Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Calendari
«Juliol»
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
          01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

No hi ha accions per a avui

afegeix una acció


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software

Veure comentaris | Envia per correu-e aquest* Article
Notícies :: antifeixisme
Campanya SOLIDARITAT detinguts a Madrid
04 jun 2008
cartel2.JPG
Campanya de solidaritat amb els detinguts:

LLIBERTAT SENSE CÀRRECS PER ALS I LES ANTIFEIXISTES A MADRID

El diumenge 1 de Juny el partit neofeixista “Democracia Nacional� convocava una manifestació pels carrers del centre de Madrid. Una brutal càrrega dels antidisturbis contra la joventut antifeixista, que es concentrava per a mostrar el seu rebuig per la presència dels feixistes, va acabar amb diversos ferits i cinc joves detinguts, dos d'ells de la nostra organització.

La Delegació del PSOE una vegada més es mostra permissiva amb el feixisme i el racisme, i recorre a la brutalitat policial contra el antifeixisme madrileny. Condemnem la repressió i la brutalitat policial de les Forces i Cossos de Seguretat de l'Estat, així com la impunitat de les organitzacions feixistes i la criminalització del moviment antifeixista organitzat.

Les organitzacions o grups feixistes, que ataquen, amenacen i assassinen a militants d'organitzacions progressistes, a treballadors immigrants o a persones de diferent condició sexual, però amb especial ferotgia a aquests primers, són les forces de xoc del sistema capitalista on vivim i suposen la veritable amenaça per a la llibertat dels pobles i els interessos de la classe treballadora.

Per això des dels Col·lectius de Joves Comunistes cridem a la fraternal solidaritat amb els represaliats i represaliades, amb els agredits per grups feixistes, així com a l'organització i mobilització popular contra tot tipus de repressió. Els Col·lectius de Joves Comunistes exigim:

- La immediata exoneració dels càrrecs de tots els detinguts i detingudes, reprimits pel simple fet de denunciar al feixisme.

- La dimissió immediata de Soledad Maestre, delegada del govern de Madrid, donada la seva complicitat cada vegada més infame i evident amb les organitzacions nazi feixistes de Madrid.

- La tallant prohibició de les organitzacions feixistes i la no permissivitat de les seves accions públiques.

No passaran!

Enfront al feixisme, unitat i lluita!

www.cjc.es
Mira també:
http://www.cjc.es
http://www.pcpcat.org

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Campanya SOLIDARITAT detinguts a Madrid
04 jun 2008
SOL·LIDARITAT!!

Ja no es poden afegir comentaris en aquest article.
Ya no se pueden añadir comentarios a este artículo.
Comments can not be added to this article any more