Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: ecologia
La CUP exigeix un ple extraordinari per tractar el tema dels peatges a Vilafranca
22 mai 2008
PERILL PEATGES!
cupiiiii.jpg
La Candidatura d'Unitat Popular s'ha posat en contacte amb els grups de l'oposició per traslladar-los la necessitat de celebrar un ple extraordinari i, així, plantar cara al projecte del govern espanyol d'instal·lar un sistema de peatges a les entrades i sortides de l'autopista AP-7 a Vilafranca del Penedès. La CUP també ha contactat amb el govern per exigir-li que el ple es convoqui de manera immediata. L'esquerra independentista vol que el ple serveixi perquè el govern municipal doni totes les explicacions necessàries sobre el projecte. A més a més, espera que el plenari acordi de rebutjar la instal·lació d'aquest sistema de peatges, que es deneguin espais municipals per a la signatura d'actes d'expropiació i que exigeixi als govern espanyol i català la supressió del peatge de Martorell o la seva gratuïtat pels penedesencs.

Ahir, dimecres 21 de maig, a través d'un anunci del Ministeri de Foment espanyol publicat a la premsa, vam saber que s'han iniciat els tràmits per tal d'aixecar les actes prèvies dels terrenys afectats pel projecte d'instal·lar un sistema de peatges tancat a les entrades i sortides a l'autopista a Vilafranca del Penedès. L'anunci en qüestió resava «Remodelación del enlace de Vilafranca Norte para la implantación de un sistema de peaje cerrado en la autopista AP-7. Tramo:Martorell-Vila-seca/Salou». Amb aquesta intenció, el Ministeri de Foment espanyol ha convocat els afectats per les expropiacions a l'Escorxador de Vilafranca el dia 18 de juny.
Mira també:
http://www.cupvila.cat

This work is in the public domain

Comentaris

Re: La CUP exigeix un ple extraordinari per tractar el tema dels peatges a Vilafranca
22 mai 2008
Fora peatges dels Països Catalans!

endavant CUP!
http://historiesmanresanes.blogspot.com
Re: La CUP exigeix un ple extraordinari per tractar el tema dels peatges a Vilafranca
23 mai 2008
Com a ecologista que sóc, estic totalment a favor dels peatges, i no sols això, sinó que crec que s'hauria d'incrementar el preu dels peatges i posar més peatges per tot arreu, com ara per accedir als centres de les viles i ciutats, igual que a Londres. La gent s'ho pensaria 2 cops abans d'agafar el cotxe, i potser agafaria transport públic i tot. De fet, es podria utilitzar el benefici dels peatges per fer gratuït el transport públic.
Em decepciona que sigui un partit de caire "socialista" i "ecologista" qui dugui a terme campanyes antipeatges. Hi haurà qui em dirà: "però és que si els peatges són més cars, es converteixen en un privilegi dels rics". El sol fet de tenir un cotxe ja és un privilegi petitburgès i una font de contaminació que cal questionar-nos des d'una postura de responsabilitat individual. Començem per aqui, i veurem que hi ha molta demagògia rera el discurs anti-peatge. Si cal, cremem els peatges, però abans cremem els nostres cotxes particulars!!!
Re: La CUP exigeix un ple extraordinari per tractar el tema dels peatges a Vilafranca
23 mai 2008
La rebentada de terreny agrícola que fotran els 3 peatges que volen instal·lar a Vilafranca serà molt i molt ecològica. I si li sumem la canonada del transvasament, el pla urbanístic, 4 Cinturo i demés animalades, no ens caldrà una autopista per anar a Barcelona.. i podrem anar xino-xano sense sortir del nucli poblat.

Pots fullejar el butlletí de la CUP de Vilafranca per saber-ne més http://barcelona.indymedia.org/usermedia/application/2/arrel5cup.pdf
Sindicat