Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: especulació i okupació
Jornades contra el mobbing a Poble Nou (7 de juny)
02 jun 2008
jornadesMAIL2_01.jpg
El pròxim dissabte dia 7 de juny es realitzaran unes jornades contra el mobbing immobiliari que organitzem des del grup de treball contra el mobbing del CSOA La Teixidora, conjuntament amb un grup d’afectadxs que recenment s’han organitzat en una assemblea per fer front a l’assetjament inmobiliari.

L’objectiu principal de les jornades és visualitzar al barri, cada vegada més sotmès a una especulació desbocada, l’assetjament inmobiliari que moltxs iniquilinxs estan sofrint. La construcció del macroprojecte 22@, sumat a què el barri s’està posant de moda entre molts sectors adinerats de Barcelona, està fent que cada vegada siguin més les persones que es troben assetjades per inmobiliàries que pretenen expulsar-lxs dels seus pisos, intentant maximitzar els seus beneficis. És per tot això que des de fa uns mesos ens hem posat a denunciar la situació, i comencem a treballar de manera directa conjuntament amb persones afectades per aquest assetjament, tan del barri, com d’altres punts de la ciutat.

En aquestes assemblees va sorgir la idea de crear una jornada de visualització i anàlisis d’aquest conflicte, en el qual les persones afectades explicaran la seva experiència, i on pugui ser un espai per trobar formes de combatre el mobbing inmobiliari.

La jornada començarà a les 12 del migdia amb un cercavila reivindicatiu on pretenem fer molt soroll al barri, perquè es sentin les veus de les persones afectades i per animar a les veïnes a participar als actes de la tarda.

Després d’un dinar popular a La Teixidora, a la tarda es realitzarà un taller de banderoles contra el mobbing, per tal de que les persones afectades visualitzin l’assetjament des dels seus balcons. Més tard, es farà una xerrada – taula rodona on participaran persones que estan patint aquest assetjament i una advocada que ha portat molts casos de mobbing. Animem a participar-hi a totes aquelles persones afectades de Barcelona, així com als col•lectius que estan treballant aquest tema.

La jornada acabarà amb una obra de teatre social del grup Teatraviesas, seguit d’una kafeta per l’autogestió del grup fins la 1.30.

Ens veiem aquest dissabte!

Grup de treball contra el mobbing del CSOA La Teixidora

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Jornades contra el mobbing a Poble Nou (7 de juny)
04 jun 2008
Aclariments:

El cercavila començarà a les 12 al CSOA La teixidora, (Maria Aguilo 35, Poblenou), i estaria molt be que totes portessiu quelcom per fer molt de soroll

A les 6 es passarà el documental: "La Rosa, veu de resistència", presentat pel seu autor.
Sindicat Terrassa