Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Calendari
«Juny»
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
          01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30

No hi ha accions per a avui

afegeix una acció


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software

Veure comentaris | Envia per correu-e aquest* Article
Notícies :: criminalització i repressió : educació i societat : mitjans i manipulació
[AEP] Comunicat de l'AEP-UAB sobre la situació actual a la Universitat Autònoma de Barcelona
05 jun 2008
Des de la Federació UAB de l’AEP - Associació d’Estudiants Progressistes, respecte als fets que s’han succeït durant la darrera setmana, donant com a resultat un ambient de crispació creixent entre estudiants assembleàries i les institucions de l’Autònoma, volem manifestar:
1) Que la situació actual, en què els òrgans institucionals –Deganats, Rectorat- s’afanyen per a iniciar a tràmit els esborranys de les noves titulacions de Grau, sovint sense haver promogut processos de debat i participació real a totes les instàncies, inclosos els i les estudiants, és fruit de la mala previsió i la precipitació que han caracteritzat, des d’un primer moment, l’intent d’implantació de les directrius del Pla de Bolonya a la nostra universitat.

Al llarg d’aquest curs i dels anys anteriors, des de l’AEP i en general des del moviment estudiantil, s’ha posat molt d’èmfasi en la necessitat d’iniciar un procés preparatori, participatiu i incloent, per a la discussió de les orientacions i els passos a seguir en aquest moment de conjuntura de canvi històric al sistema universitari català, espanyol i europeu. La frenètica fixació del Ministeri i del Departament d’Innovació, Universitats i Empresa, encapçalat per un Conseller Huguet cada dia més retrògrad i contrari al diàleg, d’estar al capdavant de la reforma a Europa s’ha contagiat fins als òrgans i les institucions de l’Autònoma, que obeeixen directrius polítiques sense analitzar-les ni tenir la necessària reflexió crítica entorn als canvis que es proposen per als estudis superiors.

Actualment la definició dels nous plans d’estudi s’està duent a terme de forma unilateral, sense la necessària consulta a la comunitat universitària, sense garantir les mateixes condicions de qualitat que els plans anteriors, i amb una política econòmica que resta en l’obscuritat i que no garanteix ni l’accés universal ni la igualtat d’oportunitats a la universitat.



2) Que la vulneració i incompliment dels reglaments establerts per a l’exercici dels òrgans de govern de les Facultats i de la Universitat, així com els procediments irregulars en la convocatòria o funcionament d’aquests, són inadmissibles i han de comportar les reparacions i les responsabilitats que siguin necessàries.

Condemnem enèrgicament els continus intents del Deganat de la Facultat de Filosofia i Lletres per impedir deliberadament la participació estudiantil a la Junta Permanent de Facultat, al marge de la situació de malestar i confrontació creada entre l’Assemblea de Lletres i el propi Deganat; així com la disposició del Rectorat de situar, en repetides ocasions, el servei de seguretat de la UAB com a barrera física infranquejable que eviti que les protestes puguin arribar als òrgans i als despatxos als quals es dirigeixen.



3) Que l’ambient que es respira actualment a la Facultat de Filosofia i Lletres en particular, i al conjunt de la UAB en general, resultat dels enfrontaments directes de la setmana passada, és completament contrari a l’enteniment i la conciliació entre els estudiants i la institució, malgrat que les respectives posicions ideològiques de fons puguin ésser irreconciliables en determinats aspectes.

Considerem inacceptables totes les actituds de violència gratuïta o d’intransigència que tinguin com a resultat l’intent de guanyar posicions per via de la força i no de la convicció o la discussió, i rebutgem els mètodes d’agressió o d’intimidació física, tant si és per part dels cossos de seguretat de l’Autònoma com de les forces policials que mai no haurien d’accedir al campus, o per part de determinats comportaments d’alguns estudiants.



4) Compartim amb l’Assemblea de Lletres, en la qual participen militants del nostre sindicat, la preocupació i la voluntat d’aturar les irregularitats viscudes en els darrers dies. La situació actual només pot resoldre’s per mitjà de l’ajornament de la Junta de Facultat que ha de valorar l’aprovació o no dels nous plans d’estudi, en un període durant el qual la participació estudiantil no quedi minvada per la convocatòria d’exàmens. Considerem adient la proposta de celebració d’un referèndum de consulta al conjunt de l’alumnat de la Facultat sobre la conveniència de tirar endavant amb les noves titulacions de Grau i, en cas que el resultat fos afirmatiu, reiterem la necessitat d’establir espais de diàleg i de participació més amplis en què estudiants, professorat i PAS puguin informar-se i decidir per igual sobre el futur de la universitat.



5) Finalment, recolzem la convocatòria de la Coordinadora d’Assemblees de Facultat (CAF) per a una protesta davant la Casa de la Convalescència de Barcelona el proper dilluns dia 9 de juny a les 14h, per a evidenciar el descontentament existent amb la política de negació del diàleg de l’actual Consell de Govern.

Insistim en la necessitat que aquesta protesta es desenvolupi de forma pacífica, sigui quina sigui la provocació que allí puguem trobar-nos, per evitar la criminalització del moviment estudiantil per part dels mitjans de comunicació i per a conservar la legitimitat davant el conjunt de la comunitat universitària que mereixen les assemblees d’estudiants i el conjunt de la lluita estudiantil.




Cerdanyola del Vallès, 4 de juny de 2008



AEP.jpg


AEP – Associació d’Estudiants Progressistes
Federació UAB

www.aep.cat
Mira també:
http://www.aep.cat

This work licensed under a
Creative Commons license

Comentaris

Re: [AEP] Comunicat de l'AEP-UAB sobre la situació actual a la Universitat Autònoma de Barcelona
05 jun 2008
Iniciativa fora d'indymedia. manipuladors de merda
Re: [AEP] Comunicat de l'AEP-UAB sobre la situació actual a la Universitat Autònoma de Barcelona
05 jun 2008
Per a x:

Imbècils fora d'Indymedia. Trolls de merda.


Siusplau, una mica de seriositat. Comenta el que vulguis sobre el contingut, però per dir parides com aquesta, queda't a casa. Que la situació és seriosa.
Re: [AEP] Comunicat de l'AEP-UAB sobre la situació actual a la Universitat Autònoma de Barcelona
05 jun 2008
condemneu les actituts violentes dels estudiants?
a què us referiu? jo no he vist mai violència per part dels estudiants.
ja us veneu al Rectorat?
Re: [AEP] Comunicat de l'AEP-UAB sobre la situació actual a la Universitat Autònoma de Barcelona
05 jun 2008
"Considerem inacceptables totes les actituds de violència gratuïta o d’intransigència que tinguin com a resultat l’intent de guanyar posicions per via de la força i no de la convicció o la discussió, i rebutgem els mètodes d’agressió o d’intimidació física, tant si és per part dels cossos de seguretat de l’Autònoma com de les forces policials que mai no haurien d’accedir al campus, o per part de determinats comportaments d’alguns estudiants."

aquest comuincat fa pena i ajuda en la criminalització i repressió del moviment estudiantil a lletres.

Fora ja AEP del moviment estudiantil!
Re: [AEP] Comunicat de l'AEP-UAB sobre la situació actual a la Universitat Autònoma de Barcelona
05 jun 2008
Em sembla lamentable que es donin per bons els arguments de la institució que han fet tot el possible per criminalitzar als i les estudiants. I ara l'AEP dóna per bona la versió de la institució que diu que els estudiants som violents? Sou lamentables.

Per cert, ara sortiu? Fa mesos que no se us veu enlloc i ara traieu un comunicat fent veure que heu estat allà i que esteu fent quelcom.

Assumiu la vostra situació, plegueu ja, sou un càncer pel moviment estudiantil.

Canya a Bolonya!
Re: [AEP] Comunicat de l'AEP-UAB sobre la situació actual a la Universitat Autònoma de Barcelona
05 jun 2008
un cancer que us fa incompatibles amb el No frontal a Bolonya. I amb l´augment de la combativitat... si a la mínima de desobediència civil esteu condemnant!!!!
Fora AEP, Mort a la PMDUP (no us amagareu a la pmdup ara que no pinteu res a les assemblees de la uab!!!)
Aquest comunicat us hauria de fer vergonya, molta vergonya.
Si aquesta és la posició de l´AEP ara si, les posicions són de sindicat groc, irreconciliables, incompatibles amb les necessitats del moviment estudiantil d´aturar bolonya.

Als militants de base de AEP de la UAB: No feu cas a Albert Claret!! Albert Claret és un alliberat, viu d´això i mai acceptarà la acció directa ni la desobediència: te un futur polític!
Reaccioneu! Feu un altre comunicat! encara esteu a temps!!!!!!!!!!!!!!
I per si no us heu llegit els fets, aquí van:

La setmana passada, la lluita dels estudiants de lletres de la UAB passà a la llum pública.

Però la lluita comença abans: el passat octubre de 2007 el Ministeri d’Educació de l´Estat Espanyol, va emetre un Reial Decret que regulava les noves titulacions, els graus, que substitueixen a les llicenciatures i diplomatures. Cada universitat ha de fer propostes de graus a aprovar per l’Agència Nacional d’Evaluació de la Qualitat (ANECA, òrgan no públic).



Els nous graus suposen una degradació de les titulacions a la baixa, introductoris i generalistes, sotmesos a les demandes mercantils (desaparició de titulacions) i amb la avaluació continua que impossibilita conciliar la vida acadèmica i laboral i amb postgraus d´especialització a preus desorbitats.

Subordinació de les carreres als interessos de les empreses i elitització dels estudiants.

No només la nostra lluita, sinó dels futurs estudiants, i de la defensa de la educació pública!



A la UAB, el ritme institucional es va accelerar exponencialment. Segons els reglaments, les reformes dels plans d’estudi s’han d’aprovar a les Juntes de Facultat.



La composició de les Juntes de Facultat és obertament antidemocràtica, estamental i corporativa. L’estudiantat té dret al voltant d’un terç dels representants malgrat representar el 80% de la comunitat universitària. És per això que l’Assemblea de Lletres (que hem guanyat el 95% dels representats estudiantils a Junta) demanem un referèdum vinculant per a l’aprovació dels Graus. La resposta de la Degana ha estat convocar sense respectar els canals dels reglaments una Junta Permanent (encara menys democràtica que la Junta de Facultat) : fins a l’últim moment i informalment els representants de l’assemblea no van saber ni lloc ni hora de la reunió, que ni tan sols es va respectar: la Degana va constituir la Junta al vestíbul de la Facultat i va voler continuar la sessió l’endemà al Rectorat. L’Assemblea ha impugnat aquesta convocatòria al deganat, rectorat i síndic de greuges, i quan va anar a denunciar la seva irregularitat es va trobar amb un cordó de seguretat que va voler identificar als juntaris (funció que no poden exercir) i impedir el dret al lliure trànsit i llibertat d’expressió reconeguts als estatuts de la UAB.



La resposta de l’estudiantat ha combinat l’acció institucional i la mobilització, sent la resposta de l’Equip de Govern invariable: criminalització, violència física, expedients i amenaçes quan no el propi incumpliment de les seves normatives. Es desprecien els arguments i preguntes dels estudiants tot acusant-los de minoria violenta i antidemocràtica.



Però la intimidació, la criminalització i la repressió no ens atuararan! Seguim creient irregular la constitució de la Junta Permanent i per tant procurarem evitar que aquesta aprovi els nous plans d´estudi.

Seguim defensant postulats no-violents, i per això demanem que dimiteixi la degana i el rector, per enviar els mossos el passat Març a la facultat i per intentar bloquejar amb cordons de seguretat la oposició legitima de la Assemblea a la oposició dels graus.

I seguim defensant postulats democràtics, i creiem que només un referèndum vinculant obert a tota la comunicat democràtica a raó d´ una persona-un vot pot decidir el futur de la educació pública front tal amenaça.
Re: [AEP] Comunicat de l'AEP-UAB sobre la situació actual a la Universitat Autònoma de Barcelona
05 jun 2008
AEP = Botiflers

Cada cop ho tinc més clar, perquè cada cop ho deixeu més clar.

No vulgueu aparentar el que no sou. Agafeu el vostre espai i deixeu la resta tranquil
Re: [AEP] Comunicat de l'AEP-UAB sobre la situació actual a la Universitat Autònoma de Barcelona
05 jun 2008
Em sembla totalment inacceptable la postura d'aquesta gent que s'hi infiltra en el moviment estudiantil amb els seus delegats alliberats (és a dir, que cobren per anar a les assemblees) i que a sobre es dediquen a criticar a la poca gent que fa cosas.

En cap moment va haver una agressió al segurata (persona que d'altra banda es dedica a anar per la universitat amb una porra per AGREDIR ALS/LES ESTUDIANTS, aixo si, tot protegint la seva seguretat.

Que es descalifique la tasca d'una assemblea sencera (+ o - 40 persones) anomenant-los "comportaments de determinats estudiants" em sembla un insult contra totes aquestes i a sobre una manera d'intentar fer diferències entre els que optes per la via legal mentres "chupan del bote" i els/les que des de la base trien les vies de resposta que més convinents troben en cada moment (sigui o no l'accio directa).

Em recorda la situació moltiiiiiiisim a l'any 87 quan l'autoanomenat "Sindicato de Estudiantes" es va alçar en nom de tot l'estudiantat dient-se el seu representat i a sobre amb el lema "Somos estudiantes, no maleantes" que es referia a tota aquella gent que des de dins o fora de les universitats estava donant suport a les vagues amb altres maneres d'accio més directa.

Des que la PMDUP s'ha desarticulat, aquesta gent està intentant un nou tipus d'estrategia, ja que no poden infiltrar-se i intentar calmar els anims des de dins, es dedicaran a criticar des de fora per a deslegitimar el treball que s'està fent des de la base.

ARA MÉS QUE MAI, AUTONOMIA ESTUDIANTIL
AMUNT AMB LES ASSEMBLEES!
Re: [AEP] Comunicat de l'AEP-UAB sobre la situació actual a la Universitat Autònoma de Barcelona
05 jun 2008
De debò voleu arribar al conjunt de l'estudianat a basa de rajar de l'AEP? Creieu que l'odi a l'AEP pot vertebrar les lluites del moviment estudiantil?

Enhorabona, això si que és matxacar el moviment estudiantil...

I lo de les crítiques personals tansols us deslegitima (més encara), doncs esteu parlant de persones que s'hi estan deixant la pell. Ara bé, no us feu il·lusions, nosaltres seguirem lluitant per un moviment estudiantil ample i combatiu.
Re: [AEP] Comunicat de l'AEP-UAB sobre la situació actual a la Universitat Autònoma de Barcelona
05 jun 2008
aquests fills de puta s'estan deixant la pell per colocarse en un futur en un bon lloc al partit o a la universitat. Ves a la merda ex-aep
Re: [AEP] Comunicat de l'AEP-UAB sobre la situació actual a la Universitat Autònoma de Barcelona
05 jun 2008
AEP està pel No frontal a Bolonya???

"la necessitat d'iniciar un procés preparatori, participatiu i incloent, per a la discussió de les orientacions i els passos a seguir en aquest moment de conjuntura de canvi històric al sistema universitari català, espanyol i europeu."

Si això no és un sí critic, ja m´explicareu qè és.

I està a favor de l´augment de la combativitat?

"Considerem inacceptables totes les actituds de violència gratuïta o d'intransigència (...) tant si és per part dels cossos de seguretat de l'Autònoma com de les forces policials que mai no haurien d'accedir al campus, o per part de determinats comportaments d'alguns estudiants"

Son posicions inadmissibles dins d´un moviment social.
Són posicions d´un sindicat groc!
PRou mentides!
Fora AEP del moviment estudiantil!
No a la unitat d´acció amb l´AEP, que només els neteja la cara!!
Re: [AEP] Comunicat de l'AEP-UAB sobre la situació actual a la Universitat Autònoma de Barcelona
05 jun 2008
també sabem que hi ha aeperos que curren desde la base cosa que fa més extranya aquest comunicat..
Però no treu que sigui una merda i què els caps visibles d'aquest sindicat ham estat desapregusts aquests dies i no tenen ni puta idea
Re: [AEP] Comunicat de l'AEP-UAB sobre la situació actual a la Universitat Autònoma de Barcelona
05 jun 2008
Estic molt indignat per aquest fil de comentaris. Poques vegades, pel que afecta a qüestions estudiantils, s'ha arribat a apuntar amb noms i cognoms per indymedia. Fa uns anys qui vaig rebre vaig ser jo i sé que és prou desagradable que en un fòrum públic t'insultin. És més, vosaltres, els que paranoics fins a la mort feu reunions "clandestines" amb el mobil apagat, i si pot ser a 1 km de la rodona perquè us creieu que sou perill pel sistema (quanta innocència!), després per un espai a la xarxa no preneu cap tipus de consideració. És més, doneu tot tipus d'informació i detalls. Informació que no hauria de sortir per aquí per suposat. I detalls, que massa cops són lamentables mentides forgades d'aquestes tan clandestines reunions. Aprenents de revolucionaris més seny us cal. Perquè la dignitat en la lluita no es guanya a cops d'insult i pintades. Tampoc a cops de no frontals sense continguts - perquè molt críticar l'AEP amb això de que no expressa un NO frontal, quan el que fa l'AEP es expressa un NO frontal amb arguments, amb propostes, o sigui amb projecte -. Tot plegat fot pena.

Cal seny per part de tothom. I menys insults a la lleugera. Sobre el que es diu de les alliberacions. I què! Si això es professionalitzar algo ja em diràs tu! L'AEP, com qualsevol organització pot decidir si els seus càrrecs polítics se'ls o no se'ls allibera. Només faltaria. Ho he trobat una pallussada. I si us creieu que per això ja se'ls ha de maltractar es que no enteneu res de res. De fet, ja posats podem començar a explicar qui més està alliberat no? I no pas per l'organització estudiantil de torn (que posats a dir, l'AEP amb el pressupost que té prou feines té per poder pagar l'alliberació, tant debó rebés la pasta que rep el SEPC o altres organitzacions que pel fet de ser en major o menor mesura amics dels jerkis us omplen a diners). Em callo però, perquè a mi me la suda i no vull fer guerra d'això.

Seny, cap i acció.
Re: [AEP] Comunicat de l'AEP-UAB sobre la situació actual a la Universitat Autònoma de Barcelona
05 jun 2008
aviam colega.
as llegit b el comunicat¿?
de no frontal res, pero de si critic molt!

de seny res, ara cal contundencia per aturar bolonya no actituts conciliadores que condemnen la confrontacio.

Aep, sou part del sistema!
Re: [AEP] Comunicat de l'AEP-UAB sobre la situació actual a la Universitat Autònoma de Barcelona
05 jun 2008
Sense noms.
Aquest comunicat si ha estat consensuat per totes les bases de l'AEP denota una irresponsabilitat suprema. I un cinime superior.
Des de el 6M l'AEP no ha existit a la UAB.
No té cap legitimitat per opinar sobre que el que no sap.
No va haver cap violència per part de l'Assemblea ni dels estudiants.
Fer ressò de les mentides del deganat i del rectorat us deixa en el vostre lloc.
És d'agraïr que per una vegada digueu el que penseu.
A la UAB heu finiquitat el vostre mínim capital que us quedava. A veure quina collita feu a la UB.
Durant tots aquests mesos heu negat l'existència d'una línea política diferent a la de la IMMENSA MAJORIA DE LES ASSEMBLEES.
No us preocupeu, pels vostres fets us coneixeran.
Tranquils, allibetats, professionals de la politica, no caldrà fer res que no sigui explicar i documentar. Perque la veritat és revolucionària.
Re: [AEP] Comunicat de l'AEP-UAB sobre la situació actual a la Universitat Autònoma de Barcelona
05 jun 2008
Cada dia em ric més amb els super indepes, els que es pensen que són anarquistes (si aixequessin el cap alguns...!) i tota aquesta colla de penya que es pensa que està a les portes de la Revolució i que el sistema està atemorit per la seva sola presència.

No veieu que sou l'excusa perfecte per evitar que res seriós pugui créixer? No sou més que lumpen del S. XXI, la joguina de l'estat burgués, amb qui els mossos s'entrenen i s'ho passen bé una estona.

Sou més titelles del sistema que la gent que es passa el dia mirant Salsa Rosa.

En resum, que entre els 4 nens malcriats que us penseu que això és un joc per quedar-se amb la conscència tranquila (això sí, d'aquí uns anys estareu, amb sort, a ERC, sinó CiU) i als sector que els molesta que hi pugui haver qualsevol mena de moviment organitzat, us ho esteu carregant tot.

Tanmateix, la història posa cadascú al seu lloc.

Com ja he fet molts altres cops, us recomano el meu llibre: L'Esquerranisme, malaltia infantil del comunisme
Re: [AEP] Comunicat de l'AEP-UAB sobre la situació actual a la Universitat Autònoma de Barcelona
05 jun 2008
Els de l'AEP ja no se'ls veu per l'assemblea de lletres. A què ve aquest comunicat? A quina violència gratuïta es refereixen? Per què fan servir com a base la versió del deganat i del rectorat?

No és que sigui un "radical extremista nihilista" però quan les coses van malament cal mà ferma, decisió i acció directa. No es pot anar a dues bandes.
Re: [AEP] Comunicat de l'AEP-UAB sobre la situació actual a la Universitat Autònoma de Barcelona
05 jun 2008
jo vaig votar en contra del doc del SEPC.
Creia en la unitat d´acció!! creia q tots erem valids i necessaris per aturar Bolonya!!

però veient això... criminalitzar l´ass de lletres (la desobediencia era colectiva, no d´un grup!) o les posicions de si critic altra vegada... ho tinc clar, reconec l´error i veig que és incompatible seguir treballant amb l´AEP (tan a la assemblea com a la pmdup) si volem aturar realment Bolonya.
Re: [AEP] Comunicat de l'AEP-UAB sobre la situació actual a la Universitat Autònoma de Barcelona
05 jun 2008
uiuiui que los ánimos están calientes i la penya llegeix el que li interessa....

on posa que es condemna als estudiants? es condemnen les accions violentes gratuïtes, vinguin de qui vinguin. i si els estudiants no n'han fet... doncs no problem no???

o sí?
Re: [AEP] Comunicat de l'AEP-UAB sobre la situació actual a la Universitat Autònoma de Barcelona
05 jun 2008
Els de l'AEP ja no se'ls veu per l'assemblea de lletres. A què ve aquest comunicat? A quina violència gratuïta es refereixen? Per què fan servir com a base la versió del deganat i del rectorat?

No és que sigui un "radical extremista nihilista" però quan les coses van malament cal mà ferma, decisió i acció directa. No es pot anar a dues bandes.
Re: [AEP] Comunicat de l'AEP-UAB sobre la situació actual a la Universitat Autònoma de Barcelona
05 jun 2008
Ja és tard per anar de conciliadors. Les coses ja no estan com a principis de curs en què tot estava encara a l'aire i, ni tan sols, s'havia aprovat el Real Decreto. Tot s'ha precipitat i el Deganat de Lletres i el Rectorat de la UAB ha anat a sac cap a l'aprovació dels nous graus.

La situació no admet mitjes tintes. O ho donem tot ara o s'ha acabat el bròquil.
Re: [AEP] Comunicat de l'AEP-UAB sobre la situació actual a la Universitat Autònoma de Barcelona
05 jun 2008
Totalment d'acord amb "els bons ulls". Alguns l'únic que fan quan veuen quelcom d'AEP és buscar la frase que menys els agrada i apa, a carregar contra qui es posi per davant. Quan no tenen rés a dir, fan allò de "ICV fora d'indymedia"

Per cert, jo vaig votar en contra del document, i ara encara ho faria amb més èmfasi. I no sóc ni seré d'AEP.
Re: [AEP] Comunicat de l'AEP-UAB sobre la situació actual a la Universitat Autònoma de Barcelona
05 jun 2008
Quina gràcia aquesta penya que el seu cervell només arriba a raonar:
augment combativitat = penjar-se més, cremar més coses i gastar més sprays que tots els grafiteros de bcn junts
Re: [AEP] Comunicat de l'AEP-UAB sobre la situació actual a la Universitat Autònoma de Barcelona
05 jun 2008
1-El comunicado da cuartadas a los argumentos que están vendiendo el rectorado, maSSmierda y policía.Nadie del rectorado, policía o seguridad privada de UAB a resultado herido(el segurata del viernes se desmayó solito y los estudiantes lo único que hieron es auyudarle).Las únicas personas heridas y amenazadas han sido estudiantes(carga de los mossos, identeificaciones,secretas, mossos y seguridad UAB rodeando la facultad un día si otro no).
2-LA AEP es un sindicato directamente relacionado con ICV y EUiA, al igual que el sindicato de estudiantes está directamente relacionado con PSOE.Esto es legítimo, pero no podeís esconderlo cuando no os interesa esa vincualción.Y por respeto(que en eso si que os doy la razón)no os diré cargos políticos de esos partidos que han pertenecido a esas organizaciones(soy perro viejo y conozco a unos cuantos).
3-También es legítimo tener liberados en vuestro sindicato,pero no deberíais poneros tan nerviosos si hay gente que no ve bien esas liberaciones. Te recuerdo que la asamblea no tine liberados o sindicatos anarcosindicalistas, o partidos locales del vallès que no cobran ni un duro sus regidores...
4-Vuestra estrategia de 3ªvía, ya la utilizó el sindicato de estuantes en los años 80, con las ocupaciones de rectorado para exiguir las asambleas soberanas que ahora tenemos. Se presentaron como los estuantes que luchaban por algo gusto pero sin perder las formas, criticando la violencia d elos estuantes malos.Esto está ya muy mascao y llegarán las elecciones estudiantiles y os comereis un torrrao, por que la pocoa gente que vota tiene claro quien y cual es el modelo de lucha que hace algo por la Universidad pública.
Re: [AEP] Comunicat de l'AEP-UAB sobre la situació actual a la Universitat Autònoma de Barcelona
05 jun 2008
A veure si aprenem a llegir els comunicats i no interpretar el que volem

"o per part de determinats comportaments d’alguns estudiants." no vol dir una assemblea, no?
Qui hauria de marxar d'indymedia és qui només hi entra per insultar o dir bestieses. Aquests, al Decathlon a comprar cordes
Re: [AEP] Comunicat de l'AEP-UAB sobre la situació actual a la Universitat Autònoma de Barcelona
05 jun 2008
visc en un país de merda... resulta que la poca gent que teoricament es vol dedicar a fer coses per canviar/destruir/transformar el sistema es dedica a jugar al "tu eres un reformista socialdemocrata" "pues tu más"... les eleccions a les universitats les "guanyem" pq vota quanta gent? 7% 12% 20%? el dia que voti tothom creieu que el resultat sera molt diferent al de l'arc parlamentari? te pebrots... els fills de la burgesia progre i de la clase mitja benpensant(ull ho som gairebe tots els que anem a la universitat) insultant-se com al pati de l'escola...

I el que ja te delicte es que hi ha qui pensa que ocupar el rectorat fa "tremolar" el sistema, ni les ocupacions, ni les pintades, ni le smanis, ni les pancartes fan tremolar a ningu...

si algu vol ser revolucionari de "debo": que se tire al monte y coja las armas... com que aquí ningu vol deixar de gaudir de les victories de la socialdemocracia i l'estat del benestar... accepteu d'una vegada que sou TOTS, absolutament TOTS, els d'icv, els d'aep, els del sepc i els anarco assemblearis lliberataris per la base uns reformistes... aneu a llegir llibres d'historia...

pero si us plau... basta ja de lliçons, de baralles de nen petit i d'aprenents de guerriller barat...
Joan Gil Oliveras
05 jun 2008
Ui si! Ara es veu que ser objectiu és un problema. És com els bisbes bascos (perdó per l'exemple d'entrada), critiquen el terrorisme d'ETA i alhora les tortures a presos d'ETA. Normal, per mi si. Doncs ni pels de l'entorn d'ETA ni pels anti-etarras els bisbes són bons.

Doncs està en el mateix sentit, recolzar el moviment estudiantil i descriure la realitat i per tant, no fer ulls grossos davant algunes actuacions individuals que gent d'AEP de l'Assemblea de Lletres van veure.

No diguis això del Claret perquè ell es va passar tota la setmana blanca pringant per fer una bona FSUP mentrestant SEPC recolzava FSUP i no fotia ni brot (parlo en general). Llavors, va fer la gran jugada de dir, "total com no m'ho he currat i alguna assemblea està cabrejada usarem la FSUP per ser els avantguardes del moviment estudiantil català".

Els que divideixen són els de "Regenerem el moviment estudiantil".
Els que curren: els de SEMPRE.
Re: [AEP] Comunicat de l'AEP-UAB sobre la situació actual a la Universitat Autònoma de Barcelona
05 jun 2008
Aquesta xusma d'ICV que per una banda va de progre i superguai i per l'altra dona suport al fill de puta del saura? Participen al tripartit que aplica Bolonya... i aquests tres gats encara es creuen amb autoritat moral com per parlar del moviment estudiantil? Hipòcrites. No es pot ser govern i oposició alhora. Llenceu-vos al riu Llobregat i muteu en rates!
Re: [AEP] Comunicat de l'AEP-UAB sobre la situació actual a la Universitat Autònoma de Barcelona
05 jun 2008
Ja és tard per anar de conciliadors. Les coses ja no estan com a principis de curs en què tot estava encara a l'aire i, ni tan sols, s'havia aprovat el Real Decreto. Tot s'ha precipitat i el Deganat de Lletres i el Rectorat de la UAB ha anat a sac cap a l'aprovació dels nous graus.

La situació no admet mitjes tintes. O ho donem tot ara o s'ha acabat el bròquil.
Re: [AEP] Comunicat de l'AEP-UAB sobre la situació actual a la Universitat Autònoma de Barcelona
05 jun 2008
"o per part de determinats comportaments d’alguns estudiants."

qui de l´AEP amb noms i cognoms creu que hi ha hagut comportaments d´alguns estudiants que no s´han ajustat a les linees marcades des de la Assemblea??¿¿¿?¿?

en serio, no us justifiqueu per aquí, ja està dit, ja és massa tard. només tragarem si les bases aconseguiu un segon comunicat que rectifiqui.

VENGA AITOR!!! SÉ QUE POTS FER MÉS QUE AIXÒ!!!!
Per a en Joan Gil
05 jun 2008
Joan, demana-li al teu estimat amic a on estava per preparar el 6M.
Demana-li a on estava el teu sindicat per preparar la manifestació del dia 6
Demana-li perquè no es podia preparar una convocatòria pel març des de NOVEMBRE (deien que no hi havia temps) i perquè es va organitzar tot un FSUP en plena setmana santa.
El SEPC no va recolçar el FSUP i va fer les seves accions amb nom propi, no en nom d'Assemblees que no havien pogut dir res del FSUP perque ERA SETMANA SANTA.
Demana-li al teu sindicat què estàn fent a la UB amb els graus i les comissions.
Demana-li perquè no es va discutir obertament al sí de la PMDUP les diferències polítiques i no van fer sinò possar obstacles perque la convocatòria del 6M tirés endavant (excepte UNA persona).
Re: [AEP] Comunicat de l'AEP-UAB sobre la situació actual a la Universitat Autònoma de Barcelona
05 jun 2008
A tots aquells que critíquen i menteixen, a tots aquells que parlen sense saber, a aquells que parlen d'ortodoxia revolucionaria sense haver llegit mai Lenin, Marx, Gramsci o Luxembug, a totes aquelles que no han fet mai comprensió lectora a l'escola i per tant no saben analitzar textos, a aquells que diuen que alguns hem desaparegut del moviment estudiantil, a aquells que diuen que som reformistes, a aquelles que opinen que sóc d'un sindicat groc, a aquells que es pensen millor que els altres o amb més drets, a tots i totes els que us sentiu identificats amb alguna proposició de les anteriors penseu-vos bé el que dieu, no puc creure que s'acusi a companys meus o a mi mateix de certes cosses que en cap cas són certes, quan elles o nosaltres segons el cas hem estat allà a totes les que han caigut, doncs podreu dir missa vosaltres perquè nosaltres seguirem fent feina, seguirem fent la feina que nosaltres creiem que hem de fer perquè no consentirem en cap cas que falses acusacions o perverses afirmacions de determinats sectors, que el que volen es fer-se amb el control i aconseguir ser liders únics d'un moviment que per definició ha de ser plural, ens afectin el més mínim.

I hem sap molt greu determinades actituts que veig en aquests forums o en d'altres llistes de persones que respectava i que coneixen l'AEP i saben de sobra que el famos paragraf del comunicat anava dedicat no a l'assemblea de lletres ni molt menys, on per cert si que hi segueix treballant gent de l'AEP, si no a aquells que es dediquen a fer el que no haurien de fer quan la majoria pren la determinació de fer una determinada acció, aquell paragraf anava dedicat als qui en meitat d'una manifestació es llencen com camicaces contra la policia per fer quedar malament a tot el moviment, a aquelles que quan s'entra a demanar explicacions, a negociar la no expedientació de companys o a bloquejar una reunió injusta o antidemocràtica fan actes que rebenten tota la bona feina que està fent la resta de companys d'assemblees i de sindicats. Aquest fragment va dedicat a tota aquella gent que de ver rebenta el moviment estudiantil, aquests són per mi "l'escoria" a eliminar, el nou lumpen que deia algu per aquí amunt.

Només espero que algú es llegeixi el comunicat sencer i valori la resta, que és amb diferència el més important.

Salut i lluita a totes.
Re: [AEP] Comunicat de l'AEP-UAB sobre la situació actual a la Universitat Autònoma de Barcelona
05 jun 2008
A tots aquells que critíquen i menteixen, a tots aquells que parlen sense saber, a aquells que parlen d'ortodoxia revolucionaria sense haver llegit mai Lenin, Marx, Gramsci o Luxembug, a totes aquelles que no han fet mai comprensió lectora a l'escola i per tant no saben analitzar textos, a aquells que diuen que alguns hem desaparegut del moviment estudiantil, a aquells que diuen que som reformistes, a aquelles que opinen que sóc d'un sindicat groc, a aquells que es pensen millor que els altres o amb més drets, a tots i totes els que us sentiu identificats amb alguna proposició de les anteriors penseu-vos bé el que dieu, no puc creure que s'acusi a companys meus o a mi mateix de certes cosses que en cap cas són certes, quan elles o nosaltres segons el cas hem estat allà a totes les que han caigut, doncs podreu dir missa vosaltres perquè nosaltres seguirem fent feina, seguirem fent la feina que nosaltres creiem que hem de fer perquè no consentirem en cap cas que falses acusacions o perverses afirmacions de determinats sectors, que el que volen es fer-se amb el control i aconseguir ser liders únics d'un moviment que per definició ha de ser plural, ens afectin el més mínim.

I hem sap molt greu determinades actituts que veig en aquests forums o en d'altres llistes de persones que respectava i que coneixen l'AEP i saben de sobra que el famos paragraf del comunicat anava dedicat no a l'assemblea de lletres ni molt menys, on per cert si que hi segueix treballant gent de l'AEP, si no a aquells que es dediquen a fer el que no haurien de fer quan la majoria pren la determinació de fer una determinada acció, aquell paragraf anava dedicat als qui en meitat d'una manifestació es llencen com camicaces contra la policia per fer quedar malament a tot el moviment, a aquelles que quan s'entra a demanar explicacions, a negociar la no expedientació de companys o a bloquejar una reunió injusta o antidemocràtica fan actes que rebenten tota la bona feina que està fent la resta de companys d'assemblees i de sindicats. Aquest fragment va dedicat a tota aquella gent que de ver rebenta el moviment estudiantil, aquests són per mi "l'escoria" a eliminar, el nou lumpen que deia algu per aquí amunt.

Només espero que algú es llegeixi el comunicat sencer i valori la resta, que és amb diferència el més important.

Salut i lluita a totes.
Re: [AEP] Comunicat de l'AEP-UAB sobre la situació actual a la Universitat Autònoma de Barcelona
05 jun 2008
S'han de fer accions per evitar que aprovin els graus, però un cop aturada la reunió, és necessari petar la porta del despatx del deganat i regirar-lo? Això aturarà Bolonya? Això és no-violència? Servirà d'alguna cosa, o encara posarà més pals a les rodes? Per què l'assamblea no ha dit res d'això al seu comunicat dels fets del dvnds? Us n'avergonyiu com a grup o va ser l'acció d'uns quants estudiants que no secunda l'Assemblea? En aquest cas, a què ve l'alluvió de crítiques contra la frase de l'Aep?

Accions gratuïtes d'aquest tipus deslegitimen el que s'està fent.
Re: [AEP] Comunicat de l'AEP-UAB sobre la situació actual a la Universitat Autònoma de Barcelona
05 jun 2008
Tota la penya de l'AEP acaba o a les facultats o amb càrrecs. són la Unió Democratica dels anys 80 i 90!

Fora vividors d'indymedia. Prou hipocresia.

Perquè no condemneu a en Saura i en Boada!
Re: [AEP] Comunicat de l'AEP-UAB sobre la situació actual a la Universitat Autònoma de Barcelona
05 jun 2008
Mira, Aitor
M'he llegit el comunicat, he fet comprensió lectora i he vist, per fi, el que molts i moltes us hem demanat: transparència i coherència.
Sou uns cínics i aquest paràgraf, dedicat als fets de lletres no assenyalen el que tu voldries (aprofitant errades d'altres). Assenyalen a tots els companys que van seguir l'acord col·lectiu de l'Assemblea. Com que no hi eres no pots saber què ha passat. Reproduïu el discurs de la degana i feu exaltació del sí critic.
jo no vull bolonya perque no s'hagi discutit. Vull que es discuteixi però tinc clar: NO VULL AQUESTA REFORMA. l'AEP sí la vol... però de guais.
Què esta fent l'AEP a la UB?
RES
no millor, negociar i votar SI ALS GRAUS.
Això esteu fent.
mentiders, cínics, no reclameu respecte ni doneu lliçons d'integritat quan insulteu l'inteligència. No tothom es penja, compte.
aquest comunicat, fet lendemà de la CAF, amb l'AEP en ple a la reunió, és una traició i un insult a la resta d'assemblees i un intent desesperat de salvar l'insalvable.
Re: [AEP] Comunicat de l'AEP-UAB sobre la situació actual a la Universitat Autònoma de Barcelona
05 jun 2008
Hòstia, haver-m'ho dir abans això dels càrrecs, perquè en els 3 anys i mig que porto militant no me n'havia assabentat...!

Comenceu a cansar amb la cantinella, i cada cop us us creu menys gent.

Apa, salut, lumpen
Re: [AEP] Comunicat de l'AEP-UAB sobre la situació actual a la Universitat Autònoma de Barcelona
05 jun 2008
A veure SEPCerus&Co.

Jo crec que si aquí hi ha algú que està sent pagat per destruir el moviment estudiantil, sou vosaltres. Perquè aquest reaccionisme sistemàtic arriba a un punt que no s'explica. Em podeu dir què hi guanyeu?

Per cert. Que jo sàpiga, a la UPC tampoc esteu defensant massa fervorosament els interessos dels estudiants... ningú en parla, d'això?

Ningú parla dels alliberats del SEPC?

Ni de la gent que ha sigut EXPULSADA d'assemblees per gent del SEPC?

Ni de les supersubvencions que us dona l'estat?

Ningú parla de la gent d'AEP que ha rebut tant com vosaltres a una mani o altra?

Ni dels pactes i els tejemanejes que feu per entrar als organs de decisio de la UPF?




Com és que us calleu tantes coses?

A mi em van ensenyar que amagar la veritat també és mentir... però potser m'equivoco. Els temps han canviat tant!




En fi gent. Ja us ho fareu.
Apa, que vagi bé.
Re: [AEP] Comunicat de l'AEP-UAB sobre la situació actual a la Universitat Autònoma de Barcelona
05 jun 2008
Carai, no entenc per què es suiciden d'aquesta manera ells/es solets/es. De veritat que és de debó el comunicat?¿?¿?¿?

A l'últim, digues el que vulguis, però a qui cada cop creu menys gent és a vosaltres. No ens posarem d'acord per què estàs a la efensiva i diràs el que faci falta. no passa res, la realitat s'imposarà.
Re: [AEP] Comunicat de l'AEP-UAB sobre la situació actual a la Universitat Autònoma de Barcelona
05 jun 2008
Prou!! Es una imatge penosa la que estem donant, hores d'ara només ens falta això.

Prego que els draps bruts es rentin a casa i si cal què es convoqui una assemblea en exàmens però desitjaria que es parés de tirar merda per internet si us plau.

El deganat i el rectorat segur que ara mateix s'estan partint
Re: [AEP] Comunicat de l'AEP-UAB sobre la situació actual a la Universitat Autònoma de Barcelona
05 jun 2008
- No crec que hi hagi ningú de deganat mirant això.
- La merda sempre són els mateixos qui la treuen. I de fet ni això, perquè no són més que insults, mentides i difamacions. El problema no és on es tiri merda, sinó que n'hi hagi alguns que fan d'això el seu hobbie (o sigui, sa seva lluita)

Estudiant de lletres, qui dona una imatge penosa, de falta d'educació, de prepotència, d'avantguardisme i d'ignorància política no són precisamentles persones de l'organització que ha penjat el comunicat.

Les coses clares, que més que universitaris alguns semblen de 0-3
Re: [AEP] Comunicat de l'AEP-UAB sobre la situació actual a la Universitat Autònoma de Barcelona
05 jun 2008
Totalment d'acord, i com no ens agrada que ho facin doncs jo personalment no ho faig. La crítica ja la faré a la cara i si cal esperar una setmana doncs ho faré.

Jo només he parlat de imatge penosa, els altres adjectius ni els he nomenat perquè no crec que indyemdia sigui el lloc. Prefereixo fer-ho privadament ja que mai m'agradat l'exhibicionisme

PD: internet està de puta mare discutir amb qui no pots fer-ho fisicament i això, per a discutir. Crec que fem mal ús de una eina tan important com internet.

xapo tema
Joan Gil Oliveras contestació
05 jun 2008
La SEPC va recolzar la FSUP i tant! Per axiò va treure aquest comunicat: En aquest sentit, el SEPC dóna suport i participarà tant al Fòrum Social per la Universitat Pública, que organitza la PMDUP (Plataforma Mobilitzadora en Defensa de la Universitat Pública), com aquelles accions que sorgeixin des de la comunitat universitària per tal de des legitimar el discurs de la Conferència de la European University Associaction, que es celebra a la Universitat de Barcelona.
l'AEP comença a preperar el terreny per traïr la lluita
05 jun 2008
comunicat molt patètic, tot una patètica maniobra de desmarcatge i intent de vendre les lluites, el més patètic és estar condemnant alhora els policies i els estudiants

que jovenets els ensinistren a fer de polítics professionals

fastigós l'AEP, i més descarat que mai
Re: [AEP] Comunicat de l'AEP-UAB sobre la situació actual a la Universitat Autònoma de Barcelona
05 jun 2008
Si no recordo malament, despres de llegir 100 respostes, de les quals 10 han estat crítiques constructives o nous arguments o acusacions o insults no repetits, algú ha esmentat que estem votant a favor dels graus a la UB. Ja se que és la meva paraula contra la teva i per tant no té més validesa que la que li pugui donar cadascú. Tot i així m'agradaria que detallessis en quin òrgan ha passat això.

D'altra banda, em sembla de molt mal gust anomenar companys meus per indymedia i més quan no els coneixeu per dir el que dieu.

Igual que s'ha esmentat amb anterioritat, en cap moment s'anomena l'Assemblea de Lletres a la "frase". Si algú es pica serà que te remordiment de consciència, no?

Ja està bé d'insultar, més feina i menys parlar, que si a Catalunya sabem què és Bolonya no és pas gràcies a les Assemblees o a sindicats-que-canvien-de-nom-i-es-fusionen-amb-d'altres, portaré poc temps al moviment estudiantil, però puc assegurar que la història d'aquest mes la conec i sé qui va fer sorgir el NO A BOLONYA i qui es va sumar al carro gràcies a la PMDUP, com totes les altres assemblees.
Joan Gil Oliveras contestació Segona part
05 jun 2008
De debò tenieu la intenció de dividir la AEP entre les bases i la Messa Nacional? Sort de l'Aitor, que ha posat alguns mal intencionats al seu lloc. A part trobo que tots som les BASES de la AEP ja que això dels alliberats és una parida! Quan gasten de mòbil? Quantes assignatures deixen per l'any que ve?

Si voleu parlarem de xifres de la SEPC i començarem a flipar.

Pareu de pintades i rucades, a la SEPC hi ha gent molt vàlida però a tots els punkies que trobeu pel carrer els deixeu fer el que volen siguin o no siguin de la universitat.

"Evidenciar el conflicte" com va dir alguna de la SEPC no vol dir "portar-lo al límit, i contribuir al malestar social".
Re: [AEP] Comunicat de l'AEP-UAB sobre la situació actual a la Universitat Autònoma de Barcelona
05 jun 2008
Aitor!!!!
saps de sobre que el comunicat no parla de fets antics, sino els de lletres (la teva assemblea) de la setmana passada.

que tanquis files per la estructura, pel partit, per la lleieltat personal, em pesa. tu ets un revolucionari i no tens lloc al costat de traidors grocs, difamadors, com el Claret.

Pel de la UB: què passa amb biologia? està o no estpa AEP negociant el nou grau?

Militants de base de l´AEP: els insults i acusacions aquí no van per vosaltres, van pels alliberats que només han promogut el comunicat per acontentar a la dreta i que nomes esperen el futur per viure de la política.

Al moviment estudiantil: La unitat d´acció amb AEP és incompatible amb un clar No frontal a Bolonya i amb un augment de la combativitat. I això no ho dic perquè sigui del Sepc. De fet, crec que el SEPC fa feina de l´esquerra indepe, però no estudiantil. Això ho dic perquè a un sindicat el podem criticar, però està amb nosaltres, mentre que l´altre avui, ha quedat clar, no ha estat mai, no està ni estarà mai amb nosaltres!!!

la lluita és l´únic camí
Aturar Bolonya encara és possible!
Re: [AEP] Comunicat de l'AEP-UAB sobre la situació actual a la Universitat Autònoma de Barcelona
06 jun 2008
Aitor, crec que aqui l'únic té problemes per entendre les coses ets tu. Amb aquest document l'únic que preteneu es guanyar adeptes, ja que accepteu el treball de l'assamblea de lletres i de la CAF, però no les actituds violentes que es van donar, és a dir, quedeu com l'element més democràtic dels estudiants. No vull fer un anàlisi de perquè es dona la violencia en moments donats, ni perquè sempre hi ha gent que sempre esta en contra d'ella, encara que es posi en pràctica en moments necessaris. La presència de cossos de seguretat ja siguin privats o no, a la universitat, més l'actitud xulesca de la degana i el rector i l'aprovació de la junta a dit, són situacions que generen violència, més, si tens davant una gent que no són treballadors, sino que el que estan fent és defensar a una gent amb la qual no es pot arribar a una conciliació. Crec que el vostre sindicat està desfasat, en el sentit que hem recordeu al sindicat d'estudiants, que l'única cosa que fa es demostracions de forces un cop a l'any, treient a la gent en una manifestació. Però aqui hi ha un problema, bolonya s'esta implantant a tota costa, i això s'ha d'aturar, si, s'ha d'aturar amb els mitjans que calguin, i ja no es poden anar treient comunicats reconciliadors amb la universitat. Crec que amb això hauries d'estar d'acord, sino, perquè les assemblees han surtit de la PMUDP? ens demanes una reflexió del document sencer, jo et demano, que en comtes de defensar el teu sindicat a mort, reflexionis sobre el moment actual de la universitat, i tot el que esta passant amb bolonya.

FORA AEP DE LA UNIVERSITAT!
ATUREM BOLONYA AMB TOTS ELS MITJANS NECESSARIS!!!!
Joan Gil Oliveras contestació Tercera part
06 jun 2008
No diré els noms (perquè no es fa) sobre qui ha proposat ai`xò i qui de seguida si ha adherit, però eren militants de base i alguns dels més nous. Per tant, no cola. No intentis dividir el sindicat.
Re: [AEP] Comunicat de l'AEP-UAB sobre la situació actual a la Universitat Autònoma de Barcelona
06 jun 2008
jajaja, a més ho intenten ells, que més que un sindicat semblen un trencaclosques! I ja sabem que aneu perdent peces pel camí últimament...
Re: [AEP] Comunicat de l'AEP-UAB sobre la situació actual a la Universitat Autònoma de Barcelona
06 jun 2008
aquests de l'AEP cada dia s'assemblen més als de CCOO i UGT, traint els companys de lluita i apunyalant i pastelejant per l'esquena, com a SEAT, TMB i tants altres llocs, criminalitzant els que lluiten...

quin fàstic de xusma
Re: [AEP] Comunicat de l'AEP-UAB sobre la situació actual a la Universitat Autònoma de Barcelona
06 jun 2008
sí, sí, el que tu diguis.

La mentida és l'únic camí!!
Re: [AEP] Comunicat de l'AEP-UAB sobre la situació actual a la Universitat Autònoma de Barcelona
06 jun 2008
A l'il·luminat aquest que diu que els insults no van per les bases. Potser a la teva organització les bases no hi pinten res, però en la nostra no hi castes ni classes. Ni els comunicats els fan els 4 jefecillos que més roba Quechua porten a sobre en aquell moment.

La suma és més gran que les parts, cosa que vosaltres mai arribareu a entendre

M'agrada com seguiu dirigint-vos al moviment estudiantil com si fóssiu una suposada avantguarda. Et recordo, que al final, quan crees veritats a costa de repetir mentides, aquestes acaben sortint a la llum.
Re: [AEP] Comunicat de l'AEP-UAB sobre la situació actual a la Universitat Autònoma de Barcelona
06 jun 2008
Déu ni do, la veritat és que els dos sindicats deixeu molt que desitjar:

-el SEPC per fer centrar quasibé tots els esforços en penjar-se pels llocs, desplegar pancartes, fer pintades i dedicar-se més a qüestions sobre l'independentisme que als estudiants. A molts us falta discurs i menys infantilisme revolucionari de xapa.

-L'AEP pels seus vincles polítics amb partits com ICV I EUiA que actualment governen la Generalitat i estant tirant endavant els graus o la supressió del batxillerat nocturn. Per no oposar-se a Bolonya sinó fer un discurs de no a Bolonya mentres intentem que els graus siguin menys dolents.

Els dos sindicats estant subvencionats i els dos tenen alliberats, el què pasa és que els alliberats del SEPC no fan tasca política sinó d'organitació interna i coordinació.

Tot i no ser del SEPC,però, ells sempre han estat donant la cara i apostant per un no frontal a Bolonya, a diferència de l'AEP que diu no a Bolonya mentre pacte modificacions de grau perquè siguin "menys dolents".
Re: [AEP] Comunicat de l'AEP-UAB sobre la situació actual a la Universitat Autònoma de Barcelona
06 jun 2008
AEP a Biologia pactant graus?
jajajajajajaja
Tu flipes.

Si ets de Biologia sabràs que no és veritat,
"quan crees veritats a costa de repetir mentides, aquestes acaben sortint a la llum"
Re: [AEP] Comunicat de l'AEP-UAB sobre la situació actual a la Universitat Autònoma de Barcelona
06 jun 2008
AEP alliberats polítics!?
Esteu totalment tronats
Joan Gil Oliveras última contestació
06 jun 2008
1a. Gràcies al nostre sindicat hem passat de l'eslògan "No a Bolonya" al "No al Consell Social, no a l'ANEQUA, no a la LOU, no a les figures paralaborals, etc."

2a. Gràcies a nosaltres PDI i PAS que no estan sonats encara s'uneixen a la lluita.

3a. Nosaltres mai hem posat merder entre sindicats. Els de Regenerem el moviment estudiantil, els de les amenaces, etc. ja sabem qui són.

4a. No condemnarem que se li va regirar l'ordinador a la degana? No condemnarem la gent que portava pasamuntanyes i feia sortir la gent de forma violenta? Jo si. No seré pas hipòcrita o incoherent. Això no vol dir SEPC = sonats. Estem criticant certes actituds de certes persones (algunes ni van a la uni).

5a. La merda de CAF-BCNA que esteu fent la SEPC sense el suport de la majoria d'assembles demostra el nivell d'assemblearisme que teniu.

6a. Tenim un discurs semblant, ens portem bé, etc. Què passa doncs? Perquè ens teniu tant problema? Perquè no podeu demostrar res de les vostres acusacions?

No us adoneu que li esteu fent el joc als poderosos? Com més ximpleries, més "anades d'olla" (ajudant a desacreditar el moviment estudiantil posant-li fàcil als mass media la crítica de la lluita d'una causa noble) més guanyen els de sempre.

Perquè a la manifestació del 6 de Març veu donar patades als Mossos (i era al davant perquè m'ho esperava). Volíeu "evidenciar el conflicte"? Doncs el que heu aconseguit és que la gent no es manifesti (cada cop som menys a les manifestacions, en algunes ni els propis de la SEPC hi han anat): la gent no va per rebre cops.
Des de la UB Raval...
06 jun 2008
Primer de tot salutacions a tothom. Estem superant àmpliament el record d'Indymedia de comentaris arran del desafortunat comunicat d'AEP, titllant "de violents" als i les estudiants.

Deixant de banda aquesta breu presentació, vull opinar humilment la postura que defensa l'AEP, en el següent comunicat, aparegut el dia 5 de juny a la seva pagina oficial.

En resum, diu que la violència gratuïta no comporta cap benefici estudiantil, i que refusa la violència dels membres de la seguretat privada de la UAB i de "grups d'estudiants" violents.

("Considerem inacceptables totes les actituds de violència gratuïta o d'intransigència que tinguin com a resultat l'intent de guanyar posicions per via de la força i no de la convicció o la discussió, i rebutgem els mètodes d'agressió o d'intimidació física, tant si és per part dels cossos de seguretat de l'Autònoma com de les forces policials que mai no haurien d'accedir al campus, o per part de determinats comportaments d'alguns estudiants.")

Aquesta darrera afirmació "determinats comportaments d'alguns estudiants" és del tot falsa i tendenciosa, segons el meu parer cap estudiant/a va mostra violència explicita, el que passà es que els mitjans de comunicació van esmentar el fet com un atac estudiantil directe, sense mencionar els greus antecedents del 4 de març amb l'entrada dels mossos a la UAB i el treball de milers de companys i companyes en assemblees de facultat, les imatges dels telenotícies només van treure el segurata estirat a terra (desmaiat i assistit pels propis estudiants, en CAP CAS AGREDIT), però no van dir res dels estudianxs que van ser víctimes d'agents de seguretat privada i de com sistemàticament es deixa de banda els estudianxs, donant l'esquena al estudiantat en l'aprovació dels graus, que afecten als estudianxs.

Hem de vigilar i de revisar l'informació senyors de l'AEP, perquè tothom intenta "vendre'ns la seva collita".

Un apunt abans de concloure, vaig assistir a la primera CAF (interuniversitaria), si no em falla la memòria el 14 de maig passat a l'UPF (Ciutadella), i puc confirmar que érem 15 assemblees + MAES (Moviment d’Assemblees Estudiantils de Sabadell), i en aquella primera CAF hi havia representats tots els sindicats de les universitat catalanes, també molts companys i companyes d'assemblees de facultat sense militar a cap organització, JO no vaig veure cap tipus de manipulació per part de sindicats, o "nomenklatures" ni personatges "populars".

Com diu el Bacó:"¡AL LORO!, que no estamos tan mal hombre!"


Salut i Força davant exàmens i treballs!

JORDI BONVEHI CASTAÑÉ
Estudiant Història - UB Raval
Re: [AEP] Comunicat de l'AEP-UAB sobre la situació actual a la Universitat Autònoma de Barcelona
06 jun 2008
Un moment si encara no s'ha constituit laCAF o CAE o com se li digui, com vas poder assistir a una?

Al que tu vas anar va ser a una trobada d'assemblees, amb la intenció de debatre però de cop ja van començar a sortir propostes d'estatuts d'un organisme que no era aquell. Un organisme que tenia secretariat i vots segons el nombre de membres de l'assemblea...

Companys, quants membres te una assemblea, com es recompten, jo tinc experiència en les assemblees i aquestes fluctuen. D'altra banda, si hi ha un secretariat, quina mena d'asemblearisme hi ha en aquest organisme? Cap ni una. Per entrar a una cosa així prefereixo seguir a la PMDUP, que encara que te els seus errors no mercantilitza les assemblees, i gual que prefereixo quedar-me amb una llicenciatura incompleta que amb un grau mercantilitzadort.

Força PMDUP
Re: [AEP] Comunicat de l'AEP-UAB sobre la situació actual a la Universitat Autònoma de Barcelona
06 jun 2008
a/ Tu tens molt poca informació sobre el que va passar a la UAB. Informa't abans de parlar. Mira el comentari de damunt teu i comença a enterar-te a què es refereix la controvertida frase del manifest que a alguns tant ha molestat. La part de referent a les agressions envers els estudiants està explicada en aquest i altres manifestos.

b/ També demostres estar poc al "loro" quan no veus les estratègies de la gent a la "CAF". A més, dient-ho des de l'assemblea en la que estàs...

En resum, i com algú ja comentava: "No hay peor ciego que el que no quiere ver"
Re: [AEP] Comunicat de l'AEP-UAB sobre la situació actual a la Universitat Autònoma de Barcelona
06 jun 2008
Suposo que des de dins (a mi també em va passar en el seu dia) no es veu, però el que passa aquí està molt clar; alguns aspiren a convertir-se en Batasunis a la catalana, i bona part del moviment estudiantil esteu caient-hi de 4 potes...
Històricament ho intenten, i acaben carregant-se qualsevol meva de moviment organitzat amb cara i ulls, per sectarisme, intolerància i, sobretot, per obeir d'ordres que venen de més amunt.

Estudiants i estudiantes, no caigueu en el parany
Re: [AEP] Comunicat de l'AEP-UAB sobre la situació actual a la Universitat Autònoma de Barcelona
06 jun 2008
Això ha passat a (que jo sàpiga) a la Facultat de Pedagodia pel Pla d'Estudis d'Educació Social i Pedagogia.

Ale, a rentar els draps bruts
Re: [AEP] Comunicat de l'AEP-UAB sobre la situació actual a la Universitat Autònoma de Barcelona
06 jun 2008
Tot lamentable l'espectacle. Primer uns treient un comunicat que potser es molt discutible, segon algunes de les respostes que s'han produit. Anem per pams.

Per mi no es estrany que una organització comdemni la violència. Ara el que em sembla lamentable es que es vulgui equiparar la violència dels mossos d'esquadra i dels cossos de seguretat privats amb la resistència dels moviments estudiantils,ja que els primers controlen el monopoli de la violència i en les seves actuacions atempten contra la resistència que fem aquelles i aquells que no volem ni acceptem les imposicions del poder. Els segons son empleats a sou de la universitat que serveixen per garantir que els organs de govern es reuneixin impunement tot contradient la seva pròpia normativa legal.

Jo no vaig ser el passat dia quan van passar els fets, però si que he vist la seqüència dels fets, ja que una companya va grabar tots els fets i en cap moment ningú va agredir a cap agent de seguretat. Si que es va fer pressió, o sigui les persones alla presents van intentar accedir amb les mans en l'aire per les escales controlades pels de seguretat, per impedir als estudiants, incloent els carrecs electes estudiantils que si que tenien dret a assistir a la reunió, a accedir a l'espai on es feia la reunió. Despres un cop que l'agent de seguretat va caure, perquè es va desmaiar, els seus propis companys no el van auxiliar i si les i els estudiants alla presents. Tambe destaca el paper d'una agent de seguretat que havent un noi que es va intentar pujar per una barana, aquesta el va intentar fer despendre, intentant movent-li les mans, però va fallar per sort, ja que si no aquest noi hagues caigut al buit i es podria haver fet molt mal.

En tot aquest afer qui esta utilitzant la violència és el rectorat i els equips deganals. No es un violència física, tot i que no els importa fer-ho con ja ha quedat demostrat, es una violència legal institucional i davant d'aixo nomes queda que la resistència i la mobilització.

Companyes i companys de l'AEP amb el vostre comunicat no es resistix, ni s'oposa resistència ni res per l'estil, només doneu la vostra opinió, molt respectable, però és un document que es paper mullat, ja que als equips de govern de l'UAB, a la Generalitat i a les institucions se'ls hi rempampinfla el que digueu vosaltres i tothom. Ells van a la seva i davant d'aixo només es possible la resistència continua i sense embuts. Ara em direu que això no és agredir, d'acord, fisicament no, però si que s'ha d'agredir legalment i socialment. Primer s'ha de portar per via penal a aquelles i aquells que incompleixin la normativa que ells han aprovat i que ells haurien de complir. La segona és una resistència que s'ha de fer essent allà on es vulguin reunir per impedir, per mitjans pacifics, però ferms, que es reuneixin, només així es creen problemes.

Aquest dilluns teniu una possibilitat de visualitzar quina es la vostra postura. No al costat dels violents, perquè els violents no som nosaltres estudiants, que no tenim porres ni anem parapetats en uniformes ni ens hem de reunir sota "protecció" policial. Els violents son ells, nosaltres només ens queda protestar i resistir, sobre tot resistir.

Que en dieu, el dilluns estarem llunts en la resistència?
Re: [AEP] Comunicat de l'AEP-UAB sobre la situació actual a la Universitat Autònoma de Barcelona
06 jun 2008
Tornem-hi... on veus en el comunicat dir res del segurata, o de la famosa reunió?

Si tornes a rellegir els comentaris veuràs que la frase del comunicat no va per aquí...

I per últim:
"5) Finalment, recolzem la convocatòria de la Coordinadora d’Assemblees de Facultat (CAF) per a una protesta davant la Casa de la Convalescència de Barcelona el proper dilluns dia 9 de juny a les 14h, per a evidenciar el descontentament existent amb la política de negació del diàleg de l’actual Consell de Govern."
Re: [AEP] Comunicat de l'AEP-UAB sobre la situació actual a la Universitat Autònoma de Barcelona
06 jun 2008
el debat PMDUP/CAF és un altre.

El que aquí estem analitzant és el desammascarament de l´AEP amb aquest comunicat, que és la prova evident, que la lluita combativa contra Bolonya, contra la aplicació real dels nous plans d´estudi és INCOMPATIBLE amb l´AEP.

I podriem ja parar el debat.
Re: [AEP] Comunicat de l'AEP-UAB sobre la situació actual a la Universitat Autònoma de Barcelona
06 jun 2008
A veure, no amagueu la ma després de tirar la pedra. On i quan ha passat què a pedagogia?

Contesteu i deixeu de mentir descaradament, la Batalla la guanyen les idees, com va dir i segueix dient un gran revolucionari.
Re: [AEP] Comunicat de l'AEP-UAB sobre la situació actual a la Universitat Autònoma de Barcelona
06 jun 2008
Què tu sapigues per qui?
L'esperit Sant?
Jesus de Natzaret o potser ha estat l'aparició de la Moreneta?
Re: [AEP] Comunicat de l'AEP-UAB sobre la situació actual a la Universitat Autònoma de Barcelona
06 jun 2008
Sí, sí, la prova evident després de passar pels filtre habitual de manipulació dels vostres comentaris.

Si vols parar el debat, el millor que pots fer és no començar-lo. Ah sí! Que és la vostra estratègia per guanyar l'hegemonia, intentar mentir sobre els altres! (i penjar-se de llocs, clar)
Re: [AEP] Comunicat de l'AEP-UAB sobre la situació actual a la Universitat Autònoma de Barcelona
06 jun 2008
la única mentida aquí està al document.

"violencia gratuita de part d´un grup d´estudiants".. feu pena, feu pena...

aturar bolonya encara és possible
la lluita és l´únic camí!
Re: [AEP] Comunicat de l'AEP-UAB sobre la situació actual a la Universitat Autònoma de Barcelona
06 jun 2008
Fora manipuladors de la universitat i del moviment estudiantil. AEP`sou escòria. Diguem les coses pel seu nom. Albert Claret te el carné de EUiA, Aitor Moreno te el carne de EUiA i es coordinador general del Valles occidental. Aqui voleu enganyar?
El lumpen, la merda, l'escoria sou vosaltres, colla de satrapes i manipuladors. Aneu a fer politica a un altre lloc.

Fastic us hauria de donar de treure comunicats posant al mateix nivell la violencia de mossos i d'estudiants. Fastic i vergonya.

Pero no, no us dona fàstic, perquè sou unes rates, perquè sou politics, sou uns demagogs.

Per mi us podeu podrir, vosaltres i la vostra PMDUP que nomes voleu mantenir vosaltres per tenir protagonisme. Que la majoria de les assemblees no us volen!!!! aneu a tocar els collons a una altra part miserables!
Re: [AEP] Comunicat de l'AEP-UAB sobre la situació actual a la Universitat Autònoma de Barcelona
06 jun 2008
Endavant amb la lluita estudiantil. Endavant amb les assemblees!

Fora els politics amagats sota sigles de AEP. No us volem ni en pintura.

L'important del moviment estudiantil son els estudiants i les assemblees i no els desgraciats que nomes criminalitzen als estudiants que lluiten. Per què ho feu això? Perque sou la mateixa merda que Iniciativa i EUiA. Sou l'altre cara de la mateixa moneda.

Pero ja no ens enganyeu, perquè sou merda i com la merda feu pudor, pudor a mentida, pudor a podrit, a falsedat i hipocresia.

Deixem de parlar d'aquesta escoria i parlem de que farem el dilluns per aturar el Consell de govern!
Re: [AEP] Comunicat de l'AEP-UAB sobre la situació actual a la Universitat Autònoma de Barcelona
06 jun 2008
icreible:
després de criminalitzar vilment la lluita de l´assemblea de lletres, AEP te la poca dignitat política (ambiguetat) de firmar això:
*No a la criminalització del moviment estudiantil contra Bolonya*
>
> Arran de les protestes estudiantils en contra de l'aprovació dels graus a la
> Facultat de Filosofia i Lletres de la UAB el 29 i 30 de maig han sortit
> diverses informacions als mitjans de comunicació en què es tracta als
> manifestants de minoria radical i violenta. El mateix deganat ha qualificat
> els fets en els seus comunicats de "situació d'extrema violència" cosa que
> no correspon a la realitat.
>
> Les persones i organitzacions sotasignants ens oposem a aquest intent de
> criminalització (tenint el precedent de la intervenció dels mossos
> d'esquadra sol·licitada pel Rectorat i la seva càrrega policial dins el
> campus el 4 de març) que té com a objectiu desacreditar les mobilitzacions
> contra el procés de Bolonya, les assemblees d'estudiants i evadir pròpies
> responsabilitats en com s'està intentant imposar aquest procés.
>
> Ens oposem també a la repressió que pugui haver-hi per part de les
> institucions de la Universitat als estudiants que van formar part de les
> protestes, ja que la repressió suposa tancar canals de diàleg i evitar
> processos democràtics de decisió sobre si s'ha d'implantar el procés de
> Bolonya.
Re: [AEP] Comunicat de l'AEP-UAB sobre la situació actual a la Universitat Autònoma de Barcelona
06 jun 2008
De la manera que actueu només feu que donar més motiu per que us criminalitzin tant els massmerda com els polítics o els professors.
esteu enviant a la merda el moviment estudiantil, tant els uns com els altres.
Re: [AEP] Comunicat de l'AEP-UAB sobre la situació actual a la Universitat Autònoma de Barcelona
06 jun 2008
reformistes bla, bla, bla
regenerem bla, bla, bla
pràxim combativa bla, bla, bla
adhuc bla, bla, bla
ambigüitats bla, bla, bla

I després del llarg bla, bla, bla per intentar convèncer algú més, una sarta innacabable d'insults.
Molt bé, això sí que és pràxi combativa. Feu vergonya aliena, universitaris 0-3!
Re: [AEP] Comunicat de l'AEP-UAB sobre la situació actual a la Universitat Autònoma de Barcelona
06 jun 2008
ei, "anti aep", doncs parla amb el Responsable de Relacions polítiques (fixat, tinc la decència de no dir noms) deu teu sindicat perquè l'altre dia va estar apludint, dret, a prop de l'èxtasi, a la responsable d'universitat d'EUiA després de la seva intervenció al Claustre de la UB.

No ho entenc, si els d'EUiA són escòria, no?

Alguns encara riem... (suposo que a partir d'ara el que digui serà reformista, no? com que és d'euia...) Vosaltres sols us desacrediteu...
Re: [AEP] Comunicat de l'AEP-UAB sobre la situació actual a la Universitat Autònoma de Barcelona
06 jun 2008
Davant del últims fets produïts a la Facultat de Lletres i al Rectorat de la UAB en relació amb l’aprovació de les noves titulacions de grau, l’executiva de la secció sindical de CCOO vol fer públic el següent comunicat:

1.- Rebutgem amb tota claredat i sense cap matís la violència física i verbal exercida per un petit grup d’estudiants contra treballadors de la UAB (PAS i PDI) i d’altres empreses que hi presten serveis.

2.- Ningú que faci servir aquests mètodes d’esquadristes tindrà en cap moment la nostra solidaritat o comprensió.

3.- Mostrem el nostre total recolzament a totes les persones que han estat agredides i injuriades, moltes d’elles compromeses activament amb els valors de l’esquerra, des de fa molts anys.

4.- Ens reafirmen en el diàleg, la crítica i la mobilització com a eines fonamentals per a transformar la societat, i fem una crida a tota la comunitat universitària i molt especialment als estudiants, a implicar-se en les diferents iniciatives de progrés de la UAB i aïllar a qui s’auto-atribueix la seva representació com a coartada per intentar instal•lar la violència com l’únic instrument d’avenç de la nostra universitat.

UAB, Cerdanyola del Vallès a 5 de juny del 2008
Re: [AEP] Comunicat de l'AEP-UAB sobre la situació actual a la Universitat Autònoma de Barcelona
06 jun 2008
que fort el comunicat de cocos.

petit grup d´estudiants? aillar?

q fort com criminalitzen i es posen al costat de l´agressor només per "compromeses mb els valors..."

Ara ja entenem una mica mes el comunicat de l´AEP, formen part de la mateixa escòria que ha trait la classe treballadora i estudiantil i està aplicant la precarietat a les universitats.
Re: [AEP] Comunicat de l'AEP-UAB sobre la situació actual a la Universitat Autònoma de Barcelona
06 jun 2008
"ha trait la classe treballadora i estudiantil i està aplicant la precarietat a les universitats."

jajajaja Calla lumpen!
Joan Gil Oliveras contestació al de la UB Raval
06 jun 2008
MAES no la integraran a la CAF BCNA perquè és un moviment de secundària

No? No vas veure cap dirigisme? Llavors que feia un únic sindicat guiant la conversa?
Re: [AEP] Comunicat de l'AEP-UAB sobre la situació actual a la Universitat Autònoma de Barcelona
06 jun 2008
estic molt d'acord amb totes els acusacions contra l'AEP, no paren de dir assemblea de lletres assemblea de lletres, doncs a mi em sembla perfecte que l'0assemblea de lletres apallissi un segurata dels collons Policia ni pública ni priovada!
Re: [AEP] Comunicat de l'AEP-UAB sobre la situació actual a la Universitat Autònoma de Barcelona
06 jun 2008
HOYGAN, LA AEP ES MUI MALA, NO SON REBOLUCIONARIOS. DISEN QUE FRENA LOS DEMAS HESTUDIANTES QE QIEREN LUCHAR CONTRA BOLONIA. ADEMAS DISEN QUE TODOS COVRAN SUELDOS Y SON DE EUIA QE VAN CON ICV, HASI QUE SON HAUN MAS MALOS.

¿ALGIEN SABE SI SE PUEDE PEGAR A SEGURATAS? YO PENSAVA QUE ERAN OBREROS COMO MI PADRE.

GRASIAS DE HANTEBRASO
Re: [AEP] Comunicat de l'AEP-UAB sobre la situació actual a la Universitat Autònoma de Barcelona
06 jun 2008
Al company Joan Gil dir-li que amb la seva afirmació “La merda de CAF-BCNA que esteu fent la SEPC sense el suport de la majoria d'assembles demostra el nivell d'assemblearisme que teniu� demostra la seva més que absoluta ignorància, a més de fer aquesta afirmació amb voluntat de fer mal i de mentir al respecte. A la primera Trobada van anar 15 assemblees, totes les que integraven l’extinta PMDUP i d’aquestes 11 van començar a constituir un procés per fer una coordinadora. Per tant no menteixis, que el que afirmes, a part de ser un insult, es mentida. Per cert si que es veritat que algunes assemblees “sepeceres� s’han sumat al procés, però la majoria no tenen cap filiació, perquè els seus membres no formen part de cap sindicat i/o organització.

Al company pmdupero dir-li que la segona part de la primera reunió, just despres que marxessin les assemblees de la trobada que no estan per fer una CAF, es va decidir ja constituir aquesta coordinadora. Els companys de UB Raval van presentar una proposta d’estatuts, o sigui una proposta, que ha estat debatuda, per exemple la UPF i d’altres ho han fet en la seva totalitat.

Pel què dius del secretariat, si us plau no menteixis, que aquest era una proposta de secretariat tècnic, sense funcions mes que tècniques com enviar convocatòries de reunions, ja decidides prèviament i fer disfusió de les actes i documents de la coordinadora. No per dirigir la coordinadora. Si us plau, si parles fes-ho amb propietat i sense voluntat de difamar. Respecte el tema dels vots, mira, nomes era una proposta, dificil d’aplicar, és cert, però nomes una proposta i per proposar no s’ha de matar a ningú, ja que finalment es farà el que es decideixi en el conjunt de les assemblees.

Despres, a hores d’ara nomes l’AEP i les assemblees “aeperes�, que també existeixen, o sigui les quatre que no participen del procés de la CAF, encara son les úniques que voleu seguir amb la PMDUP. Doncs endavant fer-ho, però aquesta no serà la PMDUP que era un marc unitari, perquè aquesta PMDUP ha mort, no existeix, ja no funciona i no representa més que a l’AEP, o sigui uns 70 militants, i a les 4 assemblees de Facultats que estan controlades per la gent de l’AEP. Seguiu amb el que voleu, perquè aquest serà el vostre cami per estar més sols del que esteu ara.

Com a resposta vosaltres responeu als insults dient “lumpen� i tenint actituds partidistes i sectàries. Però el que feu es que la gent es cansi de la vostra actitud i del vostre marc unitari. Jo no soc del SEPC i realment estic cansat de vosaltres i dels altres. Ara, els del SEPC tot i fer un document que era una equivocació i va fer més mal que be, ara estan participant de la coordinadora via les seves assemblees. Vosaltres per contra manteniu la postura de mantenir una PMDUP on pel simple fet de ser una organització ja hagueu de tenir un pes específic per damunt de la resta. Perdoneu, però les 11 assemblees que estem fent la coordinadora no volem als sindicats orgànicament, volem als seus militants, que treballin des de la base, o sigui a les seves assemblees. Si vosaltres no voleu perquè sabeu que sou molt menys la culpa no es de les persones que volem enfortir el moviment assembleari.

Ja que sembla que les postures son irreconciliables, ja que sembla que l’única forma de comunicació son els insults, les desqualificacions, les mentides que tots llencen contra tots, si us plau, el millor que podeu fer totes i tots pel moviment estudiantil es que us ignoreu els uns als altres. Acabeu d’enviar e-mails on us dieu de tots i cadascun a les seves coses. Si els de l’AEP voleu seguir amb la PMDUP, doncs endavant, feu-lo, però deixeu de dir coses com les que han dit abans els companys, perquè son mentides i aquelles i aquells que nomes estem assistint aquí d’espectadors no podem acceptar. Si els del SEPC voleu participar de la coordinadora, endavant, però no criminalitzeu a ningú, perquè el temps i els actes de les persones son els que els hi posen en el seu lloc, si seguiu amb el seu joc l’únic que feu es fer créixer la desconfiança que una part del moviment té contra vosaltres. Ara he tingut un vot de confiança, si us plau no el malbarateu per dinàmiques i discussions que no aporten res, però es que res, pel moviment estudiantil.

El que seria ideal es que totes i tots poguéssim treballar junts. Això a dia d’avui ja no es possible, per tant, cadascun feu feina pel vostre costat, a veure si algun dia, més aviat que tard, podem tornar a treballar juntes de nou.
Re: [AEP] Comunicat de l'AEP-UAB sobre la situació actual a la Universitat Autònoma de Barcelona
06 jun 2008
Va, fem rècord!
El fil més llarg de indymedia.

Patrocinen: AEP i SEPC
Re: [AEP] Comunicat de l'AEP-UAB sobre la situació actual a la Universitat Autònoma de Barcelona
06 jun 2008
No el patrocina pas l'AEP.

Ves a veure els fils de SEPC i mira a veure si hi ha tants missatges, potser és que no ens interessa atacar sense motiu?

Qui fomenta l'enfrontament AEP-SEPC?
A veure si ho analitzem tot una miqueta millor i deixem de fer comedia...

i per cert, encara no se m'ha contestat sobre pedagogia. Qui menteix?
Re: [AEP] Comunicat de l'AEP-UAB sobre la situació actual a la Universitat Autònoma de Barcelona
06 jun 2008
cert.
El post més llarg de la història d´indy, que mostra:
- la vitalitat del moviment estudiantil.
- la conscienciació que suposa la aplicació dels nous plans i la reacció estudiantil.
- L´evidència de la incompatibilitat de treballar amb l´AEP, car no estan pel No frontal a Bolonya i condemnen la combativitat estudiantil, just quan cal augmentar-la.
Re: [AEP] Comunicat de l'AEP-UAB sobre la situació actual a la Universitat Autònoma de Barcelona
06 jun 2008
Gràcies Hugo per col·laborar, sense les teves intervencions-super-llargues, la cosa s'ens complicaria massa.
Re: [AEP] Comunicat de l'AEP-UAB sobre la situació actual a la Universitat Autònoma de Barcelona
06 jun 2008
Jo diria més aviat la incompatibilitat de treballar amb tot aquell que no passi pel seu aro que tenen alguns... Però esclar, cadascú interpreta les coses com vol!
Pmdup / Caf
06 jun 2008
**** Veig que es torna a parlar de la diversitat PMDUP/CAF ******

- Faré de nou una breu explicació de com van anar les coses, segons el que vaig observar i palpar:

Vaig assistir a la primera CAF o primera reunió d'assemblees de facultat ("per no ferir sensibilitats"), si no em falla la memòria el 14 de maig passat a l'UPF-Ciutadella, puc confirmar que érem 15 assemblees presents, a part del MAES (Moviment d’Assemblees Estudiantils de Sabadell) que aquell mateix dia havien aprofitat la trobada ja que també anaven a la manifestació de Sant Jaume a favor del batxillerat nocturn.

En aquella primera trobada d'estudiants o CAF hi havia representats tots els sindicats de les universitat catalanes (UB, UAB, UPC, UPF...), així com també molts companys i companyes d'assemblees de facultat sense militar a cap organització i/o sindicat.

SEGONS EL MEU ENTENDRE no vaig veure cap tipus de manipulació per part dels sindicats d'estudiants presents, ni tampoc "velles guàrdies" del moviment estudiantil, ni "nomenklatures" ni personatges "populars", ni res per l'estil... La gent va anar amb ganes de treballar conjuntament i a debatre els temes proposats en l'ordre del dia.



Jordi
Re: [AEP] Comunicat de l'AEP-UAB sobre la situació actual a la Universitat Autònoma de Barcelona
06 jun 2008
Jo es que realment estic del tot alucinat veient fins a quin punt han arribat les coses.
Usuari "Mort a l'AEP", si us plau dona la cara com jo aqui la dono per dir el meu nom en una llista sobre unes coses que jo no he escrit, perquè molt facil venir, posar un mot i dir qualsevol cosa. jo no he invertit més temps en aquest fòrum el que estic invertint ara mateix per escriure això, ja que es del tot contraproduent participar en espais i debats així.
Ara si el que t'interessa es saber si jo he escrit sota el nom "assembleari", et diré que no, però si que et puc dir que despres de llegir la seva aportació sencera, et dic que signo totes i cadascuna de les coses que diu, perquè no insulta a ningu i intenta aportar quelcom diferent del que feu la majoria, que es descalificar-vos els uns als altres. Ara no perdria el meu temps en escriure una cosa que se que no serà llegida ni tinguda en compte per ningú, perquè com diuen al meu poble "aqui esta tot el peix venut".
Tot i aixó et diré que tens rao quan dius que la seva aportació es una mica llarga, però no ho es per aquelles persones que llegeixen sovint, ja que aquests no ens importa llegir coses llargues i extenses, ja que el que importa no son les llargades dels textos. Hi han persones que escriuen molt, i no diuen res, i d'altres poc i ho diuen tot, però hi han els que escriuen molt, massa per alguns, i diuen coses interessants, per això escriuen tant.
Però clar, això avui en dia en el món en el que vivim es un problema, ja que la gent cada cop fa menys coses, així s'escriu menys, es llegeix menys i sobretot es pensa meny. Reflexionem
prou
07 jun 2008
L'AEP està furiosa perque ha perdut el control del feudo, la seva gran aportació no li interessa a la gent que l'ha llegida i als que, sense coneixement de causa, podrien tenir interès no la llegiran mai.
Si no treuen el cap per la Coordinadora de Barcelona, no li regaleu informació, que se la guanyin. la coordinadora té tota la legitimitat del món i, com sempre, pels seus fets la coneixeran. No cal defensar-la amb ells,és inútil.
Més que foreros cal gent que llegeixi normatives, articles analitzi i parli amb propietat sense discursos genèrics ben intencionats, que sigui capaç d'aglutinar, de generar dinàmiques sanes i constructives (i no per aixó menys clares). Ja n'hi ha prou de perdre el temps.
Són quatre i li regaleu el vostre temps? No s'el mereixen, treballem més (amb seny i tenint clara la linea) i polemitzem menys amb els provocadors de l'AEP. Aquesta no és una batalla ideològica, és un circ de baixa qualitat.

Pel que fa a l'AEP, la seva pràxis i el seu discurs han deixat clar el que tots veiem des de fa anys. Bé, al menys han donat resposta al que moltes assemblees van demanar a l'AEP en resposta a l'escrit del SEPC.

Emetre aquest comunicat ara no és un gest que els dignifiqui com a interlocutors (és a dir, al menys diuen el que pensen de veritat). Han tingut molt de temps per fer-ho, han calculat les probabilitats d'èxit de reflotar la PMDUP, han vist que no hi havia manera i ara parlan... desesperadament, neuròticament.
Malgrat que l'AEP vulgui dinamitar el moviment per treure benefici corporatiu o tingui una altre línea política -minoritària, s'ha de dir- podria haver mantingut la dignitat i ser honesta. Si haguès sigut així, encara es merexeirien que s'escoltés la seva opinió o discutir el seu anàlisi. Però d'una banda, no amenaça el que vol sinò el que pot. I d'altre banda, han mentit a tot arreu i han practicat un cinisme inèdit per a gent tant jove i que diu inspirar-se en tan grans valors morals. Fins i tot aquest mínim de respecte que s'ha de donar a l'adversari polític l'han perdut.
No malbarateu el temps ni l'energia amb ells, sisplau, són quatre i menteixen més que parlen. No son nadie.
Si les bases del conjunt de l'AEP recolzen aquest comunicat, és una llàstima. Serem tots ...menys 4. Assumible. Pel camí, guanyarem d'altres.
Re: [AEP] Comunicat de l'AEP-UAB sobre la situació actual a la Universitat Autònoma de Barcelona
07 jun 2008
quines pel·licules us munteu alguns... jajaja
Re: [AEP] Comunicat de l'AEP-UAB sobre la situació actual a la Universitat Autònoma de Barcelona
07 jun 2008
divertit, vols parlar del claustre de la UB? Parlem-ne.

Es va votar si la UB demanava l'arxiu del cas de d'Enric Stern per cremar fotos del rei, així com demanava la despanalització del "delicte" d'injúries al rei i fins a 4 membres de l'AEP van votar en contra.

Que progressistes, eh?
Re: [AEP] Comunicat de l'AEP-UAB sobre la situació actual a la Universitat Autònoma de Barcelona
07 jun 2008
No veo el problema en que no se permita el debate estudiantil para tratar un asunto que significa un grado más de proletarización en "las salidas de trabajo" y más segregación clasista. Los estudiantes no deben pedir participar en el abordamiento de cómo se despliega ese proyecto substancial; deben, por el contrario, darse cuenta de que la universidad en esencia sólo pertenece a unos cuantos estudiantes, porque también están enfrentados por clase. Salud!.
Re: [AEP] Comunicat de l'AEP-UAB sobre la situació actual a la Universitat Autònoma de Barcelona
07 jun 2008
HI ha una sèrie de gent que desde fa anys fa de "tonto útil" de la dreta... En un moment on tens molts professors/es crítics amb Bolonya, molts treballadors/es putejats per les condicions laborals a la universitat, i molts estudiants que potser mai es mobilitzarien putejats pel que sels hi ve a sobre... en lloc de fer aliances per plantejar un bloc sòlid contra dretanització de la universitat... es dediquen a trencar coses i no permetre reunions.

En definitiva, en lloc de posar en problemes "polítics" a rectors, responsables d'universitats del govern etc... per tal de condicionar el futur de la universitat... en lloc de fer això, transformen la protesta en un problema d'ORDRE PÚBLIC... perdent les possibles aliances...

Ara els professors i rectors i de més membres de la institució acadèmica que volen acabar de destruir l'esperit públic de la universitat no tenen cap problema "polític", nomes tenen un problema d'ordre públic que no els fa ni pessigolles.

l'última mostra els companys i amics del SEPC abstenint-se a la UPF a que el règim de permanencia passi de ser 50% dels credits en un any, a 50% dels credits en 2 anys... 20 anys dient que la UPF no era una universitat per treballadors/es pq el regim no permetia estudiar i treballar per acabar fent de tonto útil dels que volen una UPF d'èlit sot al'argument de que les millores a bolonya legitimen Bolonya... que creieu que no poden privatitzar/mercantilitzar i fotre empreses dins de la universitat sense fer bolonya? fa anys que passa això...


No és això companys, no és això....
Re: [AEP] Comunicat de l'AEP-UAB sobre la situació actual a la Universitat Autònoma de Barcelona
07 jun 2008
M'encanta l'expressió aquesta tan iniciativera de "fer de tonto útil a LA DRETA".

Em sembla que alguns no us entereu de la película: qui és la dreta i qui l'esquerra? estu segurs que el govern de la dreta (CiU) era molt pitjor ue el govern de "l'esquerra" (tripartit)?

A mi es que em sembla la MATEIXA MERDA, sabeu?¿?

I crec que aquí cada loco ha anat a pel seu tema, però la crítica inicial la compartexo plenament: no es pot posar a la mateixa alçada a segurates i estudiants. Això denota una sèrie de coses... No opino més per què aquí s'han dit moltes coses, però desdeluego el comunicat... tela...
Re: [AEP] Comunicat de l'AEP-UAB sobre la situació actual a la Universitat Autònoma de Barcelona
07 jun 2008
aquests de l'AEP han demostrat un cop més el que són: els infiltrats d'ICV- EUiA a les universitats. Aquest comunicat és la prova que el seu objectiu és boicotejar la lluita contra Bolonya.
Re: [AEP] Comunicat de l'AEP-UAB sobre la situació actual a la Universitat Autònoma de Barcelona
07 jun 2008
Mira noi, el secretari de RP del meu sindicat no estava aplaudint de peu fins a l'extenuasió perquè, com la resta de gent del sindicat, anàvem d'empalmada al claustre amb una ressaca de cavall. Ja et dic jo que encara que hagués parlat Fidel no teniem forces d'aixecar-nos!

El que encara riem nosaltres es de vosaltres votant a favor del rei, com diu el paiu de més amunt.

AEP --> MONÀRQUICS!
Re: [AEP] Comunicat de l'AEP-UAB sobre la situació actual a la Universitat Autònoma de Barcelona
07 jun 2008
Cert, m'acaben d confirmar que no estava dret. La resta és totalment cert. Digues el que vulguis.
Re: [AEP] Comunicat de l'AEP-UAB sobre la situació actual a la Universitat Autònoma de Barcelona
07 jun 2008
be, una cosa esta clara: "que hablen de mi aunque sea mal"

l´AEP te l´honor d´haver propiciat el post a indy amb mes comentaris.

Circ o lluita ideologica, què importa, la gent ha participat (potser massa repeticions, sí)i hi ha hagut debat.

Enhorabona AEP, sense haber aparegut per la UAB els ultims 2 mesos, en un comunicat eu centralitzat el debat del moviment estudiantil!

I enhorabona moviment estudiantil: ha costat lo seu, però al final (potser massa al final) les coses han quedat clares:

Contra la aplicació de Bolonya, per l´augment de la combativitat, AEP NO POT SER COMPANY DE VIATGE!
Re: [AEP] Comunicat de l'AEP-UAB sobre la situació actual a la Universitat Autònoma de Barcelona
07 jun 2008
Bé, em sembla que ja ho tindriem no?

Aquí cadascú ha volgut usar aquest comunicat per tirar merda sobre els altres, i com diu la Sagrada Bíblia "Qui estigui lliure de culpa, que tiri la primera pedra" Això ha quedat prou evident.

Sobre el comunicat, s'ha centrat el debat amb el tema de les agressions. Com ja s'ha dit molts cops, allò no anava contra les accions de l'assemblea, sinó que feia referència a altres fets aïllats protagonitzats per algunes persones (algunes -> poques, no l'assemblea, capici?). Qui ho vulgui entendre ja ho haurà fet, sinó, podeu seguir manipulant el que hi diu.

Apa, pos eso, que ja està bé, no?
Re: [AEP] Comunicat de l'AEP-UAB sobre la situació actual a la Universitat Autònoma de Barcelona
07 jun 2008
ben resumit: és justament la diferenciació entre tots i alguns el que criminalitza i fa AEP corresponsable de qualsevol acció repressiva que passi als membres del moviment estudiantil.
Re: [AEP] Comunicat de l'AEP-UAB sobre la situació actual a la Universitat Autònoma de Barcelona
07 jun 2008
ara resumint en serio: l'AEP no accepta que 4 bretols que se salten qualsevol mena d'acord de l'assemblea, posin el conpromís la legitimitat del moviment estudiantil.
Són aquets 4, com els 4 que estaven el 6M fotent cops de peu als gossos, els que són directament corresponsables de qualsevulla acció repressiva.
Així que ja n'hi ha prou de intentar girar la truita.
Re: [AEP] Comunicat de l'AEP-UAB sobre la situació actual a la Universitat Autònoma de Barcelona
07 jun 2008
és indignant la demagògia i les mentides que feu servir l'AEP. El millor que podrieu fer és deixar en pau el moviment estudiantil, deixeu que la gent que de veritat esta en contra de Bolonya porti la lluita com li doni la gana.
Els de l'AEP sou un enemic més del moviment lluita contra Bolonya. I a sobre voleu anar de víctimes! Qualsevol repressió que hi hagi sobre membres de l'assemblea de la facultat de lletres de la UAB sera imputable a l'AEP.
Re: [AEP] Comunicat de l'AEP-UAB sobre la situació actual a la Universitat Autònoma de Barcelona
07 jun 2008
HIPOCRASIARI STOP!!!

BASTA YA D´AEP! BASTA YA!

Quan stigueu a ICV, en parlem i ens en recordarem de tots vosaltres!
Re: [AEP] Comunicat de l'AEP-UAB sobre la situació actual a la Universitat Autònoma de Barcelona
07 jun 2008
jajaja, no pareu, eh!? Quina vergonya aliena... Com si us importés parar bolonya a vosaltres...
Re: [AEP] Comunicat de l'AEP-UAB sobre la situació actual a la Universitat Autònoma de Barcelona
07 jun 2008
http://es.youtube.com/watch?v=9ZS2GthG1hQ&feature=related
Re: [AEP] Comunicat de l'AEP-UAB sobre la situació actual a la Universitat Autònoma de Barcelona
07 jun 2008
hem trobat els de l'Aep fent una mani::

http://es.youtube.com/watch?v=Na1OaebxDuk&;feature=user
Referèndum Polítiques
07 jun 2008
Notícia del referèndum de Polítiques UAB a kaos en la red: http://www.kaosenlared.net/noticia/referendum-sobre-els-nous-plans-destu
Re: [AEP] Comunicat de l'AEP-UAB sobre la situació actual a la Universitat Autònoma de Barcelona
07 jun 2008
Molt bo lo de la mani, de veritat menys mal que relaxem l'ambient.

Salut a tots

Visca el moviment estudiantil alegre i combatiu

post scriptum: http://es.youtube.com/watch?v=n30G7IyFTh0

Ja no es poden afegir comentaris en aquest article.
Ya no se pueden añadir comentarios a este artículo.
Comments can not be added to this article any more