Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: criminalització i repressió
(UAB) Es crema bandera espanyola en solidaritat amb en Franki
07 mai 2008
La segona jornada de lluita pel Franki a la UAB acaba amb la crema de la bandera espanyola.
Avui a les 13h s´ha iniciat a la Plaça Cívica de la UAB una manifestació en suport a l´estudiant d´història, Francesc Argemí, Franki, empresonat des del dilluns de la setmana passada.

Si dimecres passat la manifestació acavà tallant la autopista 30 mins, avui la marxa ha recorregut les facultats de lletres (on estudia) i polítiques i ha tornat a la plaça cívica on s´ha llegit el comunicat de suport, s´han repetit les seguents convocatòries i un solidari ha cremat una bandera espanyola.

manifest:

Franki et volem a classe !





En Francesc Argemí, Franki, estudiant d´Història de la UAB, fou detingut el passat 28 d'abril per dos Mossos d'Esquadra de paisà quan sortia de casa seva per anar a treballar i empresonat, primer a La Model i, actualment, a Can Brians.

En Franki va ser detingut inesperadament, ja que havia de rebre encara la citació judicial on se li havia de notificar el dia del seu ingrés a presó. La policia NO va avisar la seva advocada ni a la seva família.

Les estudiants de la Universitat Autònoma de Barcelona, on el Franki estudia Història, volem denunciar l'abús d'autoritat, manca de respecte cap als drets fonamentals, com la presumpció d'innocència i el respecte a la llibertat d'expressió i de pensament.

Denunciem la imposició que se'ns fa de tota la simbologia espanyola ja sigui la seva bandera, llengua o la corona, entre d'altres.

El Franki vol prosseguir els seus estudis des de la presó, i així ho va comunicar al seu professorat, preveient l'ingrés pròxim. D'aquesta manera, el nostre company es reafirma en la seva voluntat de seguir lluitant fins i tot en els moments més difícils, des dels llocs més obscurs, per tal de seguir combatent contra un sistema injust que persegueix les idees dissidents.

Per a totes aquelles i aquells que pensen que podran callar-nos amb la repressió, les estudiants cridem que NO els serà tan fàcil.

La Universitat, com institució de debat i pensament, hauria de posicionar-se en contra d'aquestes mesures repressores i no cedir un pas a les lleis espanyoles que criminalitzen els moviments socials i enalteixen la simbologia espanyola opressora, ni al govern tripartit que per activa i passiva és còmplice d´aquests fets.



Des del carrer i des de les aules, les estudiants no deixem de denunciar la repressió que rebem constantment !!!! La lluita continua !!!



Convocatòries:
a la ub dijous:

Aquest dijous 8 de maig a les 13:30 farem una concentració pel Franki de Terrassa a la Facultat del Raval de la UB.

EL MATEIX DIJOUS A LA TARDA, MARXA DE COTXES A BRIANS 2 DESDE TERRASSA I BARCELONA.


A SABADELL DIVENDRES:

ACTE DE SUPORT AL FRANKI A SABADELL
Divendres 9 de maig a les 19h davant l'Ajuntament de Sabadell es realitzarà un acte de suport a en Franki.
Es realitzarà una concentració de suport i parlaments.

Dissabte 10 de Maig Manifestació 18h Plaça Universitat - Barna


PER A LA GENT DE SABADELL O PROPERS:

MANIFESTACIÓ A BARCELONA
(SORTIDA DES DE SABADELL)

Dissabte 10 de maig a les 18h manifestació a Barcelona. Sortida conjunta des de Sabadell a les 16.45h des de l'estació 'rambla' dels ferrocarrils


SI ALGU TE UNA FOTO D´AVUI QUE LA PENJI!!!!!!!!

This work is in the public domain

Comentaris

Re: (UAB) Es crema bandera espanyola en solidaritat amb en Franki
07 mai 2008
I avui a les 18,30 hores concentració unitària davant de la Sagrada Família!
Re: (UAB) Es crema bandera espanyola en solidaritat amb en Franki
07 mai 2008
Només per això i teniem 4 furgones esperant allà ales rotondes de l'autopista, i un helicopter sobrevolant la universitat.
Re: (UAB) Es crema bandera espanyola en solidaritat amb en Franki
07 mai 2008
Només per això i teniem 4 furgones esperant allà ales rotondes de l'autopista, i un helicopter sobrevolant la universitat.
Re: (UAB) Es crema bandera espanyola en solidaritat amb en Franki
07 mai 2008
Saura Feixista, la teva mascara no s'aguanta per enlloc.

ICV carcellers, Tripartit còmplices!
Re: (UAB) Es crema bandera espanyola en solidaritat amb en Franki
08 mai 2008
La qüestió és buscar quasevulla excusa per cremar coses! jajaja
Sindicato Sindicat