Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center

Warning: error_log(/srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/private/log/dadaphp.log): failed to open stream: S’ha denegat el permís in /srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/public/imc_classes/imc_FunctionLibrary.inc on line 494

Warning: error_log(/srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/private/log/dadaphp.log): failed to open stream: S’ha denegat el permís in /srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/public/imc_classes/imc_FunctionLibrary.inc on line 494
Notícies :: @rtivisme : un altre món és aquí : globalització neoliberal : altres temes : sense clasificar
IV Trobada Futbolística per la Humanitat i contra el Neoliberalisme
12 mai 2008
IV Trobada Futbolística per la Humanitat i contra el Neoliberalisme: "El Retonno"

Dissabte 31 de maig al Forat de la Vergonya
futbo.jpg
Atención señoras y señores, ya se acerca, ya está aquí, ya vuelve, de nuevo y para todas ustedes el Col·lectiu de Solidaritat amb la Rebel·lió Zapatista se complace de invitarles al...

IV Encuentro Futbolístico por la Humanidad y contra el Neoliberalismo. âEl Retonnoâ?.

el próximo 31 de mayo en el Forat de la Vergonya. Sí, has leido bien, en el Forat, volvemos a los orígenes, porque la calle es de quien la vive, las plazas son para jugarlas y el Forat no es ningún parking gracias a la lucha vecinal y al apoyo de todos.

Ven a encontrarte con los otros, con aquellos que sólo conoces de las manis, con grandes y chicas, jovenes y menos jovenes, teletubbies y black block... Mételes un gol de chilena y por la escuadra y déjales con la boca abierta. No necesitas papeles ni pasar controles antidoping, basta con encontrar 4 compinches y un portero, todos los cambios que quieras y ven a lucir piernas y palmito con calzones cortos. Y si te faltan jugadores en el Barça parece que andan de rebajas, traete alguno de ellos y avisanos con tiempo, que los ponemos en los turnos de barra.

Esta vez no hay excusas para decir que no estás en forma: fuiste a pie solidarizándote con la lucha de los autobuseros, hay quienes ya calentaron con las fotos del Juancar en llamas (Franki llibertat!), ya andas espabilada con tanto desalojo express, el primero de mayo te hinchaste a caminar de una mani a otra y aún no sabes en cual estuviste, te resistes al plan de los ascensores y ahí vas subiendo y bajando escaleras (¡en la Barceloneta son la Ostia!), comes sano desde que estás en la cooperativa, las asambleas son maratonianas y, por si fuera poco, con el buen tiempo y tanto bicing ir en bicicleta por Barcelona se parece al Tour de Francia.

Si ya lo viviste antes no te lo puedes perder, si nunca estuviste no esperes a que te lo cuenten, y si lo hacen que sea por ContraBanda FM en el 91.4 del dial o en www.contrabanda.org en directo para todo el mundo y parte de la galaxia.

Para ir abriendo boca y que puedas hacer un primer reconocimiento del terreno (no es inteligente ir a combate sin conocer antes el lugar) pásate la semana antes, el 24 de mayo, por la inauguración del local del Ateneu Llibertari del Casc Antic y por el nuevo taller dels âBarris en Lluitaâ?.

La Barceloneta, Bon Pastor, La Mina, Nou Barris, Gràcia, Vallcarca, Sants, el Raval, Poble Nou, el Clot, Santa Coloma, Esplugues... en todos los puntos de la geografía empiezan a escucharse las trompetas, los gritos de aliento y sobretodo el palpitar de los corazones que tras la segunda carrera empiezan a salirnos por la boca...

Hemos vuelto, es âEl Retonnoâ?. ¿Te lo vas a perder? Por la Humanidad. Contra el Neoliberalismo. Nos vemos en el Forat.

Col·lectiu de Solidaritat amb la Rebel·lió Zapatista

PD: Para participar en este despropósito escribe al correo del col·lectiu (ellokal ARROBA pangea.org) o llámanos al 93 442 21 01, diciéndonos el nombre de tu equipo y el número de jugador@s que seréis. Sólo podremos ser 24 equipos, así que no tardes en apuntarte.


***


Atenció senyores i senyors, ja s'apropa, ja està aquí, ja torna, de nou i per a totes vostès el Col·lectiu de Solidaritat amb la Rebel·lió Zapatista es complau de convidar-los al...

IV Trobada Futbolística per la Humanitat i contra el Neoliberalisme. "El Retonno".

el pròxim 31 de maig al Forat de la Vergonya. Sí, ho has llegit bé, al Forat, tornem als orígens, perquè el carrer és de qui el viu, les places són per a jugar-les i el Forat no és cap pàrquing gràcies a la lluita veïnal i al suport de tots.

Vine a trobar-te amb els altres, amb aquells que només coneixes de les manis, amb grans i petites, joves i menys joves, teletubbies i black block... Fes-los un gol de xilena i per l'escaire i deixa'ls amb la boca oberta. No necessites papers ni passar controls antidopatge, n'hi ha prou amb trobar 4 companyes i un porter, tots els canvis que vulguis i vine a lluir cames i figura amb calçons curts. I si et falten jugadors a can Barça sembla que estan de rebaixes, porta-teân alguns d'ells i avisaâns amb temps, que els posem als torns de barra.

Aquesta vegada no hi ha excuses per dir que no estàs en forma: vas anar a peu solidaritzant-te amb la lluita dels autobuseros, hi ha qui ja es va escalfar amb les fotos del Juancar en flames (Franki llibertat!), ja estàs espavilada amb tant desallotjament express, el primer de maig et vas inflar a caminar d'una mani a una altra i encara no saps a quina vas estar, et resisteixes al pla dels ascensors i així vas pujant i baixant escales (a la Barceloneta són l'Ãstia!), menges sa des que estàs a la cooperativa, les assemblees són maratonianes i, per si fos poc, amb el bon temps i tant bicing, anar en bicicleta per Barcelona s'assembla al Tour de França.

Si ja el vas viure abans no te'l pots perdre, si mai no hi vas estar no esperis que te lâexpliquin, i si ho fan que sigui per ContraBanda FM al 91.4 del dial o a www.contrabanda.org en directe per a tot el món i part de l'estranger.

Per anar obrint boca i que puguis fer un primer reconeixement del terreny (no és intel·ligent anar al combat sense conèixer abans el lloc) passa't la setmana abans, el 24 de maig, per la inauguració del local de l'Ateneu Llibertari del Casc Antic i pel nou taller dels "Barris en Lluita".

La Barceloneta, Bon Pastor, La Mina, Nou Barris, Gràcia, Vallcarca, Sants, el Raval, Poble Nou, el Clot, Santa Coloma, Esplugues... a tots els punts de la geografia comencen a escoltar-se les trompetes, els crits d'alè i sobretot el bategar dels cors que després de la segona carrera comencen a sortir-nos per la boca...

Hem tornat, és "El Retonno". Te'l perdràs? Per la Humanitat. Contra el Neoliberalisme. Ens veiem al Forat.

Col·lectiu de Solidaritat amb la Rebel·lió Zapatista

PD: Per participar en aquest despropòsit escriu al correu del col·lectiu (ellokal ARROBA pangea.org) o trucaâns al 93 442 21 01, dient-nos el nom del teu equip i el nombre de jugador@s que sereu. Només podrem ser 24 equips, així que no triguis a apuntar-te.
Mira també:
http://chiapas.pangea.org

This work is in the public domain

Comentaris


Warning: error_log(/srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/private/log/dadaphp.log): failed to open stream: S’ha denegat el permís in /srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/public/imc_classes/imc_FunctionLibrary.inc on line 494

Warning: error_log(/srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/private/log/dadaphp.log): failed to open stream: S’ha denegat el permís in /srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/public/imc_classes/imc_FunctionLibrary.inc on line 494
Re: IV Trobada Futbolística per la Humanitat i contra el Neoliberalisme
12 mai 2008
Vaja.Jo pensava que la Humanitat C.S. havia baixat a segona B. Tanmateix, tot hi jugar a casa, jo espero que el Neoliberalisme F.C. no ens guany per golejada... Amb un empat em conformaria.
Sindicato Sindicat