Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: antifeixisme
Campanya SOLIDARITAT detinguts a Madrid
04 jun 2008
cartel2.JPG
Campanya de solidaritat amb els detinguts:

LLIBERTAT SENSE CÃRRECS PER ALS I LES ANTIFEIXISTES A MADRID

El diumenge 1 de Juny el partit neofeixista âDemocracia Nacionalâ? convocava una manifestació pels carrers del centre de Madrid. Una brutal càrrega dels antidisturbis contra la joventut antifeixista, que es concentrava per a mostrar el seu rebuig per la presència dels feixistes, va acabar amb diversos ferits i cinc joves detinguts, dos d'ells de la nostra organització.

La Delegació del PSOE una vegada més es mostra permissiva amb el feixisme i el racisme, i recorre a la brutalitat policial contra el antifeixisme madrileny. Condemnem la repressió i la brutalitat policial de les Forces i Cossos de Seguretat de l'Estat, així com la impunitat de les organitzacions feixistes i la criminalització del moviment antifeixista organitzat.

Les organitzacions o grups feixistes, que ataquen, amenacen i assassinen a militants d'organitzacions progressistes, a treballadors immigrants o a persones de diferent condició sexual, però amb especial ferotgia a aquests primers, són les forces de xoc del sistema capitalista on vivim i suposen la veritable amenaça per a la llibertat dels pobles i els interessos de la classe treballadora.

Per això des dels Col·lectius de Joves Comunistes cridem a la fraternal solidaritat amb els represaliats i represaliades, amb els agredits per grups feixistes, així com a l'organització i mobilització popular contra tot tipus de repressió. Els Col·lectius de Joves Comunistes exigim:

- La immediata exoneració dels càrrecs de tots els detinguts i detingudes, reprimits pel simple fet de denunciar al feixisme.

- La dimissió immediata de Soledad Maestre, delegada del govern de Madrid, donada la seva complicitat cada vegada més infame i evident amb les organitzacions nazi feixistes de Madrid.

- La tallant prohibició de les organitzacions feixistes i la no permissivitat de les seves accions públiques.

No passaran!

Enfront al feixisme, unitat i lluita!

www.cjc.es
Mira també:
http://www.cjc.es
http://www.pcpcat.org

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Campanya SOLIDARITAT detinguts a Madrid
04 jun 2008
SOL·LIDARITAT!!
Sindicat Terrassa