el camp millor que millor).
> >
> > Ara també em criticaràs tot el que he penjat al fòrum i que després
> > vaig enviar per CAF i ara la Isabel està retallant i posant a Especial
> > Bolonya?
Lo últim
08 jun 2008
Deixeu de criticar el sindicat quan les crítiques van cap a mi.

Només penjo aquest post perquè TOT EL MOVIMENT ESTUDIANTIL es feliciti de la VICTÒRIA aconseguida per TOTA la gent de l'ASSEMBLEA. I el que em trobo són comentaris difamant contra mi, perquè no ha agradat la forma de postejar-ho. Em sap greu doncs per haver-ho posat sense haver-ho parlat abans a l'Assemblea, però crec que convocar-ne una per això era bastant estúpid.

Deixem-nos doncs de rencances i demà TOTS PLEGATS a Barcelona:

Demà tots i totes hi hem de ser presents
Re: Referèndum sobre els Nous Plans d'Estudi (aplicació de Bolonya)
08 jun 2008
Al "espanyol" (no sé com dir-li, el que parla en castellà que li respon al tal Joan Oliveres) de dalt.

El discurset aquest que portes ja cansa nen, sempre amb el mateix. Primer, que no és tracta de una simple "lucha de sindicatos", sinó e mirar i analitzar cada actuació de cada agent estudiantil, estiguis o no militant a un sindicat. Hi ha molta gent que va criticar el comunicat de l'AEP de l'altre dia. Són tots del sEPC? doncs no, n'hi havi gent d'assemblees llibertàries, estudiants simplement sense altra militància,... SI CRITICAVEN HO FEIEN PEL CONTINGUT CONCRET DEL COMUNICAT. Una mica més de pensament propi no et faria mal, no cal repetir sempre com els lloros...

Ah, i per "acabar con Bolonya" fa falta moltíssimes coses, hi estic segur que tu has fet infinitament menys per això que al que critiques, així que menus...
Re: Referèndum sobre els Nous Plans d'Estudi (aplicació de Bolonya)
08 jun 2008
és el primer cop que escric aquí, no ho volia fer. No entraré en aquesta discussió de Sindicats perquè com a persona que no estic en cap d'ells sinó que simplement lluito per el que crec em sobren les sigles. Jo he vist les noticies i he informat a l'assemblea (per el canal intern que tenim) però ara bé, no permetre que s'intenti ridiculitzar el que ha passat amb el Referèndum.

Si s'ha fet com s'ha fet és perquè la nostra universitat que es tant progre i democràtica no te una normativa clara com pot ser la de la UB, cal remarcar que a mi mateix membres de la UB - Raval em van explicar com havia anat lo del referèndum en una de les ultimes reunions de la difunta PMDUP i la UAB no ho contempla.

I tant, a Polítiques, com el Raval com a la UdL tots i totes lluitem amb una mateixa direcció. Aturar d'una vegada per totes Bolonya! i després d'aquestes experiències anirem a un referèndum global i seguirem lluitant.

I, almenys jo, mai em creure millor o pitjor que els meus companys i companyes del Raval o de la UdL, jo em consideraré igual: UN ESTUDIANT QUE DIU NO A BOLONYA!!

és per això que demano la unitat de tots i totes demà per dir rotundament NO A BOLONYA a les 15:00 a la Casa Caritat (Costat de Sant Pau) on és celebrara el Consell de Govern de la UAB
Re: Referèndum sobre els Nous Plans d'Estudi (aplicació de Bolonya)
08 jun 2008
me equivocat abans és Davant de l'Edifici de la Casa de Convalescència de Barcelona (al costat de l’Hospital de Sant Pau).

Ho sento per l'error però ens cau molt lluny del rectorat, tot i així demà i tornem.
Re: Referèndum sobre els Nous Plans d'Estudi (aplicació de Bolonya)
08 jun 2008
rigorós, ves a aplaudir
Re: Referèndum sobre els Nous Plans d'Estudi (aplicació de Bolonya)
08 jun 2008
Ep company Julio, potser seria interessant saber el percentatge de participació no?
Perquè segurament a Ciències Polítiques hi ha menys estudiants que al Raval. A més, tu contes 1080 vots en dues facultats, ja que la participació tampoc va arribar al 20%.

I encara que voti poca gent... nosé tiu, tingues respecte per la feina de la resta. Salut!
Re: Referèndum sobre els Nous Plans d'Estudi (aplicació de Bolonya)
10 jun 2008
Aquest continuu, perdò que contínues només són les matemàtiques, de respostes em semblen d'un rigor lamentable. L'unic motiu que teniu per rajar és per que una persona amb el seu nom i sense amargar-se de res ha publicat una notícia. La gran majoria de gent l'ataca personalment, cosa que no podria fer si com molts que contesteu anés canviant de nom al contestar respostes.

Deixeu de llegir indymedia i lluiteu contra l'EEES collons
Sindicat Terrassa