Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: altres temes
El orgullo español, sodomizado ante las cámaras
27 mai 2008
Cierta coincidencia hay entre los defensores de la tauromaquia y la gente de esa ideología que además de despreciar a la naturaleza y los animales, también desprecia y ataca a las personas que no practican el sexo como la Iglesia Católica manda, o no hablan el idioma de su Reino, o están en contra de los ejércitos.
A pesar de que los rusos suelen ver como abobinable la tortura pública a los animales, al banderillero de Granada apadrinado por David Moreno, Juan José Rueda, lo llaman "El ruso".

Disfruten de una de las pocas venganzas a un machito torero que pueden satisfacer tanto a animales como a personas.

jejerueda.jpg


el-no-ruso_en-pelotas.jpg
Mira també:
http://www.elpais.com/articulo/cultura/Cogida/grave/banderillero/Ruso/Ventas/elpepucul/20080527elpepucul_1/Tes

This work licensed under a
Creative Commons license

Comentaris

Cogidas de toros
27 mai 2008
Dedicat a tots aquells pervertits que es dediquen a torturar, vexar i burlar-se dels animals:

jose-tomas.jpg


cogida18.jpg


20020710elpepiesp_6_I_LCO.jpg


cogida12.jpg


cogida_pepin_liria.jpg


extras_ladillos_1_g_0.jpg


Grande.jpg


toro_y_caballo.jpg


josetomas_malaga.jpg


I si ho voleu en vídeo, aqui en teniu un amb música i tot (no deixeu de visitar els videos relacionats):

http://www.youtube.com/watch?v=912Lz1CQcLA
Mira també:
http://images.google.con/images?hl=ca&q=cogida%20toro&lr=&um=1&ie=UTF-8&sa=N&tab=wi
Re: El orgullo español, sodomizado ante las cámaras
27 mai 2008
"prueba tu puto arte!"

diu el proverbi antitaurí.
Re: El orgullo español, sodomizado ante las cámaras
28 mai 2008
Qualificar la tauromàquia de cultura espanyola, és de ser molt ignorant... hi ha molta gent que ho associa, però no és així i crec que l'afirmació de dalt de tot cau en el mateix que denúncia, els clixés i la vulgaritat. Algunes de les places de bous més antigues de la península es troben als Països Catalans. És una cultura que també forma part de Castella, Euskal Herria o d'Occitània.

A més a més la tauromàquia a Barcelona, per exemple ha estat una cultura popular, gens elitista i fins i tot revolucionària. Sabíeu que després de la revolució del 36 es van organitzar curses de bous per donar suport a la causa.

Salut!!
Re: El orgullo español, sodomizado ante las cámaras
28 mai 2008
Hola yuups.
El que dius està molt bé, però avui en dia, a catalunya els bullfighters són españuelos, i hem d'anar a per ells. A més, hem evolucionat com a espècie i ja no ens mola veure toros patint. Els nostres avis també enterraven els gats vius i es fotien sargantanes pel capullo, saps...
Re: El orgullo español, sodomizado ante las cámaras
28 mai 2008
sargantanes pel capullo? quins viciosets...
Re: El orgullo español, sodomizado ante las cámaras
28 mai 2008
Això que diu Yuups es totalment cert. Jo tinc còpies de alguns cartells de les primeres setmanes de la revolució del juliol del 1936 i es pot veure perfectament com moltes corrides de toros eren organitzades per colectius antifeixistes i amb el suport de comunistes i anarquistes. He vist fotos de sortir els toreros a la plaça de bous amb el puny alçat. Per això quan veig que es vol equiparar l´afició als toros amb burgesia de tota la vida, amb la dreta, l´espanyolisme, etc trobo que la gent pixa fora de test. Que es una afició burgesa( tant de dreta com d´esquerra) no hi ha dubtes, nomès cal veure els preus desorbitats de les entrades. Pero que els bous ha estat una cosa totalment popular no nomès de catalunya, sinò de tota Espanya, del sud de Fra´ça i de America llatina es un fet. Jo aqui no parlo de etica, de moralitat o de maltracte animal, això es un altre tema. I es un altre tema perque de tortures als bous encara avui es fan les mil i una perreries per pobles de catalunya, de castella, d´Andalusia, de Aragó, etc. Con clavar-los llances, tallar-los els ous al viu, el toro embolado etc. organizats per Comissions de Festes de pobles molt petits i amb el suport de tothom. A les Terres de l´Ebre, en moltes poblacions com Ulldecona, Alcanar, Sant Carles de la Rapita, Deltebre, Horta de Sant Joan o Arnes per posar uns exemples, els hi treus els bous i s´acaben les festes.
Per tant, ni els bous son cultura feixista, ja que es tant feixista com antifeixista, per tant totalment popular. Tradiucional i tipic d´aqui de tota la vida i molt arrelat als pobles. Amèn que els revolucionaris d´esquerra de la Guerra Civil eren els primers en organitzar-ne per a donar suport a la causa.
Un altre tema es si s´haurien de fer o no.
Re: El orgullo español, sodomizado ante las cámaras
28 mai 2008
Kines coses s'han de llegir!!! sembla mentida!!!

la tortura pública d'animals revolucionària??!!!

però esteu penjats o k?

k ho practikessin en el seu dia algunes persones d'ideologia revolucionària no vol dir k ho haguem de qüalificar de revolucionari òstia!!

Tb hi havia moltíssima homofòbia i de masclisme entre els milicians homes de la guerra del 36 i això no vol dir k se'ns hagi de passar mai pel cap de k allò fos revolucionari collons!!

Una mica de cura amb el k es diu!!!

I una última cosa, a mi me la suda si la tradició del maltracte als bous es títpica espanyola, catalana, basca o occitana, jo estic en contra de la tortura pk és aberrant, una barbaritat!! m'és = d'on sigui típic òstia!!!

ENDAVANT AMB ELS PAÃ?SOS CATALANS ANTITAURINS!!

PER UN MÃN LLIURE DE TORTURA!!

VISCA ELS TOROS!! MORIN ELS TOREROS!!!

Per cert, molt bones les fotos!!! Tot i k és una llàtima pensar k el pobre bou, per més k es defensi sempre acaba assassinat per akests psicòpates!!
Ja arribarà el nostre dia companyes!! hi haurà un dia en k totes akestes barbaritats començaran a formar part de la prehistòria passada, akell dia, la humanitat haurà iniciat la veritable història!!

ANIMALISME COMPANYES!!!!
Sindicato Sindicat