Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Calendari
«Juliol»
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
          01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

No hi ha accions per a avui

afegeix una acció


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software

Veure comentaris | Envia per correu-e aquest* Article
Notícies :: criminalització i repressió
Davant les declaracions de Montserrat Tura
08 mai 2008
Davant les declaracions de Montserrat Tura Consellera de Justícia, sobre la possibilitat que en Franki surti de la presó en règim de tercer grau, seguim reivindicant la seva llibertat, i ens reafirmem en la injustícia de la sentència. Per això cridem tothom que se senti compromès amb la lluita per les llibertats a participar a la manifestació del proper dissabte, 10 de maig a les 18h a la plaça Universitat de Barcelona.
En Franki no hauria d'haver entrat mai a la presó per haver esquinçat una bandera espanyola. Cal recordar que la pròpia sentència reconeix que no hi ha proves que acreditin la seva participació en suposades agressions a la policia municipal el dia dels fets, i que cap del agents implicats el va reconèixer.

Contràriament al que ha afirmat la consellera en assegurar que no es va recórrer la sentència en el seu moment, recordem que es van presentar recursos a totes les instàncies judicials de l'estat Espanyol on es podia fer: a l'Audiència Provincial la tardor de 2004 i al Tribunal Constitucional a principis de 2006, i que tots ells van ser desestimats. Fins i tot es va denegar la petició d'indult formulada des de l'Ajuntament de Terrassa, davant la pressió de gran quantitat d'entitats socials de la ciutat i de la resta del país.

Si el Govern de la Generalitat considerava injusta la sentència va desaprofitar totes les oportunitats per aturar-la.

Va ser l'administració pública (l'Ajuntament de Terrassa) qui va desencadenar l'empresonament d'en Franki interpostant una denúncia pel cercavila contra la bandera espanyola i europea de la festa major de 2002. Que posteriorment el mateix Ajuntament sol•licités l'indult no l'exonera de la seva responsabilitat i ratifica que no hi ha cap base per a la sentència.

Ara l'administració de la Generalitat no es pot amagar darrere l'argument que no hi ha vies legals per a l'absolució per quedar-se amb el tercer grau. Correspon a les institucions d'un estat que es presenta de Dret resoldre un cúmul d'injustícies i arbitrarietats que han conclòs amb l'empresonament injustificat d'en Franki i que fa anys que es podria haver evitat.

Les organitzacions que recolzem en Franki i la seva família convidem a participar a la manifestació de dissabte per reclamar la seva posada en llibertat.

Manifestació a Barcelona – dissabte, 10 de maig, a les 18 hores – Plaça Universitat


Campanya Franki Llibertat

Solidaritat Antirepressiva de Terrassa
8 de maig de 2008

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Davant les declaracions de Montserrat Tura
08 mai 2008
a veure si es veritat que venen els "famosillos" a la mani... o potser nomes ho van dir per quedar be?
Re: Davant les declaracions de Montserrat Tura
08 mai 2008
res de 3er grau!! exigim la llibertat de'n franki!
Re: Davant les declaracions de Montserrat Tura
08 mai 2008
3er Grau és presó! Amnistia és llibertat!
No hi som totes falten les preses, totes ñes preses polítiques!

http://rescat.wordpress.com/
http://www.llibertatfranki.org/
Re: Davant les declaracions de Montserrat Tura
08 mai 2008
mentre els indepes seguiu amb la vostra complicitat amb els mals tractes als presos comuns a còpia de recolzar sindicats com ara la IAC o la I-CSC (que tenen secció de presons i no fan res pels drets humans dels reclusos) o anant a ballar amb els Avalots-Joves d'UGT, que "conviuen" sense problemes amb l'ULTRADRETANISTA secció d'UGT Presons, NO TENIU CAP AUTORITAT MORAL PER PROTESTAR QUAN A ALGUN DELS VOSTRES LI FAN UNA INJUST�CIA.

I si en franki surt i l'Amadaeu Casellas no, el que queda clar és allò que es deia per aquí de la màfia nazionalista criptoconvergent

que la pàgina està plena de posts en solidaritat amb en franki, pero els posts en favor dels presos sembla que només els pengen els d'ADECAF, i a sobre amb censura porquè la IMC els bloqueja els links

Quin morro teniu, pijos indepes!
Re: Davant les declaracions de Montserrat Tura
08 mai 2008
o ets un troll o ets un madero, mes que caca de vaca ets merda pura. quan et paga la poli per intoxicar imbecil?

masa tolerants son els de indymedia amb posts com els teus
Re: Davant les declaracions de Montserrat Tura
08 mai 2008
va tranquil, em sembla que t'has oblidat prendre el diazepan...que divertida es la gent que veu maderos per arreu...jajajaja...

Llibertat Franki!!!
Re: Davant les declaracions de Montserrat Tura
08 mai 2008
no acostumo a pendre cap tipus de medicació perque no la necesito. He viscut el cas aquest una mica d'aprop i francament crec que estic en el meu dret de cabrejar-me quan veig energumens de tal calibre i més si m'agafen així sense esperarm'ho. que el merda pura sigui madero o no me la pela bastant.

Ja no es poden afegir comentaris en aquest article.
Ya no se pueden añadir comentarios a este artículo.
Comments can not be added to this article any more