Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: ecologia
Primera convocatoria jornades alliberament de la terra
06 jun 2008
JORNADES PER L’ALLIBERAMENT DE LA TERRA


-Defensa del territori rural i urbà
-Alliberament animal
-Crisi ambiental
-Autogestió de l'alimentació i la salut
-Antitransgènics


Què?

Es tracta d'una trobada oberta per a explorar la realitat de les lluites per l'alliberament de la Terra, tant aquí com en altres llocs; per a compartir experiències, coneixements i punts de vista entorn d'una forma de vida integrada i en equilibri amb la Naturalesa.
La trobada es desenvoluparà durant tres dies seguits d'acampada. Les activitats principals seran: presentació de lluites actuals, tallers pràctics i excursions.
Les activitats i el programa definitiu es publicaran la primera setmana de juliol, estem confirmant-les.
Si voleu proposar algun taller, xerrada, etc. poseu-vos en contacte amb nosaltres.
I per a que us aneu fent una idea, algunes de les activitats seran: sortida de reconeixement de plantes autòctones, taller de construcció amb pedra, xerrada sobre el Earth Liberation Front i Free Luers, presentació de la campanya de Transgènics Fora, hortes autosuficients, vetllades amb música i improvitzacions, menjadors vegans populars…i molt més.

Quan?

25, 26 i 27 de juliol. De divendres a diumenge.

On?

El lloc escollit per a aquesta trobada és el poble de Clua. Està situat al peu del Montsec, a la comarca de la Noguera (Lleida). Aquest petit poble de 15 habitants va ser repoblat l'any 1978 per un grup de joves emprenedores que fugien de la ciutat amb ganes de viure més prop de la Natura.
En el seu 30è aniversari hem volgut situar aquí les jornades, com exemple que és possible viure d'una altra manera, lluny de la polidestructiva urbs; per ser un lloc poc degradat i que encara manté el seu encant.

Com arribar-hi?

Amb cotxe des de Barcelona, per la A2, fins a la sortida Cervera-Agramunt, travessar Agramunt i ja indica fins a Artesa de Segre. Una vegada allí, Clua està indicat, encara que pot estar en obres la sortida, si és així preguntar direcció Baldomar. Arribar fins a Baldomar i una carretera surt del poble cap a Clua (ull! corba molt tancada). Després 5 km de carretera estreta, anar a poc a poc. Des de Lleida agafar la carretera de Corbins fins a Balaguer, i d'allí fins a Artesa de Segre.
Hi ha autobusos fins a Artesa de Segre, a 10 Km. de Clua. Des de Barcelona tres autobusos diaris i des de Lleida també. Confirmar els horaris en la web d’Alsina Graells. Si no voleu o no podeu caminar o fer autostop podem baixar a recollir-vos en furgoneta a la parada. Aviseu per telèfon.
Si veniu amb cotxe amb places lliures, podeu passar per la parada d’autobús d’Artesa de Segre, als horaris d'arribada, i pujar a gent, així estalviem. Si així podeu, aviseu.

Algunes consideracions:

Es prega confirmació per a dimensionar el tema del menjar i l'espai, a través del correu-e liberaciontierra ARROBA yahoo.es o al telèfon 628483215.

S'habilitarà una zona d'acampada, WCs secs, font per a rentar i rentar-se.
Oferirem esmorçar, dinar i sopar, a preu popular.
Preparat per a venir amb nens i nenes i per a persones grans.

Anirem actualitzant dades, cartell i més en el blog:
http://alliberamentterra.blogspot.com/

Sense ànim de lucre personal, beneficis solidaris amb la causa.
Lliure d'explotació animal, menjar vegà.
Autogestionat, autònom.
Respecte per la gent i el lloc.
Antipatriarcal, antisexista.
Horitzontal, assembleari.

This work is in the public domain
Sindicato Sindicat