Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: laboral
Concentracíó de suport als impagats d'Aldesa als pisos de protecció oficial de Can Vulpalleres
19 mai 2008
La constructora Aldesa deu 50.000 euros a Germans Moabed i als seus 13 treballadors per una obra de pisos de protecció oficial a Sant Cugat del Vallès
concentració_aldesa 024.jpg
concentració_aldesa 008.jpg
Avui unes 20 persones s'han concentrat davant els pisos de protecció oficial de Can Vulpalleres, a Sant Cugat del Vallès, per exigir el pagament immediat del deute a la petita empresa Germans Moabed.
Aldesa, empresa subcontractada per Promusa, porta des de gener sense pagar la feina ja acabada que van realitzar els 13 treballadors de Germans Moabed. Un d'ells, que ha entrat avui a l'obra amb els seus dos fills i la seva dona, té una ordre de desauci per no poder pagar el lloguer del pis on viu amb la seva família.

Després d'entrar a l'obra i despenjar dues pancartes des del terrat de l'edifici, que ja està quasi enllestit, l'encarregat d'Aldesa ha baixat i ha estat discutint amb els treballadors i justificant amb excuses l'impagament. A l'hora de marxar dues persones han estat identificades pels mossos.

Actualment s'està portant el cas amb un advocat i el Col·lectiu de suport als impagats d'Aldesa continuarà organitzant més convocatòries.

Fem una crida a tothom que s'assabenti de casos similars d'irregularitats amb els treballadors de la construcció per a que es posin en conacte amb el col·lectiu.

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Concentracíó de suport als impagats d'Aldesa als pisos de protecció oficial de Can Vulpalleres
22 mai 2008
Germans Moabed... aquests senyors, saben que legalment tenen les de perdre, ja que en el seu dia varen presentar documentació que declarava que els treballadors havien cobrat les nòmines, fent així una jugada bruta als seus propis treballadors. Saben que fent propaganda als mitjans tenen més força que legalment, ja que han presentat documents signats per ells mateixos que els hi posen la situació més complicada del que ja es... Aquests senyors mai han tingut a 13 treballadors en aquesta obra, i de cap de les maneres, poden reclamar 50.000€, l'obra existeix físicament, es poden contar els m2 executats i el preu de contracte i de cap de les maneres poden reclamar aquesta quantitat...però per demanar que no quedi, no? Per cert...a banda d'això, seria bo revisar els milers de fotos existents que reflecteixen la feina mal feta, la brutíssia acumulada per aquesta empresa i el pagament d'una altra empresa per subsanar els seus errors d'execució,totes aquetes coses,son les que espanten a Germans Moabed, i aquest fet es la mostra de que...es bo escoltar les dues versions dels fets...es una llàstima que la premsa doni força a aquest tipus d'accions sense saber si les acusacions son certes o no... es va oferir a Germans Moabed, una sortida digna, negociant que debien als treballadors per tal de pagar al seu personal, que en definitiva eren els màxims afectats, i el dia que els varen citar, no varen apareixer ni ells ni els traballadors...la realitat es que no es conformaven amb el que tocava volien més i aquesta sortida, la d'avisar els mitjans, ha sigut la seva última jugada, saben que la situació a la construcció es complicada, i se n'aprofiten i això fa més mal que bé a les petites empreses que segueixen lluitant per sobreviure a aquesta crisi que va "in creixendo".. com es que ninguna empresa més s'ha apuntat al carro d'impagats per Aldesa..no s'han preguntat això els periodistes que difonen aquestes declaracions? Doncs no..llástima, un bon periodista hagués buscat el per què i ara aquesta noticia seria molt més encertada i real..com sempre, tornem a tenir un clar exemple de la manipulació del mitjans. Gràcies a qui ha llegit aquests comentaris, senyal que tenia ganes de saber més d'una notícia que era molt fàcil creure que era real.. Salutacions i gràcies pel seu temps.
Sindicato Sindicat