Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: criminalització i repressió
Foto Pres@s Politics Catalans
18 mai 2008
totselspresos_pag_internet.jpg
llibertat preses i presos polítics catalans

mes info: www.rescat.wordpress.com
http://blocs.gracianet.cat/79

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Foto Pres@s Politics Catalans
18 mai 2008
On està la foto de Puri, Josep Tamboleo i Francesc Barcena. Aquest no estan sotmesos a la dictadura del EPPK?
Rescat no és res més que un instrument dels abertzales.
Re: Foto Pres@s Politics Catalans
18 mai 2008
en franki tb esta encausat per pertinenca a banda armada com la resta?
Re: Foto Pres@s Politics Catalans
18 mai 2008
I totxs lxs presxs llibertaries que hi ha a les presons de l'estat espanyol ??? no són catalanxs ?? no són polítics ??? Com que no són de l'EI que es podreixin a la presó, no ??? Sou penosxs.
Re: Foto Pres@s Politics Catalans
18 mai 2008
exceptic te tota la raó
Re: Foto Pres@s Politics Catalans
18 mai 2008
Sense ànims de crear cap debat inútil, amb inútils. El col·lectiu de presos polítics catalans el conformen tots i totes les preses polítiques catalnes que en volen formar part.
Rescat sempre a respectat la feina feta en solidaritat amb tots els presos polítics, s'ha implicat amb casos vinculats a moltes altres mogudes, etc...
L'exceptic, que fa pinta a coneixer una mica la situació d'altres preses, potser el primer que hauria de fer és preguntar a aquestes preses si Rescat ha contactat amb elles i els ha ofert la seva ajuda.
Rescat en tots els casos en que hi ha presos vinculats a lluites polítiques s'ha adreçat a ells, i han estat ells i elles els que han triat. Nosaltres ho hem respectat, i ells ens han respectat.
Qualsevol difamació en aquest sentit, tant sols intenta vincular a Rescat amb un estereotip (basquitis) i evitar que altres presos com en Franki, s´hi vinculin, políticament.
Per qualsevol dubte, visiteu presons, visiteu presos, escriviu-los, feu-los partícps dels vostres debats i potser us aclariran alguna cosa. Internet i l'anonimat, no ajuden a la reflexió!
Amunt els que lluiten!
Re: Foto Pres@s Politics Catalans
18 mai 2008
anava en la línia del darrer comentari. Rescat s'ha ofert en casos de presos llibertaris i altres, ha emès comunicats i s'ha posat al servei. Pe`ro el que no pot fer rescat és el suport polític de qui no el vol rebre per part de Rescat, res més.

No busqueu sempre la confrontació si us plau; l'enemic és l'estat que ens empresona i no la gent que dona suport als presos.
Pareu d'intoxicar caps de sabata
18 mai 2008
si no sabeu de que parleu, calleu.

els pres@s que volen el suport de rescat, el reben. tots els pres@s que t'has posat a la boca, doncs segurament no el volen.
Re: Foto Pres@s Politics Catalans
18 mai 2008
Ja està bé d'envejosos que sols fan que criticar. Si Rescat haguès afegit els presos que reclamen els ignorants de dalt els amteixos s'haurien queixat i haurien denuncit l'apropiació i manipulació de l'EI al afegir persones d'altres moviments.

Tampoc he vist que Creu Negre Anarquista inclogui mai presos d'altres tendències als seus cartells, principalment perquè no tindria sentit i seria faltar a la voluntat de persones represaliades.

El que passa és que hi ha molt amargat que sempre ens està dient elq ue hem de fer els altres. A les manifestacions antirepresives anarquistes sovint hi ha una important participació de gent afí i militant de l'EI que tant critiqueu. Tots els que hem tingut problemes amb la repressió per causes polítiques sabem que pots comptar amb la solidaritat d'alerta solidària i de rescat si arribes a estar pres. No aporteu res sols teniu ganes de confrontar-vos. Més feina i menys polèmica, tots sabem que l'enemic és l'estat i tots sabem que les persones que treballen en favor dels presos estan unides.
Re: Foto Pres@s Politics Catalans
18 mai 2008
Potser m'hagi precipitat, i demano disculpes, tot i així, no estaria de menys que els grups de suport a presxs unissin esforços i no anessin per barris, ja que la situació a les presons cada cop és i serà pitjor, ja que les presons s'han tornat un negoci.

ni politiques ni socials, presxs al carrer !!!
Re: Foto Pres@s Politics Catalans
19 mai 2008
Mira nene/a, Rescat no és cap organització de barri. De barri ho seran els mini-colectius aquestos que convoquen marxes que no arriben a les 20 persones de mitja, però que paradoxalment els seus integrants són els primers a criticar quasevol cosa i encara es creuen que poden donar lliçons a la resta, quan és evident que amb tant poca assistència (inclús per ser anarquistes), alguna cosa estan fent molt malament.

I Rescat rep el suport de l'Esquerra Independentista pel fet de defensar presos/es polítics/ques, i és per això que per exemple a la mani de l'11 al matí TREU 2000-3000 persones al carrer, fa més de 20 marxes el mateix dia per nadal, fa marxes a presons com can Brians (amb bastant més de 20 amigotes), etc. No per defensar a qualsevol persona que estigui a la presó, sinó per defensar a tots aquells activistes polítics que han estat empresonats per la seva lluita per la llibertat dels pobles i la justícia social.

I una última cosa: això de "abajo los muros de las prisiones" i lo de "ni presos polítics ni socials" pot ser una reivindicació teva, i podríem discutir-ne, però en tot cas (i tu ho saps) mai ho pots posar com a premisa UNITÃRIA de res ja que la majoria de l'EI (i en conseqüència, la majoria de l'anticapitalisme) no hi estem d'acord, així que el pròxim cop que vulguis tenir alguna altra genail idea, intenta pensar que t'uneix i que et separa i que poses damunt la taula, no creus?¿?

Llibertat presos/es POLÃ?TICS/QUES catalans/es!
INDEPENDÃNCIA I SOCIALISME!
Re: Foto Pres@s Politics Catalans
19 mai 2008
amunt amb la solidaritat amb els presoners polítics, catalans i d'arreu

amunt amb la feina de Rescat i de tots els qui lluiten per la llibertat dels represaliats a les presons
Re: Foto Pres@s Politics Catalans
19 mai 2008
Em sembla que, com sempre, la gent critica massa.
Només dir que el cartell és molt bonic i que, potser, el que més molesta és que utilitzem un "drap" com a símbol de lluita.
Ja que sembla ser que els nostres companys i companyes de lluita no en tenen de símbols, de manera que la bandera negra, els símbol okupa, la a d'anarquia... com que no són símbols seus, no cal donar-los rellevància.
Nosaltres intentem defensar a tots els lluitadors revolucionaris que ho fan dins un marc territorial concret, a tots, tinguin els símbols o les ideologies que siguin.

Vosaltres també? Intenteu pensar una mica i veure qui és qui només defensa els seus.
El nostre drap també pot ser el vostre, de la mateixa manera que els vostres draps i els vostres presos són els nostres. Però no ens foteu les culpes a nosaltres pel que no feu vosaltres.

Independència i socialisme
Re: Foto Pres@s Politics Catalans
19 mai 2008
Sobre draps... tants com vulgueu. Puc entendre que hi ha gent que li molesta el drap, sobretot quan no porta la simbologia que ell li agrada.
La qüestió és si els presos que rescat posa al cartell estan molestos per que hi hagi un drap, aquest drap.
Amunt els que lluiten, preses al carrer!
Re: Foto Pres@s Politics Catalans
19 mai 2008
Respeto a Rescat por la labor que hace. Pero veo poco inteligente de cara a la libertad de Franki, mezclar presos acusados de colaborar con banda armada(que matan personas,sin entrar en las motivaciones o veracidad de las condenas)y Franki(que rompe una bandera española). Ahora bien, si como asegurais Franki esta deacuerdo en es estratejia, pues nada es el que esta en el talego no yo.
Re: Foto Pres@s Politics Catalans
20 mai 2008
Potser tens raó yuyu, però resulta que ell estàr a la presó per un acció que tenia un contingurt polític i, de forma responsable amb els seus fets, manté una postura política. L'individualisme que sembla que pretenguis veure com a lògic, a mi no em sembla que sigui gaire revolucionari o com li vulguis dir. Si el que hem de fer és que cadascú salvi el seu cul o que busquem la forma que ens aporti més positivitats, potser que millor que ens quedem a casa no? Ell sap que és un pres polític i el que fa és ser coherent.
Re: Foto Pres@s Politics Catalans
20 mai 2008
En Franki....np fou empresonat per cremar una merda de tel·LA...ho va ser per ser un merda i un vagabund......un niñato de trenta-i-tants que no madura ni a òsties......continueu amb les vostres lluites socials i polítiques....que cóm sempre mai la EI ha tingut collons de res més que manifestar-se, insultar (com ho faig jo, com fins i tot terra lliure...joder quatre petardus i...en fi.....catalunya independent.....ejem.....apa nens continueu jugant que ja se sap...mentre els papàs i les mamàs vagin akukinant euritus ....tot si val si evitem fer quelcom a la vida de productiu. Ah i per despedir-me i semblar guai del paraguai doncs això....independència i socialisme, patim, patum, patum homes i dones del capdret, la policia tortura i assassina i no se quantes burrades més. Agur.
Sindicato Sindicat