Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: criminalització i repressió
El PP de Manresa també demana "mesures de gràcia" per "Franki"
22 mai 2008
Condemnat per ultratge a la bandera.
Tota els grups municipals de Manresa (PSC, CIU, ERC, ICV, PP, PxC i CUP)sancionen la detenció d'en Franki!
El grup municipal del PP de Manresa ha votat a favor d'una moció que demana la revisió del Codi penal per eliminar el delicte d'ultratge a la bandera. La moció considera desproporcionades les condemnes per aquest tipus de conductes i al mateix temps sol·licita que els tribunals apliquin 'les mesures de gràcia més favorables' a Francesc Argemí 'Franki', el jove terrassenc que ha estat condemnat a dos anys i set mesos de presó per un delicte d'aquestes característiques.
ACN La moció, aprovada per unanimitat en el Ple municipal d'aquest dilluns, ha estat iniciativa de la Candidatura d'Unitat Popular (CUP), tot i que finalment s'ha acabat votant un text de substitució que ha presentat el PSC.


www.regio7.cat

Tots els grups municipals, excepte la Plataforma per Catalunya, que no tenia cap representant al Ple municipal, han donat suport a la moció de substitució presentada pel grup municipal socialista a l'Ajuntament de Manresa. Des de la Candidatura d'Unitat Popular, impulsora de l'acord, no deixa de ser 'curiós' el posicionament del PP en aquest punt. De fet, en el Ple d'aquest dilluns només hi havia un dels dos regidors populars, Domingo Beltran.

En la part expositiva, la moció diu que el consistori ha de respectar les decisions i actes judicials, però al mateix temps fa referència a la preocupació social que ha generat el cas pel fet que conductes que poden ser interpretades com a ultratges a la bandera o a d'altres símbols puguin comportar condemnes 'que considerem molt severes', com la privació de llibertat.

L'acord aprovat aquest dilluns pel consistori manresà es trametrà al departament de Justícia de la Generalitat, al Parlament de Catalunya, al Congrés dels Diputats i al Ministeri de Justícia.

This work is in the public domain

Comentaris

Re: El PP de Manresa també demana "mesures de gràcia" per "Franki"
22 mai 2008
PxC, no estava present al ple, disculpeu l'error al títol!

Jordi Bonvehi
Re: El PP de Manresa també demana "mesures de gràcia" per "Franki"
24 mai 2008
I mentre en Villarroya s'abstenia per ICV a Vilafranca!

Felicitats a ICV de Manresa que han demostrat ser més coherents i madurs que ICV nacional i ICV Vilafranca! També vull felicitar al PP de Manresa, i com no a tots els altres solidaris!
Re: El PP de Manresa també demana "mesures de gràcia" per "Franki"
24 mai 2008
Però que no veieu el que està passant???????? Aquesta gent fan propganada barata a base d'un noi engarjolat!!!!! la mare que us va parir! o sigui que ara resultara que als partits polítics els surt a compte fotre¡ns a la presó i depsrés demanar "mesures de gracia" per nosaltres perquè així queden de putissima mare, mentre nosaltres anem pillant com gilipolles. No sigueu burros, no feu el joc als partis polítics, ni PP ni ICV, tots se'n poden aanr a la merda!
Re: El PP de Manresa també demana "mesures de gràcia" per "Franki"
24 mai 2008
cert, "politicos estafadores juegan a vivir de ti"
Sindicat