Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: educació i societat
upec 2008
29 mai 2008
La Universitat Progressista d'Estiu de Catalunya celebra la quarta edició de les seves jornades
logo upec_mini.jpg
Aquest juliol, la Facultat de Geografia i Història de la UB serà de nou escenari de la UPEC (Universitat Progressista d’Estiu de Catalunya), en la seva quarta edició. Les jornades tindran lloc entre el 7 i l’11 de juliol i pretenen ser un espai de trobada de les diverses sensibilitats progressistes, on responsables polítics, representants socials, experts acadèmics i del món de la cultura, comparteixin experiències, coneixements i reflexions.

Sota el lema El carrer a la universitat, la universitat al carrer, aquestes Jornades tractaran en diferents ponències els eixos temàtics següents:

- IDEOLÒGIC Més enllà de la gestió, proposta d’esquerres
- NACIONAL Articulació nacional de Catalunya a l’Estat Espanyol
- ECONÃ’MIC I SOCIAL Palanques de benestar, aposta de futur
- MITJANS DE COMUNICACIÓ Filtres ideològics del quart poder

Els invitats d’enguany seran entre d’altres en Joan Coscubiela, Secretari General de CC.OO. de Catalunya; en Pepe Rodríguez, Doctor en Psicologia, professor de periodisme d'investigació a la UAB i escriptor; l’Alfons López Tena, vocal del Consejo General del Poder Judicial (CGPJ); en Josep Maria �lvarez, Secretari General d’UGT-Catalunya, l’escriptor Matthew Tree i en Gaspar Llamazares, Coordinador General d’IU.

Cada nit, la UPEC oferirà un programa cultural obert a tothom amb teatre, exposicions, dansa contemporània, sopar debat i molt més. Cal destacar l’Exposició Commemorativa del Centenari d’Oscar Niemeyer, arquitecte brasileny de gran prestigi. L’exhibició es composa de 200 làmines de gran format que recorren la trajectòria creativa de l’arquitecte, i es podrà veure al Pati Manning durant tot el mes de juliol.

A més, es desplegarà conjuntament amb el col·lectiu artístic Suburbe la Segona Intervenció Mural al Metro – Sota la Ciutat. Es tracta d’una mostra dedicada a la reinterpretació del muralisme, una de les expressions artístiques que han aprofundit i elaborat amb major riquesa la relació entre art i societat. Es podrà veure durant el mes de juliol a diferents estacions del metro de Barcelona.
Mira també:
http://www.upec.cat

This work is in the public domain

Comentaris

Re: upec 2008
29 mai 2008
RE-FOR-MIS-TES
Re: upec 2008
29 mai 2008
Està clar: La gent no té vergonya.
Re: upec 2008
29 mai 2008
pff: SU-PER-RE-VO-LU-CIO-NA-RI
Re: upec 2008
29 mai 2008
Jo prefereixo UniLliure!
3 Crèdits Lliure Elecció upec 2008
30 mai 2008
L'assitència a les jornades Upec 2008 equivalen a 3 crèdits de lliure elecció
Re: upec 2008
30 mai 2008
Espanyols pseudo-progressistes.. El capitalisme i Espanya no se'l maquillen, es construeixen alternatives sense complexes!! Visca la lluita per uns Països Catalans lliures i unes societats justes.
Sindicato Sindicat