Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Calendari
«Juliol»
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
          01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

Accions per a Avui
Tot el dia

afegeix una acció


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software

Veure comentaris | Envia per correu-e aquest* Article
Notícies :: altres temes
tanquem l'aixeta al pla caufec
21 mai 2008
comunicat de Jóvens de l'Ebre
Els dies 19, 20 i 21 de Maig hi ha hagut 36 persones que s'han encadenat per a aturar les obres del Pla CAUFEC/Porta de BCN. Aquest pla prevéu un creixement urbanístic desmesurat de la ciutat d'Esplugues de Llobregat amb urbanitzacions de luxe, gratacels, un macrocentre comercial i un hotel i per tant també suposa la destrucció de la muntanya d'Esplugues, al límit del parc natural de Collserola.
Des de Jóvens de l'Ebre considerem que la lluita de la Plataforma No al Pla Caufec és també la nostra lluita, ja que de fet l'aigua que es vol transvasar del riu Ebre serveix per a que Barcelona i la seva àrea metropolitana puguin seguir creixent desorbitadament afavorint les butxaques d'algunes empreses com AGBAR, la Caixa o SACRESA amb projectes com el Pla Caufec.

La nostra lluita, igual que la de la Plataforma No al Pla Caufec, és per un futur digne, que passa per frenar el creixement urbanístic i apostar per un creixement sostenible i per la reutilització dels recursos naturals.

Entre les persones detingues, a les quals se'ls amputen els càrrecs de desobediència o resistència a l'autoritat, danys, coacció i alteració de l'ordre públic, hi havia també un membre de l'assemblea de Jóvens de l'Ebre.

Jóvens de l'Ebre considerem que l'acció directa no violenta és un mitjà de lluita legítim quan ja s'ha intentat aturar el Pla de moltes maneres i les administracions no han fet cas (fa 17 anys que estan lluitant per aturar el Pla Caufec), i que defensar la terra no és cap delicte.

Per tant demanem la posada en llibertat i la retirada de càrrecs per a les persones que s'han encadenat per aturar les obres del Pla Caufec.

Per un futur digne i sostenible

TANQUEM L'AIXETA A L'ESPECULACIÓ

Jóvens de l'Ebre, 21 de Maig de 2008
Mira també:
http://www.jovensebre.org

This work is in the public domain

Comentaris

Re: tanquem l'aixeta al pla caufec
21 mai 2008
bravo!!!!!!!!
unim lluites en sentit de causa!!!!!
Felicitats!!!
Re: tanquem l'aixeta al pla caufec
22 mai 2008
endavant ebrencs i barcelonautes!!!
Re: tanquem l'aixeta al pla caufec
22 mai 2008
No entenc gaire, pero i si l'aigua del transvasament si fos necesaria per a Barcelona en determinades époques de sequera que potser estan per vindre? que te a veure el pla CAUFEC? Aqui cadascu aprofita per dir la seva quan sent rebombori i alegar solidaritat.
I ja m'avanço a alguns i m'autocalifico de troll i tal i tal...
En aquest tema de l'aigua mai en posarem d'acord, molts cops a iniciat guerres de veritat, o sigui que ja se que hem criticareu, pero es la meva opinió.
potser
22 mai 2008
Potser volen fer alguna piscina en el complx urbanístic del Caufec
Re: tanquem l'aixeta al pla caufec
22 mai 2008
aquí no mos hem apuntat al "carro de la solidaritat" que tu dius del pal oportunista. Aquí hem participat activament en la lluita contra el pla caufec i l'especulació(tan del sol com de l'aigua, que també n'hi ha).
Una dada curiosa, al novembre el rei Baltasar, s'esmelegava cada vegada quye algú l'insnuava que potser tenien previst un transvasament. Li faltava temps per dir que de transvasament cap ni un.
Pos ara resulta que els recursos hídrics de les conques internes del Principat estan per sobre de les que hi haiva al novembre, però en canvi el senyor Baltasar del que no vol sentir ni parlar d'aturar el projecte del transvasament. Que raro , no?
La caixa va perdonar 10 millons d'€ als partits que conformen lo tripartit.
La Caixa és la principal accionista d'AGBAR.Lo tripartit ha concedit una obra pública de com a mínim 180 millons d'€ a una associació d'empreses, on la majoritaria és AGBAR(fes un càlcul apròximat del benefici que traura AGBAR, tan en la construcció de l'obra, com de les noves concessions de gfestió hídriques que se li concediran quan estigue fet el transvasament).
La cosa està clara, la caixa no regala res, sempre seu cobrà d'una manera o una altra.

S'ha de ser molt curos i responsable en este tema, ja que porten des de fa no se kuants mesos minjant-mos la bola en que falta aigua, que morirem de sed a BCN, que per culpa dels egoistes de l'Ebre tots els treballadors i treballadores de l'area metropolitana patiran restriccions....Aconseguint així posa l'opinió favorable a un possible transvasament d'H2O cap a bcn. Mira si ha fet efecte la campanya, que fins i tot gent "organitzada" a l'esquerra anticapitalista, els i segueix la corrent.

Pensem-hi fredament, la gent de l'esquerra anticapitalista que hem de fer?
seguir la corrent al govern, que actua de defensor dels interessos de les empreses privades(AGBAR,LaCaixa,Constructores i especuladors,del sector turístic...); o bé donar suport a col·lectius que estan denunciant unes actuacions, que sota el pretex fals del benestar de la classe treballadora, estan fent el negoci del segle a unes empreses, i que a sobre poden afonar encara més una zona del pais.

Jo tinc clar x kian de les dos opcions aposto.

Pensem-hi fredament perfavor, hi ha determinada gent de l'esquerra anticapitalis(crec que són molts pocs) que amb una actitud totalment pasional, es deixen portar pels sentiments que els han genera't les campanyes d'AGBAR i la generalityat per mejar el tarro a la gent.

Vinga Salut!!!
Re: tanquem l'aixeta al pla caufec
22 mai 2008
Glu, glu, maco, potser et penses que les 400 vivendes, els dos hotels, el macro centre comercial, etc... que pensen construir al Caufec, o els nous camps de golf i el brutal creixement urbanistic de tots els municipis de la vessant vallesana de Collserola, aixi com tota la franja que urbanitzaran a la vessant barcelonina per continuar enfilant la ciutat a la serra, i totes les barbaritats que preveu construir el nou i flamant Pla Territorial Metropolita (que preten fer realitat el projecte de la gran Barcelona franquista), etc., no consumiran aigua, ni territori, ni contribuiran a agreujar el gravissim desequilibri territorial que patim totes plegades. Suposo que ets d'aquells que pensen que Bcn ha de creixer i creixer a qualsevol preu per competir en el mercat internacional de ciutat globals, peti qui peti; i suposo tambe, per acabar, que tens el cervellet corroit per la ideologia suicida del creixement. Es una llastima, perque si no fos aixi de ben segur veuries clarament la relacio obvia i directa entre la desgracia que Bcn i la seva area metropolitana segueixin creixent com ho fan i el trasvassament... I de passada no tocaries els nassos a les companyes de les terres de l'Ebre amb comentaris poca soltes, ni ens faries perdre el temps a la resta contestant-te. Visca la terra i mori tot govern!! Unim-nos totes contra el creixement!! Volem la terra verda, politics a la merda!!

(pedoneu la manca d'accents... tinc el teclat fet una caqueta....)
Re: tanquem l'aixeta al pla caufec
22 mai 2008
molt bé.
Penso que ja a quedat clar.
També dir, que el company glu glu, que "hi pensi fredament", xk tampoc s'ha de criminalitzar a ningú pel fet que li hague afectat una mica la campnya mediàtica pro trnavasament. Això demostyra fins quin punt afecta a la població el poder mediàtic, que fins i tot fan dubtar companys de lluita.
Hem de combatre la desinformació( o la mala informació, k encara és pitjor).

Salut!!!
Re: tanquem l'aixeta al pla caufec
23 mai 2008
només dir, que per una persona que porta temps dient no al pla caufec i repetint que quan entressin les màquines, les aturariem...veure i compartir l´acció d´aquets dies amb gent d´altres accents i maneres de veure les coses, m´omple.

si amigues, hem viscut tres dies interessant dels quals una cosa jo, com a mìnim, he aprés: que tot va relacionat en "el seu mon" (el de guanyar diners a costa del present i el futur dels altres)i que en conseqüència hem de relacionar les lluites.

per mi lo riu és vida. El nostre (el llobregat li han matat el delta i ara l´estan salinitzant...).

Si, per mi veure un domàs de "no al transvassament" en un dels bidons de formigó va ser una glopada de vida.

gràcies...

ps: i es ben senzilla la relació entre les dues lluites amiga: si aki no promouen un model de vida i urbanisme basat en blocs de pisos pijos amb jardinet verd de gespa, si no creis la ciutat com està creient...a les terres de l´ebre lo caldrà aixùgar-los el riu

Ja no es poden afegir comentaris en aquest article.
Ya no se pueden añadir comentarios a este artículo.
Comments can not be added to this article any more