Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: amèrica llatina
El present i el futur de Cuba a debat a Vilafranca del Penedès
23 mai 2008
Dissabte 24 de maig a Vilafranca

19h a l'Escorxador - Xerrada: Present i futur de Cuba
A càrrec del Cònsul General de Cuba, Carlos Castillo i d'Aquil·les Rubio, membre de la Brigada Catalana Venceremos.

21h al CPO El Taller - Sopa Cubà: 10€
Arròs amb frijoles, carn de porc, postre i beguda.

22:30h al CPO El Taller - Festa Cubana: 5€
Concert amb el grup Echa Paká (Son Cubà) + PD

Venda d'entrades: Terra d'escudella (Sants), La Fornal (Vilafranca), Jaç Roig (Capellades)

Organitza: Brigada Catalana Venceremos
Col·labora: Endavant (OSAN) - Penedès
cubavilasf9.jpg
L’organització de solidaritat amb la Revolució Cubana de l’Esquerra Independentista, la Brigada Catalana Venceremos!, juntament amb Endavant Penedès, han organitzat una jornada de solidaritat amb el poble cubà que es celebrarà el proper dissabte 24 de maig a Vilafranca del Penedès. La jornada que porta per nom "Present i futur de Cuba" començarà amb una xerrada, a les 7 del vespre a la Sala d'actes de l'Escorxador, a càrrec del Cònsol General de Cuba Carlos Castillo i un membre de la brigada. Els actes continuaran, a partir de les 9 del vespre al CPO El Taller (Av. Barcelona 114), amb un sopar cubà (a base d'arròs amb frijoles i carn de porc) i un concert de son cubà amb la banda Echa paká.

La Brigada Catalana Venceremos! és l’organització de solidaritat amb la Revolució Cubana de l’Esquerra Independentista dels Països Catalans. Aquesta organització internacionalista concreta el seu treball polític en la defensa i difusió del procés revolucionari encetat el 1959. La Brigada va iniciar les seves activitats l’any 1995. Al llarg d’aquests anys hem aconseguit consolidar un equip de treball i eixamplar la seva base militant al Principat de Catalunya i al País Valencià. Com a col·lectiu internacionalista, la Brigada centra el seu treball en difondre als Països Catalans la realitat política i social cubana.

Al llarg dels seus anys de vida, la Brigada ha fet centenars de xerrades, exposicions, taules informatives, presentacions de llibres i actes al llarg de tot el nostre territori. Així mateix, produeix periòdicament textos de formació i articles de premsa per tal d’aprofundir en el coneixement del procés revolucionari cubà. Una formació que es veu completada amb un viatge que es realitza tot els anys i durant el qual també es fa difusió de la realitat política i social que viuen els Països Catalans avui en dia. Al mateix temps, la Brigada financia projectes de cooperació a l’illa, centrant-se actualment en el municipi de Jagüey Grande, la província de Matanzas i el grup de teatre infantil Al �nimo de Santa Clara.
Mira també:
http://www.brigadescatalanes.org/venceremos
http://endavantpenedes.blogspot.com

This work is in the public domain
Sindicato Sindicat