Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: altres temes
Ha sortit el Catalunya 97
08 mai 2008
www.revistacatalunya.cat
La revista de la CGT de Catalunya (www.cgtcatalunya.cat)
Portada_97petita.jpg
Continguts:

Portada
Dos dies, dos dies!

Editorial
Guanyar la vaga del bus per guanyar la història.

Reportatge
Victòria final en la llarga lluita als Autobusos de Barcelona; El periòdic âDos diesâ, la plataforma dâusuàries i altres; Autobusos de TMB: 18 jornades de vaga per aconseguir un bon acord; Edició de tres vídeos i cançó dâAdversaris; Gener costerut: el Noi del Sucre contra el comte de Romanones; Avui com ahir, ara és demà!; Dos dies, dos dies!

Treball-Economia
Concentració a Abrera en solidaritat amb els treballadors de Vaspak en lluita; El Metall, al carrer per denunciar la seva situació; Solidaritat amb Alexis i Sergi; Augmenta el seguiment de les aturades del personal de venda, inormació i atenció al client en tota la xarxa ferroviària; Entrevista a la Secció Sindical de MASA: âLa nostra lluita és un referent per a les altres empreses del sectorâ?; Mobilitzacions a Atos Origin contra la repressió i pel nou Conveni, Engega la campanya de recollida de signatures Quins Sous!; Vaga a la Seguretat Social els dijous del mes dâabril; Campanya contra la precarietat en els tallers ferroviaris; Nou instrument de lluita del personal no sanitari de lâICS; En lluita contra la precarietat del personal docent i investigador de la Universitat Autònoma de Barcelona i en defensa de la qualitat de lâensenyament públic; Millora de la situació dels treballadors del Bicing després de la vaga; A Hutchinson de Palamós per aturar el procés de deslocalització; El jutge declara nuls els dos primers acomiadaments dels treballadors de Remolcanosa; Remolcanosa i el difícil dret de vaga.

La Tramuntana. Tema del mes
1r de Maig del 2008. Només hi ha un camí: dignitat i lluita

La Tramuntana. Entrevista
Entrevista a Josep Garganté i Saturnino Mercader, conductors del bus i membres del Comitè de Descansos a TMB.: âO sumem esforços o seguiran esclafant-nos com fins araâ?.

La Tramuntana. Convocatòries
70 anys després, tornem a creuar lâEbre: la CGT a Mórs dâEbre; Curs de formació sobre contractació i precarietat; Reactivació del Gup de Dones Llibertàries.

Sense fronteres
La UE, per a què? per a qui?; Marroc: són posats en llibertat els detinguts del 1r de maig del 2007; Via Campesina, contra les empreses transnacionals dâagronegocis.

Social
Alarma per lâengany sobre la fuita radioactiva dâAscó; Tancar les nuclears cap a una Nova Cultura de lâEnergia; LâEbre es revolta i convoca manifestació el 18 de maig a Amposta; Manifest dels Joves Anarcosindicalistes; Les armes no eduquen, les armes maten; Què passa amb lâAteneu Santboià?; Multitudinària manifestació a Girona contra la línia de Molt Alta Tensió; Ãxit de particiapció en les Jornades âLa Barceloneta parla i decideixâ. Nou ajornament del judici per lâokupació del Kork III a Terrassa.

Dinamita de cervell
Les Avantguardes, surrealisme i revolució; Entrevista a Ferran Aisa, autor de âLes Avatguardesâ?; Finalitza la Marxa pel Decreixement; Franki llibertatâ: prou repressió a Terrassa; âEntre lâanonimat i la resistència (dones i franquisme)â; Ni França ni Espanya ni Estat català; Pàgines web: Comitè de Descansos i A las Barricadas; Llibres âPaul Ãpinettes o la mixomatosi panópticaâ?, âCiència i compromís socialâ? i La Indirecta, una entrevista a lâesquerraâ?; Revistes âLa Botica Sindicalâ?, âAsambleaâ?, âEl Brolladorâ? i âDiagonalâ?.

Entrevista
Mireia Roselló, membre dâUsuàries pels Dos Dies: âÃs necessari que les lluites sindicals tornin al carrerâ?.

Articles d'opinió
David Fernández, Raimundo Viejo, Pep Juárez, Felip Vidal Combalia, Francesc Arnau, Emili Cortavitarte, Carlus Jové, Ferran Aisa, Pep Cara, Vicent Martínez, Ferran Aisa, Josep Estivill i Jordi Martí Font.
Còmic dâÃ?cido Critico.

This work is in the public domain
Sindicat Terrassa