Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: laboral
La nua realitat: creixement zero i inflació 5%
29 mai 2008
L'estancament i la inflacció són estanflacció, i és la pitjor cosa que li pot succeïr a un país, a qualsevol col·lectiu econòmic. Les comseqüències son nefastes...
Estancament de l'economia espanyola, recessió en tota regla, creixement nul i inflació disparada. Inaudit, tercermundista, absurd. Ho sabíem tots els analistes seriosos. Ho pronosticàrem. Mentre, Zapatero i els seus secuaços enganyaven a la ciutadania i al poble, fingint que no passava res perquè havia eleccions al març. Però se sabia des de juny de 2007. I l'oposició —no només el PP, sinó també IU i tota la metàstasi nacionalista, aqueixa purria oportunista— no va denunciar el frau, perquè no va gosar perjudicar als amos del teatre, que són la Banca, els especuladors de coll blanc i les transnacionals.



Les conseqüències de la estanflació que ens escomet són l'atur irrefrenable (3.500.000 desocupats per a finals de 2008), la misèria per a la meitat de les famílies espanyoles (ja un quart està per sota del llindar de la pobresa) i l'enfonsament dels comptes de l'Estat (dèficit públic del 1,5 % a la fi d'any).



En qualssevol altres circumstàncies, la revolució social estaria en marxa. Però la majoria dels espanyols ha picat l'ham de l'endeutament per a tota la vida, i no té cap marge per a la dignitat personal, és esclau de la Banca i del empressariat al preu que aquest estime oportú pagar-li. Si és necessari, amb la condició de no perdre l'habitatge, posarà el cony de les seues filles joves a treballar per les cantonades.



Abans del 9M ens preguntàvem per què la Banca donava suport a l'incompetent de Zapatero i al seu equip de advenedizos per a seguir al capdavant de l'Estat. Ja tenim la resposta: només el Socialisme (fals, com un bitllet de 3 euros) pot fer la següent Transició, que no és política, sinó social: aconseguir convertir als pocs espanyols dignes que queden en rates de claveguera, esclaus, llepadors, captaires, conformistes, pobrets, prostituts. Que no alzin cap per a la resta dels seus dies. Si els espanyols (és a dir: atalans, bascs etc. etc) no reaccionem i no eixim al carrer amb una falç en la mà cadascun, és que ens ho mereixem tot.
Mira també:
http://acratas.com

This work is in the public domain

Comentaris

Re: La nua realitat: creixement zero i inflació 5%
29 mai 2008
El començament de la fi serà tan ràpid com la caiguda d'un castell de cartes. Què passarà quan la crisi impedeixi als guiris venir a la ciutat dels guiris, Barna-guiri? Haurem d'okupar el hotels i les oficines.
Re: La nua realitat: creixement zero i inflació 5%
30 mai 2008
Mireu el que fan els de:
http://decreixement.net
Sindicato Sindicat