Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: @rtivisme
Comunicat sobre els fets ocorreguts a Benicàssim el 23 i 24 de maig
26 mai 2008
El cap de setmana del 24 i el 25 de maig Endavant (OSAN) celebrava una Taula Nacional extraordinària al paratge del Desert de les Palmes a Benicàssim. Des del mateix moment de l'arribada els assistents advertiren la presència d'alguns elements de la policia secreta.
El dissabte nit en acabar la primera part de la trobada, les persones assistents baixaven cap al poble per sopar quan al final del port de muntanya es trobaren un control de la Guàrdia Civil, en un lloc en el qual mai es fa cap tipus de control donat l'escàs trànsit de vehicles. Ràpidament es pogué comprovar el caràcter exclusivament polític de l'operació.
Es procedí a l'identificació massiva de totes les persones foren o no les conductores dels vehicles i no es parà cap atenció en la documentació d'aquests, fet que en alguns casos podria haver suposat el cobrament de substancials multes. Durant el control alguns cotxes foren escorcollats, procedint-se al incautament temporal d'algunes llibretes i carpetes amb diferent documentació.
Cal dir que hores abans un cotxe amb algunes persones que havien hagut de marxar abans fou detectat pels policies secretes que rondaven el lloc de reunió i patiren igualment el control.

La jornada del diumenge es detectà de la mateixa manera presència policial al voltant del punt de reunió arribant fins i tot al punt de realitzar actes d'intimidació en els que els cotxes de la policia secreta paraven just davant, romanien una estona i després donaven la volta.
Davant la situació els assistents a la reunió, un cop finalitzada aquesta pautaren una evacuació gradual en diferents moments i direccions sense patir cap acció repressiva coneguda més.

Un cop més, com passà setmanes enrere amb les trobades del SEPC a Atzeneta es pot veure l'assetjament policial que en els darrers temps està patint l'Esquerra Independentista al País Valencià, un assetjament que es deu a al seu progressiu creixement implantació a les diferents comarques i l'alerta que açò provoca en les forces de seguretat de l'estat.

Endavant (Organització Socialista d'Alliberament Nacional)
26 de maig del 2008, Països Catalans
20071122193726.jpg
58_logo.jpg
.

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Comunicat sobre els fets ocorreguts a Benicàssim el 23 i 24 de maig
26 mai 2008
Comunicat sobre els fets ocorreguts a Benicàssim el 24 i 25 de maig
Re: Comunicat sobre els fets ocorreguts a Benicàssim el 23 i 24 de maig
26 mai 2008
fa quatre dies la guardia civil fa controls i identifica la gent del SEPC en una trobada d'estudiants, ara la gent Endavant en una reunió política

està clar que aquesta gent estan aqui per a reprimir opcions polítiques, i especialment l'esquerra independentista

pikoletos foteu el camp: que se'n vagin!
Re: Comunicat sobre els fets ocorreguts a Benicàssim el 23 i 24 de maig
26 mai 2008
me n'alegro de veure que la guardia civil están cagats i segueixen sent tant estupids com sempre en els seus procediments carregats d'irregularitats.
Sindicat Terrassa