Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: educació i societat
upec 2008
29 mai 2008
La Universitat Progressista d'Estiu de Catalunya celebra la quarta edició de les seves jornades
logo upec_mini.jpg
Aquest juliol, la Facultat de Geografia i Història de la UB serà de nou escenari de la UPEC (Universitat Progressista dâEstiu de Catalunya), en la seva quarta edició. Les jornades tindran lloc entre el 7 i lâ11 de juliol i pretenen ser un espai de trobada de les diverses sensibilitats progressistes, on responsables polítics, representants socials, experts acadèmics i del món de la cultura, comparteixin experiències, coneixements i reflexions.

Sota el lema El carrer a la universitat, la universitat al carrer, aquestes Jornades tractaran en diferents ponències els eixos temàtics següents:

- IDEOLÃGIC Més enllà de la gestió, proposta dâesquerres
- NACIONAL Articulació nacional de Catalunya a lâEstat Espanyol
- ECONÃMIC I SOCIAL Palanques de benestar, aposta de futur
- MITJANS DE COMUNICACIà Filtres ideològics del quart poder

Els invitats dâenguany seran entre dâaltres en Joan Coscubiela, Secretari General de CC.OO. de Catalunya; en Pepe Rodríguez, Doctor en Psicologia, professor de periodisme d'investigació a la UAB i escriptor; lâAlfons López Tena, vocal del Consejo General del Poder Judicial (CGPJ); en Josep Maria Ã?lvarez, Secretari General dâUGT-Catalunya, lâescriptor Matthew Tree i en Gaspar Llamazares, Coordinador General dâIU.

Cada nit, la UPEC oferirà un programa cultural obert a tothom amb teatre, exposicions, dansa contemporània, sopar debat i molt més. Cal destacar lâExposició Commemorativa del Centenari dâOscar Niemeyer, arquitecte brasileny de gran prestigi. Lâexhibició es composa de 200 làmines de gran format que recorren la trajectòria creativa de lâarquitecte, i es podrà veure al Pati Manning durant tot el mes de juliol.

A més, es desplegarà conjuntament amb el col·lectiu artístic Suburbe la Segona Intervenció Mural al Metro â Sota la Ciutat. Es tracta dâuna mostra dedicada a la reinterpretació del muralisme, una de les expressions artístiques que han aprofundit i elaborat amb major riquesa la relació entre art i societat. Es podrà veure durant el mes de juliol a diferents estacions del metro de Barcelona.
Mira també:
http://www.upec.cat

This work is in the public domain

Comentaris

Re: upec 2008
29 mai 2008
RE-FOR-MIS-TES
Re: upec 2008
29 mai 2008
Està clar: La gent no té vergonya.
Re: upec 2008
29 mai 2008
pff: SU-PER-RE-VO-LU-CIO-NA-RI
Re: upec 2008
29 mai 2008
Jo prefereixo UniLliure!
3 Crèdits Lliure Elecció upec 2008
30 mai 2008
L'assitència a les jornades Upec 2008 equivalen a 3 crèdits de lliure elecció
Re: upec 2008
30 mai 2008
Espanyols pseudo-progressistes.. El capitalisme i Espanya no se'l maquillen, es construeixen alternatives sense complexes!! Visca la lluita per uns Països Catalans lliures i unes societats justes.
Colera camping CNT