Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: corrupció i poder : criminalització i repressió : ecologia : pobles i cultures vs poder i estats : especulació i okupació
[esplugues] Quatre persones s'encadenen aturant les obres del pla Caufec en defensa de Collserola
19 mai 2008
Abans de les set del matí, quatre persones s'han encadenat a dos bidons de ciment a les entrades i sortides d'un sector de les obres del pla Caufec a Esplugues de Llobregat. fotos i actualització: http://www.moviments.net/noalplacaufec/wordpress/?p=404

 

 

Abans de les set del matí, quatre persones s'han encadenat a dos bidons de ciment a les entrades i sortides d'un sector de les obres del pla Caufec a Esplugues de Llobregat. Estan aturant part de les obres del megaprojecte urbanístic al qual s'hi oposen diferents Associacions Veïnals des de fa 17 anys quan el govern local (PSOE) va promoure la destrucció de la muntanya de Sant Pere Màrtir a base de gratacels, oficines, habitatges de luxe i un gran centre comercial. L'acció forma part de la defensa activa de Collserola i per exigir l'alliberament immediat d'en Franki de Terrassa. Aquestes persones tenen intenció de deslligar-se per poder anar a la manifestació convocada el proper dissabte 24 de maig a les 18h, així com a la Botifarrada a l'especulació amb correfoc i concerts posterior. Comencen a arribar camions que no poden entrar a les obres.

 

 

AVUI DILLUNS 19 MAIG
19:30h CONCENTRACIÓ INFORMATIVA I DE SUPORT A LA PLAÇA DE L'AJUNTAMENT

 

full-volant-fatal-maig08.pdf

clicka la imatge per DESCARREGAR i IMPRIMIR el comunicat repartit durant l'acció!

: : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : :

 

 

Aturem les obres del pla Caufec?

 

Manifestació contra el pla Caufec-Porta BCN

Dissabte 24 de maig, 18h des de la plaça de l'ajuntament d'Esplugues

 

 

Fa 17 anys que ens oposem a aquest megaprojecte urbanístic i esperen que ens quedem de braços creuats mentre veiem com destrossen la muntanya d'Esplugues? Si ells diuen que el ciment no es pot aturar de cap manera, nosaltres exigim que totes les edificacions que facin siguin pisos de protecció oficial i equipaments públics i no habitatges de luxe ni oficines per a multinacionals. Ja hem dit “no a tot? i no ens fan cas.

 

Malgrat el pla Caufec estigui aprovat per ajuntament i Generalitat, iniciat fa mesos i gairebé sentenciat pel poder judicial, hi ha gent que no es cansa d'advertir del greu error que significa arrasar amb la natura amb l'únic interès de podrir-se de diners. Fa 17 anys que un grup de gent intenta alertar a la població de les nefastes repercussions de la quantitat de ciment amb que ompliran la muntanya: medi ambient, flora i fauna, accessibilitat, manca d'habitatge social i equipaments públics, impacte visual, etc. però les administracions (totes) que viuen del negoci immobiliari aconsegueixen un marc normatiu que legalitza l'especulació, la corrupció i la malversació de fons públics demostrant una interpretació excloent i autoritària de la paraula democràcia.

 

Bé, t'has adonat! No parlem només de la lluita contra el pla Caufec, aquest posicionament va per totes les lluites en defensa del medi ambient i en busca de la justícia social. Per això en aquesta lluita hi participa gent de tot arreu i nosaltres ens impliquem en altres lluites socials i ambientals. Fem força davant un model que no volem i al qual cada cop més gent s'oposa, i encara que ens hagin exclòs del debat hi ha crítiques que s'han d'escoltar. “Socialistes? i “ecologistes de debò? són marques registrades que insulten a qui ha sacrificat la seva vida promovent i defensant aquestes idees i valors. Per què retallen tan fàcilment el Parc de Collserola i no fan el mateix amb plans Caufec i projectes similars que envolten el pulmó de Barcelona.

 

Promovem un tipus de lluita: la desobediència popular i col·lectiva. I fem el que sempre hem dit que faríem: posar el nostre cos per aturar les obres del pla Caufec. El poble d'Esplugues passa al costat de les obres i justifica la seva passivitat assumint que no hi ha res a fer. Fa un any dèiem “Està tot fatal? i avui ho tornem a repetir i animem als diferents col·lectius a fer les seves accions de protesta: comunicats públics, xerrades, concentracions al carrer, manifestacions, accions de denúncia...Avui l'acció és a Esplugues, demà serà al teu poble.

 

On hi ha lluita, hi ha repressió; on hi ha repressió hi ha solidaritat. Les nostres accions ens han comportat identificacions policials, sancions municipals, detencions, judicis i condemnes. La repressió s'està lluint i pretén ofegar-nos per a que no ens movem de por. Nosaltres preferim sentir l'amargor de lluitar sense aconseguir res que la vergonya de no fer res davant les injustícies. Ens convoquem a la manifestació contra el pla Caufec-Porta BCN del dissabte 24 de maig a les 18h des de la plaça de l'ajuntament d'Esplugues.

 

No deixem de cridar: Alliberament immediat i incondicional d'en Franki de Terrassa!

 

 

En defensa del territori i contra l'especulació, contra les retallades a Collserola, en defensa de l'Ebre, per un riu Llobregat viu, Prou Sal a Sallent, Contra les Ordenances Cíviques a Berga, Salvem Oliveretes a Viladecans, Per la preservació de la Vall de Can Masdeu, Prou tala de l'alzinar del Tibidabo, En defensa dels centres socials okupats, i tantes i tantes altres lluites germanes

 

 

Esplugues de Llobregat, Solana de Collserola

 

maig del 2008 (a 40 anys del maig 68)

 

 

 

Més informació i contacte:

www.noalplacaufec.net - www.estatotfatal.net

paremoselcaufec@rusc.net - Telèfon 685 269 787

 

 

 

Ens convoquem a la Botifarrada Popular a l'Especulació i Carbases a la repressió

 

http://www.moviments.net/noalplacaufec/wordpress/?p=396

 

 

 

Manifestació contra el pla Caufec-Porta BCN

 

 

Dissabte 24 de maig, 18h

Des de la plaça de l'ajuntament d'Esplugues

 

 

 

I després:

 

Correfoc censurat de Boc de Biterna

 

22h, Casal de Cultura Robert Brillas

 

http://www.entrebastidors.info/?p=382

 

 

 

Concerts amb la col·laboració de Bongo Botrako, Malatesta (antiga Gran Orquestra Republicana) i El Kapel (veu de Color Humano) i Punxa Discos Pispillas-Chisposillo…

 

23h Parc de les 3 esplugues

Mira també:
http://www.noalplacaufec.net

This work is in the public domain

Comentaris

[Eesplugues] Comencen a desallotjar a les dues persones el primer bidó
19 mai 2008

ACTUALITAT 11:30H

Comencen a desallotjar a les dues persones el primer bidó

A les 11h han arribat set furgones dels antiavalots dels mossos d'esquadra i juntament amb la policia local han començat a tallar el trànsit.

Han identificat a la vintena de persones que els hi donaven suport i han s'han preparat per a trencar el bidó de formigó reforçat.

S'estaran una estoneta!!

Desobediència popular a l'especualació

Mira també:
http://www.noalplacaufec.net
Re: [esplugues] Quatre persones s'encadenen aturant les obres del pla Caufec en defensa de Collserola
19 mai 2008
En Saura fa servir els mossos com si fossin la seva guardia pretoriana, els ordena reprimir a tots aquells que critiquen la seva manca de coherència.
Sindicat Terrassa