Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: ecologia
[CAJEI] Dissabte 24 darrera caminada juvenil en defensa del territori
21 mai 2008
En breu ¬–entre avui i demà- oferirem més informació i l’agenda amb l’horari complet i ben detallat. Acabat l’acte, el jovent congregat baixarà en tren cap a Esplugues per participar en la manifestació convocada per la Plataforma Popular Contra el Pla Caufec davant l’ajuntament de la localitat.
caminades.jpg
Aquest proper dissabte les Assemblees de Joves de l’Esquerra Independentista tancaran el cicle de caminades pel territori a Cardedeu (Vallès Oriental), amb una convocatòria nacional per caminar de nou en defensa del territori.

A primera hora del matí portaveus de la CAJEI i de l’Assemblea de Joves de Cardedeu oferiran una roda de premsa i una conferència pública exposant l’objectiu de les caminades i la necessitat de seguir mobilitzant el jovent en defensa de la terra, del mediambient i dels espais col•lectius i autogestionats, per tal de combatre amb fermesa i coherència l’agressivitat de l’especulació urbanística.

Tot seguit, a les 10:00 h. els i les militants de Cardedeu i d’altres assemblees del Vallès guiaran els i les joves congregades en un recorregut simbòlic que visualitzarà l’abast dels efectes de l’especulació als Països Catalans. Per tal de facilitar la participació en la caminada s’ha convocat la gent a les deu del matí a l’estació de tren de Cardedeu.

Després d’un dinar popular, a la tarda, una plaça de Cardedeu acollirà els parlaments polítics que tancaran les quatre caminades pel territori, que s’han desenvolupat durant les darreres setmanes a l’Alt Camp, l’Alt Urgell i el Comtat.

Acabat l’acte, el jovent congregat baixarà en tren cap a Esplugues per participar en la manifestació convocada per la Plataforma Popular Contra el Pla Caufec davant l’ajuntament de la localitat.

Caminant pel territori, defensem la terra!

Ni especulació ni Destrucció, El jovent defensem el territori!

Coordinadora d’Assemblees de Joves de l’Esquerra Independentista (CAJEI)
21 de maig de 2008
www.cajei.net
info ARROBA cajei.cat
Mira també:
http://www.cajei.net
http://www.cajei.net/especial_territori.asp

This work is in the public domain
Sindicato Sindicat