Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: especulació i okupació
Intent d´enderrocament de l´Ateneu Popular l´Escletxa
04 jun 2008
Intent d´enderrocament de l´Ateneu Popular l´Escletxa
L'Ajuntament de Sabadell ha donat permís d'enderroc parcial a l'empresa Enderrocs.es malgrat que l'espai estava habitat i ha posat en perill la vida de diverses persones.

Avui dimecres 4 de juny a les 7 del matí, un grup d´operaris de l´empresa enderrocs.es sense previ avís ni cap tipus d´ordre judicial, han procedit a enderrocar el sostre de l´Ateneu Popular l´Escletxa.

Aquests sense preocupar-se de si hi havia algú a dintre, han provocant ferides lleus a un jove que s´hi trobava dins de l´espai que per sort ha pogut escapar-se de la pluja de runes.

Aquest fet, no és res més que la culminació d´una serie d´atacs com el de dijous passat, en la que van intentar cremar-nos l´espai calant foc a les seves portes d´accés.

L´escletxa va ser alliberada el 6 de desembre de l´any passat i fins al moment tot i tenir un procés judicial obert pels Mossos d´esquadra amb una persona autoinculpada no consta de denuncia del propietari, cosa que fa que aquest tipus d´enderrocament sigui totalment il·legal.

Des de l´Assemblea de Joves de Sabadell volem deixar clar que de l´Ateneu Popular l´Escletxa no marxem, que aquestes pràctiques mafioses no faran que abandonem un espai de llibertat construït amb l´esforç de tantes joves de la nostra ciutat que creuen en la organització i la lluita com a única eina valida per defensar els nostres drets.

Contra aquestes pràctiques mafioses dels especuladors i per demostrar que el nostre projecte segueix més viu que mai convoquem a tothom a una concentració aquesta tarda a les 19:30 h. A la Plaça Sant Roc.

Un cop més i cada cop més forts fem més gran l´escletxa!

No enderrocaran els nostres somnis!

Assemblea de joves de Sabadell-CAJEI

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Intent d´enderrocament de l´Ateneu Popular l´Escletxa
04 jun 2008
Fotografies a:

http://infosabadell.blogspot.com/
Re: Intent d´enderrocament de l´Ateneu Popular l´Escletxa
04 jun 2008
Ara qui és el "feixista", o el que enteneu que sigui l'epítet? Ara direu, seguint la línia acusatòria a l'MSR, que l'MSR a més de intentar cremar-vos el xiringo - res més llunyà, tampoc anem a perdre el temps - a sobre actua a sou de la Conspiració de les Autoritats. A veure qui és el primer, va, feu-nos "patir".
Que donin pel cul al puto Ajunta-fems de Sabadell enderrocador de la Història... ara que vindrà? Construcció? "Metida de mano al sobre" d'especuladors i Administració/funcionaris? Només té una expressió: FILLS DE PUTA ESPECULADORS ANTIPOPULARS.

Crec que ara sí que agafaré la benzina, però no per casals com alguns desitjarien...

Au que tingueu "sort" contra el puto ajuntament.
Re: Intent d´enderrocament de l´Ateneu Popular l´Escletxa
05 jun 2008
Mes info a:

havessatelgot.wordpress.com la pàgina dels espais okupats de Sabadell
Sindicat Terrassa