Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: mitjans i manipulació
Butlletí autogestionari de les comarques gironines
22 mai 2008
Bufa Tramuntana 000
Jornades llibertàties
jornades_llibertaries.pdf
jornades_llibertaries.pdf (6,4 MiB)
Aquesta és la pàgina del butlletí autogestionari de les comarques gironines Bufa Tramuntana.
Per ara només s'ha publicat el Núm 000 amb el contingut de les 9 Jornades culturals llibertàries de les comarques de Girona.
El projecte d'aquesta publicació és contrainformar de fets ocorreguts a les nostres comarques, prenent com a referent directe la contrainformació mural del Contrainfos i Info-Usurpa. A poder ser, les notícies seran redactades pels mateixos protagonistes, tot i que per problemes d'espai podrà ser que apareguin retallades. També hi haurà l'apartat cultural dels actes que es presenten a diferents espais.
Bufa Tramuntana no vol ser el mitjà d'expressió de cap grup concret però sí donar veu al teixit social que és maltractat sistemàticament pels mass-media, ja sigui per omissió, desqualificació, oferir una visió tergiversada o maldestre a l'hora d'informar de les realitats que ens afecten i que en contades ocasions podem expressar i molt menys fer-nos entendre.
Creiem important que tant els actes com les notícies parteixin d'un teixit social autogestionari, el que s'ha vingut a dir moviments socials. Tot i que no podríem definir una ideologia exacta del que es publicarà (tot i que cadascú té molt clara quina és la seva) ens estimem més donar un contingut variat a la publicació, tenint molt clar que la imparcialitat només afavoreix el poder i quines són les ideologies que mai tindran ressò en aquesta publicació, encara que si hi tenen una referència és per que hi ha una lluita enfront.
Esperem que tingueu aquesta publicació com una eina més per acostar persones, enteniments, lluites i gresques.

This work is in the public domain
Sindicat