Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: criminalització i repressió
3 presos en vaga de fam en Quatre Camins - AMADEU CASELLAS
08 mai 2008
Con el habitual retraso de correos, ha llegado una carta de Amadeu Casellas Ramón, encarcelado en el Centro Penitenciario de Quatre Camins, en la que comunica que desde el 28 de Abril, ha iniciado una huelga de hambre hasta las últimas
consecuencias. Parece que Amadeu reúne las condiciones para salir en tercer grado y dispone de entorno familiar y contrato de trabajo, pero ni el equipo de tratamiento, ni el Director de la prisión, atienden sus derechos y por ello siente que le condenan a una cadena perpetua encubierta; ya que según el propio Amadeu, ha cumplido más de 20 años de prisión ininterrumpida sin contar el tiempo de las redenciones.
    Aquí os dejo parte del escrito, en el que explica su decisión y motivaciones.

    “El día 28 de este mes (abril) inicio una huelga de hambre hasta las últimas consecuencias porque esto está muy mal, no respetan nada y ni sale nadie y menos aún, habiendo presentado contrato laboral. En la instancia en donde inicio la huelga de hambre responsabilizo al Director y al equipo de tratamiento del Módulo 3 de Quatre Camins y no les digo lo que quiero. Lo que reclamo es una limitación o salida de la cárcel porque, arbitrariamente, ellos me condenan a cadena perpetua sin posibilidad de salir.
    Esta huelga la empieza también otro preso y a partir del día 1 de Mayo, la iniciará otro más. Los tres hemos cumplido más de 20 años continuados sin delito de sangreâ€?.

    Se pide máxima difusión por todos los medios.

    Si alguien quiere enviarle palabras de apoyo, su dirección es:

AMADEU CASELLAS RAMÓN
C.P. Quatre Camins
Apdo 335
08430 La Roca del Vallés (Barcelona)

------- --------- ---------- --------

    Amb l'habitual retard de correus, ha arribat una carta de l'Amadeu Casellas Ramón, empresonat en el Centre Penitenciari de Quatre Camins, en la qual comunica que des del 28 d'Abril, ha iniciat una vaga de fam fins a les últimes conseqüències. Sembla que Amadeu reuneix les condicions para sortir en tercer grau i disposa d'entorn familiar i contracte de treball, però ni l'equip de tractament, ni el Director de la presó, atenen els seus drets i per això sent que li condemnen a una cadena perpètua encoberta; ja que segons el propi Amadeu, ha complert més de 20 anys de presó ininterrompuda sense contar el temps de les redempcions.

    Aquí us deixo part de l'escrit, en el qual explica la seva decisió i motivacions.


    “El dia 28 d'aquest mes (abril) inicio una vaga de fam fins a les últimes conseqüències perquè això està molt mal, no respecten gens i ni surt ningú i menys encara, havent presentat contracte laboral. En la instància on inicio la vaga de fam responsabilitzo al Director i a l'equip de tractament del Mòdul 3 de Quatre Camins i no els dic el que vull. El que reclamo és una limitació o sortida de la presó perquè, arbitràriament, ells em condemnen a cadena perpètua sense possibilitat de sortir.

Aquesta vaga la comença també altre pres i a partir del dia 1 de Maig, la iniciarà altre més. Els tres hem complert més de 20 anys continuats sense delicte de sang�.


Es demana màxima difusió per tots els mitjans.


Si algú vol enviar-li paraules de suport, la seva adreça és:

*AMADEU CASELLAS RAMÓN
C.P. Quatre Camins
Apdo 335
08430 La Roca del Vallés (Barcelona)

This work is in the public domain

Comentaris

Re: 3 presos en vaga de fam en Quatre Camins - AMADEU CASELLAS
08 mai 2008
Tot el meu suport, aupa i força molta força.

Solidaritat pres@s en lluita
Re: 3 presos en vaga de fam en Quatre Camins - AMADEU CASELLAS
08 mai 2008
Des d'Osona (comarca de l'Amadeu), la nostra solidaritat. Llibertat, presos!
http://coordinadoraantifeixista.blogspot.com/
Re: 3 presos en vaga de fam en Quatre Camins - AMADEU CASELLAS
08 mai 2008
Ã?nimo Amadeu, tu puedes con todo.
Re: 3 presos en vaga de fam en Quatre Camins - AMADEU CASELLAS
09 mai 2008
Informació sobre la vaga de fam de Quatre Camins - AMADEU CASELLAS


    A través de comunicación telefónica, la madre de Amadeu se ha enterado de que su hijo ha conseguido desbloquear la situación en la que le habían encerrado y ha conseguido el compromiso personal del director de Quatre Camins, de iniciar los trámites para la limitación a 20 años y estudiar las posibilidades que hasta ahora se les habían negado. Este compromiso tenía como contrapartida, el abandono de la huelga de hambre, situación que ha sido aceptada con la advertencia de que si eran objeto de un engaño, Amadeu iniciaría de nuevo la huelga sin más concesiones.

Esperamos que esta situación prospere en beneficio de las personas que habían iniciado la huelga de hambre, y que podamos ver pronto a Amadeu volviendo a pisar la calle.

Libertad Franki
Libertad para nuestros hermanos y compañeros presos

------- ----------- ----------- -----------

A través de comunicació telefònica, la mare de l'Amadeu s'ha assabentat que el seu fill ha aconseguit desbloquejar la situació en la qual li havien tancat i ha aconseguit el compromís personal del director de Quatre Camins, d'iniciar els tràmits per a la limitació a 20 anys i estudiar les possibilitats que fins a ara se'ls havien negat. Aquest compromís tenia com contrapartida, l'abandó de la vaga de fam, situació que ha estat acceptada amb l'advertiment que si eren objecte d'un engany, l'Amadeu iniciaria de nou la vaga sense més concessions.


Esperem que aquesta situació prosperi en benefici de les persones que havien iniciat la vaga de fam, i que puguem veure aviat a l'Amadeu tornant a trepitjar el carrer.



Llibertat Franki

Llibertat para nostres germans i companys presos
Sindicato Sindicat