Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: antifeixisme
Article del Sostres sobre la detenció del Franki.
09 mai 2008
La part final del text no té desperdici, Heil Sostres!
LLIR ENTRE CARDS
No anem bé, Franki
Salvador Sostres / www.salvadorsostres.com


Hi ha un noi a la presó per haver ultratjat la bandera espanyola durant les festes alternatives de Terrassa. Sentiments contradictoris. No m'agrada la bandera espanyola ni el que representa, i això és el que en mi preval, però també penso que les banderes són importants, i que són banals els països que no se les prenen seriosament. D'una banda estem en guerra amb Espanya, i això és naturalment el que més m'importa; i de l'altra penso que ha d'existir, i s'ha de penar, el delicte d'ultratge a la bandera. Els símbols ens representen, la senyera em representa, i si la cremen alguna cosa de mi crema amb ella. La iconografia reforça la cohesió de la societat i en millora l'autoestima. És la propaganda que tota estructura necessita per assentar-se. Quan Catalunya sigui lliure voldré que detinguin tot quant animal que faci un ús inadequat de la simbologia nacional. Si pensem en el que els espanyols ens fan i ens han fet, aquesta bandera és una anècdota. És veritat. També ho és que nosaltres tenim la visió històrica i ells el poder, i forma part de la seva lògica -i de la lògica- que l'exerceixin. Bé, les meves simpaties pel jove empresonat són escasses. Franki. Deu venir de Francesc, o Franc. Escolta noi, no et podries dir normal? L'aspecte deixat i brut, tampoc és que t'ajudi gaire. I encabat aquesta orquestració de les festes alternatives. Pretextos per no treballar, per defugir tota responsabilitat en nom d'estèrils heroïcitats. A qui voleu enganyar? No anem bé, Franki. L'independentisme té pendent una dutxa, la instrucció general bàsica, i molts mesos de no fumar herbotes prohibides. Deixeu d'usar Catalunya per dissimular la vostra vida de ganduls i penjats, i comenceu a ser-nos útils d'una vegada.


Imprimir Enviar Agregar Notícia publicada al diari AVUI, pàgina 59. Divendres, 9 de maig del 2008

Paraules clau: Franki, Bandera, Anem

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Article del Sostres sobre la detenció del Franki.
09 mai 2008
L'independentisme no ha de ser útil per a crear un nou estat putrefacte com el que aquest individu pretén. L'independentisme i els independentistes tenim molt més a aprendre dels llibertaris i dels anarquistes que no dels socialdèmocrates, liberals, estalinistes, maoïstes i porcs desgraciats com tu.
L'identificació amb una bandera, himne o qualsevol altra és una necessitat defensiva quan estàs sotmès, però és una opressió, una diferenciació innecessària, una estratificació i una desigualtat imposada socialment per a seguir dividint a les persones en benefici d'uns i en contra d'altres.

Ets un desgraciat que estaria bé que et trobés algun pel carrer, a veure si en persona ets tant arrogant i radical. Qui molt lladra, poc mossega. Normalment sempre espera que algú altre mossegui per ell.
Re: Article del Sostres sobre la detenció del Franki.
09 mai 2008
ei no ser si tot això m'ho dius a mi o el Sostres, però jo n'ho he penjat aquest article perquè hi estigui a favor sinó perquè la gent vegi la mala bava que té i el fatxa que arriba a ser aquest energúmen. Així que tranquilitzat company. I per cert jo més aviat amb sento odentificat amb les tesis anarquistes.
Re: Article del Sostres sobre la detenció del Franki.
09 mai 2008
El dia que assolim la independència, cremarem amb orgull per fi la senyera i gentussa com el gordo calvorotes bavós de dalt anomenat Salvador Sostres.
salut!
Re: Article del Sostres sobre la detenció del Franki.
09 mai 2008
No sé como un arrogante que se llama "techos", puede reírse del nombre de Franki. Su primo "Rompetechos" es un personaje mucho más simpático que esta caricatura humana y hablando de aspectos descuidados, no es que el "techos" este, sea un ejemplo de decoro en aseo e higiene que digamos. En cuanto a los pretextos para no trabajar y eludir responsabilidades, míster "techos" los ha agotado todos. La zorra pretende dar lecciones de como cuidar el rebaño.
No anem bé, bé, bé, bé, bé... señor "azoteas"..., digo "techos"
Re: Article del Sostres sobre la detenció del Franki.
09 mai 2008
Una vegada més, el âperiodistaâ? Salvador Sostres insulta indiscriminadament, des del diari Avui. Aquest vegada li ha tocat al Franki.
Que fàcil, Sostres, que repugnant. Escrius (vomites) des del teu món benestant, convergent i egoista. Abans, ha tocat el rebre a altres joves, a a altres presos, adones, a homosexuals, a immigrants. Insulta a tort i a dret, però lâAvui li segueix oferint una tribuna diària.
Lâhem denunciat al Síndic de Greuges, hi tornarem. Però convenen més veus.
Fem callar el Sostres dâuna vegada!
Envia la teva queixa a
https://www.sindic.cat/cat/consul_queixa_formulari.asp
Mira també:
http://htttp://paisatgedesdelafinestra.blogspot.com
Re: Article del Sostres sobre la detenció del Franki.
09 mai 2008
epa penya! visiteu la seva web (www.salvadorsostres.com)i diguem-li les coses clares a aquest fill de Hitler,té un apartat amb aquest article amb uns quants comentaris, però molts d'ells l'encoratjen!!!!! no hi ha treva amb aquesta gent!!

franki llibertat!
Re: Article del Sostres sobre la detenció del Franki.
09 mai 2008
Disculpa si ha semblat que anava contra tu, anava contra en Sostres.
Per altra banda, no li podem dir gaires coses al seu blog perquè els comentars no es registren directament. Supos que els filtren...
Re: Article del Sostres sobre la detenció del Franki.
09 mai 2008
Sostres torna amb el teu amic Sardà al cafe del foro Babel!
Re: Article del Sostres sobre la detenció del Franki.
09 mai 2008
aquest desgraciat fa un discurs populista, banal, cutre, poc elaborat. no és res més que un simulacre de trepa fill de papa. no ha aconseguit el que segur que és el seu desig: fer-se camí a la tele. crec que no paga la pena el publicar less seves cagarrutetes i les seves llufetetes.
Re: Article del Sostres sobre la detenció del Franki.
09 mai 2008
Si ese hijo de cura escribiese en ABC, o ni tan siquiera en ese diario, sino tan sólo en castellano, no duraría dos días por las denuncias y la campaña "antifascista" de que sería sistemáticamente objeto. En cambio, vive tranquilamente en esta tierra tan progre y izquierdista, y por supuesto "plenament en català". Qué hipocresía de todo el tinglado demócrata, a excepción de Duran Lleida, quien no profesa ambigüedad.
A todos los cerdos les llega su san Martín. El día que expropiemos la prensa burguesa, les ahogaremos en tinta negra.
Re: Article del Sostres sobre la detenció del Franki.
10 mai 2008
Has dit una cosa ben certa: si aquesta persona -en Sostres- parlés en castellà, escrivís a "EL mundo", fos tertulià amb el Jiménez Losantos a la Cope, i la seva irracionalitat i paranoia antiespanyolista reaccionària passés a ser una irracionalitat i paranoia anticatalanista reaccionària no podria viure per aquí, l'omplirien d'insults, estaria vetat, seria declarat als ajuntaments "persona non grata", no deixarien que fes conferències públiques, no seria convidat a les televisions catalanes...

En el fons, en Sostres, ens fa un gran favor, perquè la recepció que té per aquestes contrades ens ajuda a conèixe'ns millor i a deixar clar com som realment.
Re: Article del Sostres sobre la detenció del Franki.
11 mai 2008
Hi ha coses i persones que només s'arreglen a hòsties. fins aquí puc llegir. targeteta per al públic.
Re: Article del Sostres sobre la detenció del Franki.
11 mai 2008
Home, en sostres no es que tingui gaire autoritat moral com per criticar algú per l'aspecte físic. Que comenci ell arreglant-se abans de dir dels demés.
Re: Article del Sostres sobre la detenció del Franki.
12 mai 2008
Menys demagògia. En Losantos va haver de marxar perquè intentava arengar els possibles fills del franquisme sociològic, intentava crear un aixecament. Aquest patètic sostres no és més que un humorista per a convergents. A més, la opinió pública no reacciona si no la hostiem nosaltres. És a dir, que si volem boicotejar al sostres, endavant. ja es boicoteja ell solet, però podem fer-ho per pura diversió i crueltat amb els animals. Per cert, mireu com reaccionen els d'UNC davant de l'article:
http://unitat.superforos.com/viewtopic.php?t=9834&start=0

Arriben fins i tot a dir-li "brut". Podrem conviure amb aquests fatxes de merda el proper 11-S? Serem tan hipòcrites?
Re: Article del Sostres sobre la detenció del Franki.
12 mai 2008
En Sostres ha dit coses ben grosses -tòpics i estereotips que no resisteixen cap anàlisi psicològica, sociològica o històrica- i discriminadores contra força col·lectius: dones, palestins, musulmans, immigrants castellanoparlants... Si tu no creus que sigui una "arenga" de la part més irracional que portem tots a dins -i que també serveix per despertar el feixisme sociològic-, allà tu, suposo que la percepció de les coses va per barris, per nacions, o per prejudicis..

Si consideres que en Sostres és un humorista, no veig cap raó per no opinar el mateix de Jiménez Losantos. De fet, aquest últim és encara més enginyós fabricant metàfores verbals, i més profund. I, de fet, a vegades, quan no defensa res sinó que simplement es dedica a criticar, no es pot dir que no l'encerti, com, per exemple, quan, parlant d'Iniciativa, diu que son "la izquierda melón: verde por fuera, rojo por dentro, pero vestidos en Gonzalo Comella".

La pena és que en Losantos no es quedi en aquest aspecte i passi a defensar coses -la unitat d'Espanya, el neoliberalisme, Esperanza Aguirre, la falsedat del canvi climàtic...-, perquè són coses que no resistirien -per ser desmuntades- ni la centèssima part del seu enginy i de la seva erudició. És clar que si també apliqués la seva dialèctica negativa contra Espanya, el neoliberalisme, Esperanza Aguirre..., ja no el sentiríem a la COPE ni enlloc.

Mentrestant, una altra cosa, però, uneix En Sostres i Jiménez Losantos: El Corte Inglés continua patrocinant els mitjans des d'on els deixen trona lliure per llançar les seves imprecacions. Per què serà?
Re: Article del Sostres sobre la detenció del Franki.
13 mai 2008
Ningú li fa puto cas a en sostres. Sí que n'hi feien a en losantos. En tot cas, jo estic a favor de la mateixa solució per als dos.
Sindicato Sindicat