Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Anàlisi :: corrupció i poder
Franki goes to Hollywood (part II)
12 mai 2008
Tanta martiriologia del Franki, ochocientos posts pro-franki en columna derecha del IMC BCN y al final hay más posts pro franki en el IMC BCN que manifestantes pro-franki en la calle. La tactica del 'timbaler del bruc' está amortizada. Sirvió una vez, hace tiempo, pero en el siglo XXI 'ja canta'...
Resulta llamativo que en la columna derecha y en la cabecera de primera plana se esté monopolizando el espacio informativo en favor de un 'joven luchador patriota' que quiere una bandera con cuatro barras rojas en vez de la que hay con dos barras rojas. Parece mucha tralla por dos franjas coloradas más. A menos que estemos ante un caso de martiriologia, como otros muchos anteriores. Los que tan buenos resultados le han dado a las plañideras convergentes en los últimos cincuenta años.
Tenemos antecedentes tan maravillosos como el de Carrasco i Formiguera. Un ultracatólico nacionalista fusilado por Franco para poner firmes y a su servicio al nacional-catolicismo catalino (a pedir de boca)... y que ha rentado enormes sumas de dinero público a los socios de Convergencia (la UDC está en bancarrota desde que no puede robar dineros públicos). También tenemos al bueno de Jordi Pujol, alias 'Joda' que pasó unos mesecitos en el talego y debieron aprovecharle, porque luego organizó una de las mayores estafas de la historia reciente, sin que nadie se atreviera a rechistarle. En nom de 'Tot per Catalunya', això si.
Buscando 'Franki' en indymedia bcn aparecen 318 posts dedicados a su gloriosa hazaña y su martirio patriótico sólo en el últimos dos meses.
search franki
Algunos son verdaderas 'perlas de la contrainformación' altermundialista, vean si no:
Email: sat@terrassa.mesvilaweb.cat 23 mar 2006 Convidat en franki al club de tv3 aquesta tarda per Solidaritat Antirepressiva de Terrassa
AVUI A LES 16H EN FRANKI A TV3.
Aquesta tarda a partir de les 16 h. aproximadament han convidat a en Franki al programa el club de tv3 perque sigui entrevistat per l'albert om. Que tothom ho fagi correr per mostrar-li tot el suport.

Franki a TV3"

Tanto 'ressó mediátic' contrasta con la molicie y el desentendimiento generalizado de las verdaderas luchas que el IMC de Barcelona debería sostener. Precariedad, abusos laborales, Primero de Mayo, sostenibilidad, vivienda digna, nivel educativo, antiglobalización... pero por lo visto 'la patria catalana' y sus 'mártires' son lo primero y los más mimados por quienes mandan en esta casa. A menos que esto ya no sea indymedia y se haya convertido en una sucursal de JNC, de JERC, de ENDAVANT o de la CAJEi.

Es una lástima. Pero habrá que plantearse volver a empezar de cero, con gente nueva, ajena a este nazionanismo intoxicador y pantanoso... y que la peña se implique en las luchas que de verdad son de la incumbencia de un medio de información independiente (que no 'independentista') como es indymedia [o habría de ser] el Indymedia de Barcelona.
Y para muestra, un botón:
05.05 17:20 CET
[S.O.I.] – MUY URGENTE - Huelga Indefinida de Hambre y Sed con riesgo para la vida de Jesús – ESCRITO DE APOYO.
Mira també:
http://barcelona.indymedia.org/newswire/display/341970/index.php

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Franki goes to Hollywood (part II)
12 mai 2008
perque Indymedia no bloqueja aquesta basura humana?

la tolerancia hauria de tenir un limit.
Re: Franki goes to Hollywood (part II)
12 mai 2008
Aquesta notícia no aporta res i és difamadora. La mani del Franki va ser un exit.

A pesar de la intensa pluja i del silenci dels media oficials vam sortir molta gent al carrer, hi ha una majoria social de Catalunya que està per la posada en llibertat d'en Franki.

Si la mani del Franki haguès estat de l'AVT o altres organitzacions afins als sectors més reaccionaris del sistema haurien dit que eren 20.000 persones, però es clar els antisistema sempre hem de demostrar el doble, i a sobre aguantar a capullos com el de dalt!
Re: Franki goes to Hollywood (part II)
12 mai 2008
me gustaria debatir en indymedia - debatir significa compartir opiniones o exponer puntos de vista enfrentados, contrastar disensiones- sin insultos. De momento solo hay insultos que sólo califican a quienes los emiten.
Re: Franki goes to Hollywood (part II)
12 mai 2008
Independentment de la situació escandalosament injusta d'en Francesc, potser sí que cal una reflexió sobre el paper del nacionalisme a espais com Indymedia. Podem considerar l'independentisme com un espai de lluita més, però sempre des de l'òptica de l'aspiració de ruptura amb el sistema socioeconòmic actual, no simplement al canvi de banderes i d'estats.
Fora feixistes i censuradors d'indymedia
12 mai 2008
doncs els espanyolistes ho teniu clar, ja pdoeu anar distorsionant la realitat i intentant que indymedia censuri el que passa al carrer, com fan la rwesat de mitjans però la lluita anirà a més, I NO LA PODREU ATURAR

LLIBERTAT FRANKI!

VISCA INDYMEDIA LLIURE DE CENSURA
Re: Franki goes to Hollywood (part II)
12 mai 2008
faemino?

et refereixes al doctor muet-te nO?

pq aixo ja es delirant.

Gio, ser independentista no te res amb ser a veure amb ser nacionalista.

Ara evidentment si que volem un estat, per un estat del poble i no de les empreses.

ANARQUISME ËS INFANTILISME!!

INDEPENDÈNCIA I COMUNISME!

Si indymedia només fos dels anarquistes aqui no hi escriuria ningú, en dos dies ja us haguessiu barallat i haguessiu creat divuit indymedies diferents!
Re: Franki goes to Hollywood (part II)
12 mai 2008
No crec que consideracions del caire ANARQUISME = INFANTILISME siguin les adients per calmar els ànims. Considero que el Franki, sense mitificar-lo, és la darrera víctima de l'espanyolisme més ranci. Però si la bandera fos la catalana en un hipotètic estat català, i la cercavila hagués volgut deixar només la bandera de la ciutat de Terrassa i la del Vallès Occidental, el cas seria el mateix! No fotem, és igual d'important la lluita contra l'explotació laboral que la de l'excarceració sense condicions d'en Franki! I si el cas és prou aberrant com perquè energumens com el Cuní se'n facin ressò, doncs és el que hi ha, i no cal donar-hi més voltes!
Considero evident que a Indymedia hi falta moderació, sobretot per part de la penya que hi escrivim. Sovint ho fem com desfogant-nos, explicant el que ens genera el post anterior. Em va agradar molt la proposta duta a terme per la penya que ho gestiona de no mostrar els comentaris sempre. Potser caldria esborrar els comentaris que insulten sense solta ni volta i deixar els que argumentalment estan fonamentats. Clar que això suposa molta feina, i diria que encara no es pot viure de webs com aquesta.
Amunt els que lluiten. De barricades n'hi ha moltes, cal veure-les totes per respectar-les.

Avui i sempre,

LLIBERTAT FRANKI! LLIBERTAT PRESES I PRESOS!
Re: Franki goes to Hollywood (part II)
12 mai 2008
No es tracta de calmar els anims.

El que no es pot permetre es que entri gent insultant als independentistes comunistes catalans quan l'anarquisme a Catalunya a hores d'ara té una representativitat i unes estructures nul·les, els comunistes catalans superem amb escreix qualsevol iniciativa que els anarquistes fan a Catalunya.

Podriem entrar en el debat sobre anarquisme o comunisme, jo ho tinc molt clar l'anarquisme es una palla al vent, no te cap possibilitat de prosperar com no la tenia al 36 i aixi va acabar.

Evidentment en Franqui segurament no es comunista, ni potser independentista, però sembla que els anarcos de pa sucat amb oli els foti que algu es mulli en contra de l'status quo espanyol, encara falta per veure cap anarquista fent-ho, si més li riuen les gracies a l'estat espanyol i en justifiquen els seus genocidis.

I no em parlis de negres tempestes pq aixo si que es una broma de mal gust.

l'indimedia es un centre d'informacio altermundista, o antiliberal o com li vulguis dir, per tant els comunistes catalans tenim tot el dret i mes a expresar-nos.

Sincerament si els anarcos volen una pgina d'info nomes per la seva capelleta que se la montin que ni ningu els hi prohibeix.

I el mes fort es que digueu que son els comunistes catalans els qui insultem quan aquest tio porta 300 posts del mateix pal i ningu li ha borrat més, al contrari la gran majoria d'anarcos han vingut aqui a riure les gracies.
Re: Franki goes to Hollywood (part II)
12 mai 2008
Lamento tener que recordar que la causalidad [causas+efectos] que rigen en el movimiento 'indepe' son los mismos que los de la 'catalanidad' esto es, la nació, la llengua, la terra, la cultura, etc. sólo que en versión 'junior-idealista' (+ ecologia, + anticapitalismo, + feminismo, etc. PERO ES LA VERSION JUNIOR DE UNA GRAN MENTIRA. Estos añadidos específicos, SON UNA FALACIA PARA ATRAER HACIA EL CATALANISMO a los jóvenes: como hemos podido ir comprobando los que peinamos canas, tras treinta años de catalanidad hegemónica (política, económica, cultural, social) acaban siendo abandonados por la inercia vital (casament, nens, feina, futbol, hipoteca) para quedar en sólo 'catalanidad'; en etnocentrismo facha y mafioso.
Los que aprendimos catalán en el tardofranquismo lo hicimos por simpatía, porque era una lengua que respiraba libertad frente a la 'lengua del imperio'. Muchos estamos dejando de hablarlo y de escribirlo porque el catalán se ha convertido en un idioma de opresión, reservada a los intercambios comerciales y al 'jo també soc d'aci, senyora pepita, no s'em coli a la tanda'.
Y eso será la muerte de esta bella lengua provenzal. Le acabará pasando como al occitan. Que hay academias y diccionarios... PERO NO LOS EMPLEA NADIE.
El problema que tienen los indepes [a los que sinceramente se lo creen, vull dir] es que les toca hacer el papel del 'poli bueno' cuando el 'poli malo' [CiU, ERC, EE, PSAN, PSC...] llevan treinta años utilizando la cultura y la lengua como arma arrojadiza, instrumento de uniformización, como sentido único y como ícono de su martiriología. Después de treinta años de pujolisme torturador, ahora vienen los indepes a decirte 'sigues bon minyó, per qué no parles català, com fa tothom!'.
La cosa no tendría mayores consecuencias si no llevara aparejada cosas como el secuestro de una herramienta contrainformativa como Indymedia:
800 posts pro-franki. 1200 personas en la mani.
Apoyo y respaldo su puesta en libertad, pero ¡qué cojones! Indymedia tiene que servir para algo más que para movilizar a 1200 personas tras dos meses de matraca mediática.

El IMC no puede ser el palanganero tentacular adaptado al 'gusto juvenil' de CiU, ERC, la EI o los distintos grupusculos nazional-bolcheviques tipo 'PSUC viu' que pululan por la red y a los que nadie hace ni puto caso.

Buenas noches a todos, que mañana curro.
Re: Franki goes to Hollywood (part II)
12 mai 2008
`Dir que la EI es el viver de ERC i PSC i CIu em sembla un insult, aquests pàrtits han estat els qui han delatat (ERC) empresonat (PSC) més revolucionaris independentistes, molts mes que el PP.
Ningu ha parlat de catalanisme, es curios el teu desig que el catala no l'usi ningu, i lo que dius que es un llenguatge de comercç, no t'allunyes gaire de les teories falangistes.

Etnocentrisme? de moment els catalans coneixem com a minim dues llengues, som dels paisos on la gent viatja més, i tenim el major nombre d'editorials per habitant, o sigui que no crec que ens puguis dir tancats, excloents o xenofobs.

Per cert, a la mani del franki potser hi van anar 1200 persones, pero quante shi havien a la de la CNT el dia 1 de maig (la més important) 300 pffff
si qualsevol costellada reuneix més gent.
Ens dius poc cultivats i anarquistes amb pru feines treieu un parell de llibres a l'any destinats a la vostra capelleta, sou uns matats.
PS; a part t'inventes partits, i dius que jo soc del PSUC quan ni de conya m'atreviria a possar un peu en el partit comunista espanyol.

Impagable la ultima frase, com si els independentistes no treballessim xD

No ens calen amics amb enemics més tant tontos.
Re: Franki goes to Hollywood (part II)
12 mai 2008
en Franki ÉS ANARKOINDEPENDENTISTA! (li pesi a qui li pesi, fins i tot a negres tempestes... )

i està rebent suport del independentisme i de l'anarquisme a la par.

pel que fa els espanyolistes rabiosos disfressats de no-se-que us espero per discutir al carrer. aquí fot fastic com us amagueu per no donar la cara, a més fa dies que algú busca la minima (furea nazionanistas de indymedia) per picar-se amb l'EI. No contesteu al troll, no l'alimenteu. Si vol debatre, al carrer hi ha sufients espais com per fer-ho.

I parem ja de crear enfrontament entre anarquistes i independentistes de l'EI, que ja fa temps que algú busca aquesta zizanya amb la demagògia barata i lerrouxista de sempre i ho està aconseguint.

ANTICAPITALISTES; ANTIFEIXISTES; ANTIRACISTES...

tenim altres lluites ultimes, però com està el món no estem per criaturades.
Re: Franki goes to Hollywood (part II)
12 mai 2008
voldria afegir una dada més per a reflexoniar.
si els catalans som un poble xenofob com es que MAI hi ha hagut añtercats racistes de catalans cap estrangers, em refereixo no a situacions puntuals (que dubto que n'hi hagin hagut gaires) sino quelcom més generalitzat rotllo distburbis.

En canvi no i no es per faltar ni generalitzar, quan hi han hagut altercats racistes a Catalunay (can anglda, jeneusse identitaries i tal) sempre han estat de tall espanyolista o si més no els qui ho han dut a terme eren gent de la resta de l'estat espanyol i frances.

no som burros i la propaganda del Pp, PSOE i libertad digital no ens l'empassem
Re: Franki goes to Hollywood (part II)
12 mai 2008
"de esta bella lengua provenzal"

aquest tio secunda les tesis de la COPE. el català provençal jajaja ai que em parteixo...

insisteixo. NO ÉS ANARQUISTA. Està intentant enfrontar-nos independentistes i anarquistes. QUE LI QUEDI CLAR A TOTHOM. i a sobre és tant burro que es delata defensant tesis feixistes. ara només falta que digui que el valencià ve del aragonés.

en fi. i alguns dels posts d'aqui dalt del pal "jo no sóc de cap organització" també tenen aquesta funció. una ment retorçada i infantil, vaja, dubto que tingui una vida sexual placentera i el que es pitjor, que ho porti bé.

Anarquistes i independentistes revolucionaris hem fet molt bona feina junts. Que hi ha molta gent jove que després abandona és cert (també passa a l'anarquisme), com també n'hi ha molts que tiren endavant CUP's, ess fiquen a militar a la CGT o a la COS o altres organitzacions més adultes, també.

NO ENS DEIXEM INTOXICAR. LA ÚNICA I DESCARADA FUNCIÓ D'AQUESTS POSTS ÉS ENFRONTAR, INTOXICAR I EMBRTAR L'AMBIENT.

que ningú es cregui que ve a debatre. (ha mentit dient que se'l bloquejava i ara menteix parlant d'en franki).
Re: Franki goes to Hollywood (part II)
12 mai 2008
millor sumar que restar...
Re: Franki goes to Hollywood (part II)
12 mai 2008
no estic gens d'acord amb l'autor del post, ara bé, "armat", si tota la gent de l'EI fos com tu malament aniriem, no cal que per rebatre al paio aquest del principi tiris merda contra tots els anarquistes. Perquè sincerament, millor que te la menjis la merda.

Hi ha diferencies ideologiques entre el ML i l'EI, però hi ha molts ponts que ens uneixen, i la lluita pels presxs és un d'aquests ponts.

Endavant amb la lluita! Fora sectaris, tant dels independentistes com dels anarquistes.
Re: Franki goes to Hollywood (part II)
12 mai 2008
te va que ni pintado, querido troll muerte:

http://www.vilaweb.cat/www/noticia?p_idcmp=2852089

sobre todo los tres párrafos finales.
Re: Franki goes to Hollywood (part II)
12 mai 2008
Potser me equivocat en entrar en un debat que no tenia lloc aqui, però dir que l'anarquisme no te cap organitzacio, ni esta gaire unida entre ella no es faltar a la veritat.

L'ei es pefectament conscient de les seves limitacions, en canvi l'anarquisme en general parla com si mires per sobre l'¡espatlla de tothom, la gent en comencem ha estar farts d'aquesta actitud, i sobretot de la nul$la autocritica en l'anarquisme.

Sempre sempre i sempre s'han d'aguantar insults cap als catalans ja no per la seva ideologia sino nomes per ser catalans, es més els propis anarquistes critiquen els anarquistes que volen defensar la llengua i cultura catalana, es lamentable, i a sobre alguns li riuen les gracies a aquests trolls.

Ningu es perfecte ni cap moviment es perfecte però jo dubto que el doctor muerte sigui nomes un troll, per desgracia crec que hi han molts anarquistes que pensen així. Si un independentista fes les mateixes afirmacions seria crucificat.

En fi, que jo no estic en contra de la fi de l'anarquisme però la veig inviable sense un estat o administracio que vetlli realment per aconseguir aquest fi (ni que al final es pugui dissoldre).


Cal
Re: Franki goes to Hollywood (part II)
12 mai 2008
Això està fatal!!!
Re: Franki goes to Hollywood (part II)
12 mai 2008
em fa la impressió que aquí només intervenen capullos, niñatos i demés xusma estudiantil que fan estudis d alta bressolada com ara art, veterinaria, polítiques o arquitectura...menys tonteries es el que us falta nenes
Re: Franki goes to Hollywood (part II)
13 mai 2008
Si, si. Yo seré el 'troll muet.te', pero esto me recuerda bastante 'el baile de los vampiros' del Polanski. Ya va siendo hora de hacer autocritica y empezar a encarar una reorientación del indymedia barcelona, para no acabar como el de IMC de Alacant.

Bon dia a tothom.
Re: Franki llibertat!! Pres.o.s en lluita llibertat!!
13 mai 2008
NO.
Malinterpretasteis l,altre dia...em referia a NAZIoNanistas, no a anarcoindepes ( no vaig a entrar en demagògies) no em referia a tot el bloc d l,EI si no a NAZIS catalans
(forum del racó C."jo sóc d'aquí i mai no m'han pagat ni un viatge" i a respuestas manipulativas como "home jo l'altra dia parlan amb una argentina que l'havien acomiadat , li vaig di que la crisis era culpa d'espanya que no crea llocs de treball a catalunya.s'ha de mirar de fels creure que viuen malament a catalunya per culpa dels espanyols."
Aixó está AMAGAT en:
http://barcelona.indymedia.org/newswire/display/340036/index.php

em referia a nazis no a altra cosa (no son nazis, actuen com tal:33?¿) El que ocorre és que o m'expresso molt malament o la gent no comprèn el que vull dir. No intentaba enfrentar a ningú simplement crear un poc de conciència. que penseu de aixó?¿ Extret del racó catalá també:
"Felicitats als 4 desgraciats vandàlics que han fet una gran pintada a l'escala de la platja Nova Icària demanant la llibertat per "franki""
(...)-"He parlat amb una de les persones que porta el Pizza Hut de dalt les escales i sembla que per sort un dels encarregats ha identificat a un dels pallassos que ha fet les pintades, per aquella zona hi ha bastantes càmeres, ja que 4 o 5 restaurants queden bastant desprotegits a la nit..."
http://www.racocatala.cat/forum/llegir.php?idf=1&fil=74053

Jo no vulc enfrentar a ningú!! (ara raco dira que jo vaig contra ells: segur!). Jo no estic contra la independencia dels pobles, es molt llarg i molt pesat intentar explayarme açí...me referia a NAZIonanistas joer. I si, SI! tinc un enemic o molts k es contra els qui vaig, no contra tota una organització, un altra cosa es que les organitzacions vatjan en contra meua. Vinga que penseu d,aixó¿?
(sobra dir que nazi es una ideologia que comporta una manera de hacer de decir y de hacer las cosas, generalizar es muy facil, no estoy diciendo pues que sean nazis nazis, es decir NAZIS ideologicamente hablando, si no que es comporten com a tal... ) en fi, ja podeu insultarme.
Repito: voy contra personas concretas,personas que son mis enemigos (i creo que ja molta gent sap qui son...que fan en contra meva i mes coses.) JO NO VAIG contra organizaciones del palo.

"Doncs rès, pel migdia passava per la platja de la Nova Icària tan tranquilament, quan per sorpresa em trobo una macro pintada demanant la llibertat pel tal Franki, en aquell moment estava plovent, i hi havia un desplagament de tot un equip de neteja intentant treure la merda que aquests 4 desgraciats havien deixat, em sembla genial, pataletas una rere l'altre, amb accions com aquests us retrateu i doneu una imatge denigrant de tot el colectiu independentista, trobo que hi ha coses mes de profit a fer, que no pas anar-la liant dia si, dia també, donant la nota fent l'imbècil i a sobre tenir que montar dispositius per culpa d'aquest tipus de gentusa, els pobres treballadors anaven amb xubasquer-ho, plovent, morts de fred i amb màscares, per treure una puta pintada defensant a un delinquent, els productes que fan servir per netejar la pintada són tòxics, per lo qual han tancat el Pizza Hut i el restaurant del costat."
Que bonic el simplista aquest veritat?¿
Ara tots en contra meua.
Vinga.
Re: Franki goes to Hollywood (part II)
13 mai 2008
per favor els moviemnts socials som 4 gats enfrontats, és relament penós, senyors defensors de les ortodoxies aneu a prendre pel cul tots plegats!!! indepes annarcos comunistes tots fotem pena!!! de derrota en derrota fins la derrota final oi? es el que en el fons volau tots oi? UNITAT EN LES LLUITES! es el que cal buscar punts d'unió i no de divisió, no veig jo que els notres enemics estiguin gaire dividits, deixeu de lluitar entre vosaltres i comencem a fer alguna cosa bé... i per cert és veritat que indymedia ha perdut molt, no se qui ho porta ara però fa un temps ençà que relament ha perdut pluralitat que és la gràcia dels moviments socials i del pensament d'esquerres anticapitalista, creure que algú te raó en l'estrema esquerra o en els moviemnts socials és infantil i patètic... VANITAT DE VANITATS TOT ÉS VANITAT... està molt milor kaosenlared.
Re: Franki goes to Hollywood (part II)
13 mai 2008
per favor els moviemnts socials som 4 gats enfrontats, és relament penós, senyors defensors de les ortodoxies aneu a prendre pel cul tots plegats!!! indepes annarcos comunistes tots fotem pena!!! de derrota en derrota fins la derrota final oi? es el que en el fons volau tots oi? UNITAT EN LES LLUITES! es el que cal buscar punts d'unió i no de divisió, no veig jo que els notres enemics estiguin gaire dividits, deixeu de lluitar entre vosaltres i comencem a fer alguna cosa bé... i per cert és veritat que indymedia ha perdut molt, no se qui ho porta ara però fa un temps ençà que relament ha perdut pluralitat que és la gràcia dels moviments socials i del pensament d'esquerres anticapitalista, creure que algú te raó en l'estrema esquerra o en els moviemnts socials és infantil i patètic... VANITAT DE VANITATS TOT ÉS VANITAT... està molt milor kaosenlared.
Re: Franki goes to Hollywood (part II)
13 mai 2008
Per al trollonanista:

Crec que t'has equivocat d'espai, IMC no és un espai de debat, per a això hi ha els foros. Aquí hi van notícies. Si el que vols és un espai de debat crea un foro i ja no tindràs problemes.

Per als altres: Recordeu no alimentar al Troll
Re: Franki goes to Hollywood (part II)
13 mai 2008
Que el IMC BCN no es un espai de debat? I doncs qué és? Un esplai indepe? Que s'ha de seguir el sentit unic que ens marquen els comisaris politics del comité editorial? Em d'aplaudir quan es publiquen 80 posts del tipus 'els de l'EI varem fer un berenar i ens varem recordar del franqui?

Quan parlen els popecillos criptoconvergents tots els altres em de dir 'amen' i ja está, oi?

Refundació del IMC BCN, ja!
Re: Franki goes to Hollywood (part II)
13 mai 2008
Que el IMC BCN no es un espai de debat? I doncs qué és? Un esplai indepe? Que s'ha de seguir el sentit unic que ens marquen els comisaris politics del comité editorial? Em d'aplaudir quan es publiquen 80 posts del tipus 'els de l'EI varem fer un berenar i ens varem recordar del franqui?

Quan parlen els popecillos criptoconvergents tots els altres em de dir 'amen' i ja está, oi?

Refundació del IMC BCN, ja!
Re: Franki goes to Hollywood (part II)
13 mai 2008
perquè no fas tu un berenar per la refundació d'IMC segons els teus principis hispanoanticomunistes o el que siguis, tio plasta?

pots convidar els teus diversos nicks i sereu una bona colla, així compartiu les vostres paranoies de Ciutadà constitucionalista contra el món

per cert et recomano 'invasió subtil' si no et repugna massa llegir (i a sobre en català)
Re: Franki goes to Hollywood (part II)
13 mai 2008
per favor els moviemnts socials som 4 gats enfrontats, és relament penós, senyors defensors de les ortodoxies aneu a prendre pel cul tots plegats!!! indepes annarcos comunistes tots fotem pena!!! de derrota en derrota fins la derrota final oi? es el que en el fons voleu tots oi? UNITAT EN LES LLUITES! es el que cal buscar punts d'unió i no de divisió, no veig jo que els notres enemics estiguin gaire dividits, deixem de lluitar entre nosaltres i comencem a fer alguna cosa bé... i per cert és veritat que indymedia ha perdut molt, no se qui ho porta ara però fa un temps ençà que relament ha perdut pluralitat que és la gràcia dels moviments socials i del pensament d'esquerres anticapitalista, creure que algú te raó en l'extrema esquerra o en els moviments socials és infantil i patètic... VANITAT DE VANITATS TOT ÉS VANITAT... està molt milor kaosenlared.
realment n'hi ha alguns que esteu malalts de vosaltres mateixos...
Re: Franki goes to Hollywood (part II)
13 mai 2008
Mira armat, em vens a explicar que els comunistes sou quina avantguarda????? tu ets dels que consideres que tota l'Ei sou comunistes??? o dels que ens vol convencer que "els comunistes" sou més de quatre gats i una majoria davant la resta?? I quin llibre més interesant t'hauràs llegit, jo crec que més dels dos que ens hem llegit nosaltres, oi?

Si al 36 l'anarquisme no va prosperar va ser per que els teus estimats comunistes de la mà d'Stalin van fer tots els esforços per desmuntar la revolució que es va fer. Proves no en falten de la vostra actuació als fets de maig i posterior. Una ideologia comunista que per cert en aquesta terra va venir molt després que l'anarquisme, però dècades després, i ja que ets tant de la terra per que no aprens a veure en la història quin paper han fet els anarquistes i quin els comunistes, potser així t'adonaràs que els segons en la puta vida s'han apropat al que els primers van fer i aportar durant dècades en la lluita dels treballadors i com van estar al capdavant de la revolució que ha arribat més lluny en segles a Catalunya, una revolució que els estalinistes i els franquistes es van encarregar de desmuntar i fer desaparèixer. I tot això sense voler desmerèixer la lluita de molts comunistes revolucionaris que s'hi van deixar la pell, separar l'actuació de les persones de les ideologies seria un punt a favor per la teva part, ja se que és impossible i que tots som clons.

Entres aquí insultant amb una superbia fastigosa, tirant merda de tota una ideologia per que no t'agrada un comentari, generalitzant com un ignorant dogmàtic, insultant, parlant de la CNT i no se que hòsties més, dient que IMC és això o l'altra, potser alguns usuaris que portem bastant anys per aquí et podriem explicar que indymedia per molt que et costi creure va ser una eina en els seus principis de tendència clara i netament llibertària, indubtablement, i que gràcies a que els principis d'aquesta ideologia no són dogmàtics ara tu i molts com tu d'altres ideologies podeu escriure el que us doni la gana, que el desembarcament independentista en aquest mitjà és de fa poquets anys i que al contrari del que haguessiu fet vosaltres aquí a ningú se l'ha fet fora com si haguessiu fet alguns acusant-nos "d'infantilistes" o poc ortodoxes i no se quantes imbecilitats més. Estic segur que si tu haguessis iniciat aquest projecte ara només escriurien els de la teva corda. O sigui que txapa que ja sabem per que algunes organitzacions no teniu fòrums oberts per debatre i heu d'utilitzar aquest. Per mi cap problema ja t'ho dic.

Sobre si negres tempestes és una broma de mal gust, és la teva opinió, la meva particularment és que aquest col·lectiu com d'altres està posant molt nerviosos als ortodoxes i dogmàtics com tu, tant d'una banda com de l'altra, trencant prejudicis imbècils, difonent un debat que calia, i només per això ja val la pena la seva existència. Si que és una broma de mal gust per alguns, no hi ha cap dubte d'això. Benvinguda sigui.

Si l'anarquisme no té una gran organització serà per que no creu en les estrúctures centralitzades i grans, i per que aquesta ideologia està difosa en molts col·lectius i organitzacions molt diverses, com a tota ideologia sense afany de centralitzar-la en res. Però tranquil ningú pretèn fer aquí una cursa sobre nombre de militants o si vosaltres sou dos i jo mil. Per que si tinguessis més edat i fossis més humil t'adonaries que cap de les ideologies esmentades pot anar treient pit, però ja sabem que alguns us agrada el rotllo avantguardista i moure les masses, doncs apunta't al telepizza noi.

Els teus prejudicis són absoluts, que l'opinió d'una persona que se li envà la castanya i que la majoria de llibertaris ens riem de la seva paranoia, et serveixi per generalitzar sobre tothom demostra quin element estàs fet. Que diguis que els insults als catalans provenen d'anarquistes demostra la teva obsessió malaltissa, com ho proves passarell? amb les mateixes proves que l'altra parla de criptoconvergents?? I si el to del meu comentari és així és sens dubte per que m'infla els pebrots que un noi de ves a saber quina edat estigui tirant merda sobre una ideologia que en aquesta terra, ha deixat a molts morts en la lluita per canviar les coses, i per que jo també començo a estar fins els pebrots de que alguns només us moveu quan el tema del que es tracta és de la vostra corda i no quan hi ha repressió pel motiu que sigui. Ja he vist l'actuació d'alguns per patrimonialitzar la lluita pel Franki, i no només aquesta, no et pensis que la línia que separa a militants de diferents ideologies és tan gruixuda com per no veure el que fan uns i d'altres. I tot això ho dic sense desmerèixer la feinada de gent de l'EI i de molta gent que tot i que es consideri comunista no és creu amb la veritat absoluta i amb la superbia d'anar insultant als d'altres ideologies com ho fas tu.

Bon vent
Re: Franki goes to Hollywood (part II)
13 mai 2008
trescci et repeteixes

no cal fer aquestes crides a la unitat, hi ha el que hi ha però ningú amb 2 dits de fronts perd ni 5 minuts a fer cap cas al troll que es dedica darrerament a intentar intoxicar i emmerdar a indymedia

és un problema clínic, de falta d'amor o de massa temps ociós, més que res, a mi de fet em fa una mica de peneta
Re: Franki goes to Hollywood (part II)
13 mai 2008
totalment d'acord amb "armat de raonaments i no de prejudicis", chapeau!

fora sectaris! tant dels uns com dels altres.
Re: Franki goes to Hollywood (part II)
13 mai 2008
a)Home, almenys les orgs comunistes existeixen, les orgs anarquistes llevat de uns quants grupuscles no.
b)Lligar estalinisme amb amb comunisme es com lligar anarquisme amb el SAIN.
c) més mirades per sobre l'espatlla... en fi.
d) El fet de que negres tempestes apareixi es la demostracio que l'anarquisme a jugat un paper netament espanyolista a catalunya durant molt de temps, paper que es segueix perpetuant.
e)De moment les estructures de les orgs de l'EI i de les comunistes en general no tenen absolutament res a envejar a les anarquistes, que no deuen superar més que unes quantes assamblees sense idees ni cap mena de rerefons ideologic. Anarquia i birra fria que se'n diu comunment.
f) Si parlem de superbia parlem d'anarquisme (alguna autocritica en tota la història). Només cal llegir els comentaris a proposit dels articles d'aquest troll per veure que el que dic es veritat.

Com a conclu´sió general es evident que la linea entre ideologies es molt fina. De fet en el si de la EI i conviuen les lluites d'arrel llibertaria amb el marxime més ortodox. Es evident que en cap moment he intentat patrimonialitzar a en franki, entre d'altres coses pq me la pela la seva ideologia, pq ni que fos anarquista té el triple de pebrots que tots els anarcos de pa sucat amb oli i litrona que comunment ens trobem pel carrer, i aqui podria fer una llarga llista de cases ocupes entre les quals algunes brillen per la seva bona feina, però en sa majoria foten feredat.
Re: Franki goes to Hollywood (part II)
13 mai 2008
Soc independentista i estic totalment a favor del comentari d' "armat de raonaments i no de prejudicis", menys demagogia i més autocrítica per part de tots. No comprenc tanta divisió dins els moviments socials quan SUPOSO (començo a dubtar-ho) que abans que anarkistes, comunistes, etc, tots som anticapitalistes, antifeixistes, antirracistes...per què collons busquem allò que ens separa i no ens preocupem per revitalitzar allò que ens uneix?
Amb aquest plan ho duem clar...REFLEXIÓ i recordeu que com algu a dit, l'enemic està unit,tenen les eines i saben que som nosaltres el blanc de la seva repressió...
UNIÓ o destrucció...és així de trist.
Re: Franki goes to Hollywood (part II)
14 mai 2008
De veritat, sense mal rotllo, ni insults, ni rés.
Per qué no engeguem un IMC-Pa�sos Catalans, igual que hi ha un IMC-Euskal Herria i així alleugerem la columna dreta del IMC BCN de propaganda nacional-indepe. L'area de Barcelona té prous habitants i prous conflictes socials [i moviments, i gent que es mou, i convocatories...] com per a tenir el IMC BCN prou carregat de feina.
Respecto les idees de tots els moviments socials a l'esquerra del PSUC, pero arriba un moment que millor que cadascú tingui casa seva.
La estructura del IMC d'Alacant ja existeix i és operativa i disponible, només cal canviar el nom de l'URL i pujar els fitxers al servidor.
Així es respectarien totes les ideas divergents i la seva pluralitat tot i mantenin un esperit de germanor en un marc neutral i específic.
A més, aixó faria que de veritat es respectessin els estatuts interns del IMC BCN [els principis comuns a tots els IMC], verbigracia:
- No a la propaganda oberta o encoberta dels partits polítics
- No a la repetició de posts d'un mateix tema
- No als nacionalismes
- No als insults
- Que es respectin les opinions enfrontades,
etc. etc. etc...

A més, aixi els diferents grups de es reclamen indepentistes tindrien un 'espai obert' per a les seves opinions, convocatories, disensions... Això permetria a posteriori la coordinació i estructurarió mes adient de la seva lluîta...

Bon dia a tothom
Re: Franki goes to Hollywood (part II)
14 mai 2008
vas bé cireré si et penses que deixarem indy bcn a gent sectària com tu que vol un portal de contrainformació diferenciat ideologicament.
que els estatuts d´IMC explicita no als nacionalismes??? jaja...
veste´n IMC-Kronstat, allà hi ha molt anarko.
Re: Franki goes to Hollywood (part II)
14 mai 2008
... i 'els timbalers' ja es retraten ells solets.
Ara només cal desenmascarar qui son els seus amos. Per que qui paga mana, oi. Algunes pistes: el seminarista Carod, el rei Artur, el capellà suquero Ferret, els ploramiques de la ceba, els mafiosos etnocéntrics dels pebrots.
Veste'n tu a indymedia-croacia, cirerer, que les arrels genétiques germániques d'ells i les teves son les mateixes.
Re: Franki goes to Hollywood (part II)
14 mai 2008
http://docs.indymedia.org/view/Global/NewImcUSProcess#concerns Anexe dels principis de funcionament intern dels IMC on es rebutja el control d'un IMC per part del nacionalisme organitzat.
Re: Franki goes to Hollywood (part II)
15 mai 2008
Els unics de momemnt que heu parlat de nacionalisme sou vosaltres frikis.

I evidenment sou uns nacionalistes espanyols de la reostia.

Curios que en aquesta declaracio es rebutgin els estats però hi hagin indimedies EUA, indimedia, Croacia, indimedia mexico, indimedia UK etc.

no s'us creu ningu.
Re: Franki goes to Hollywood (part II)
15 mai 2008
I per qué no un IMC - Països Catalans?
ENDAVANT!
Sindicato Sindicat