Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Calendari
«Juliol»
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
          01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

No hi ha accions per a avui

afegeix una acció


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software

Veure comentaris | Envia per correu-e aquest* Article
Notícies :: mitjans i manipulació
Franki goes to Hollywood
07 mai 2008
La patria necesita mártires. Los mártires necesitan patrias... al final los ciudadanos de a pie tenemos que financiar a los mártires y a las patrias. Relax, don't do it.
Resulta llamativo que en la columna derecha y en la cabecera de primera plana se esté monopolizando el espacio informativo en favor de un '¿patriota?' que quiere una bandera con cuatro barras rojas en vez de la que hay con dos barras rojas. Parece mucha tralla por dos franjas coloradas más. A menos que estemos ante un caso de martiriologia, como otros muchos anteriores. Los que tan buenos resultados le han dado a las plañideras convergentes en los últimos cincuenta años. Tenemos antecedentes tan maravillosos como el de Carrasco i Formiguera, ex.presidente del Barça y el mártir más rentable de la historia. Un plutócrata ultracatólico nacionalista fusilado por Franco para poner firmes y a su servicio al nacional-catolicismo local... un 'aviso para navegantes' que ha rentado enormes sumas de dinero público a los socios de Convergencia (la UDC está en bancarrota desde que no puede robar dineros públicos). También tenemos al bueno de Jordi Pujol, que pasó unos mesecitos en el talego y debieron aprovecharle, porque luego organizó una de las mayores estafas de la historia reciente, sin que nadie se atreviera a rechistarle. Tot per 'Catalunya', això si. Buscando 'Franki' en indymedia bcn aparecen 238 posts dedicados a su gloriosa gesta y su martirio, en el último mes y medio. search franki Algunos son verdaderas 'perlas de la contrainformación' altermundialista, vean si no: Email: sat@terrassa.mesvilaweb.cat 23 mar 2006 Convidat en franki al club de tv3 aquesta tarda per Solidaritat Antirepressiva de Terrassa AVUI A LES 16H EN FRANKI A TV3. Aquesta tarda a partir de les 16 h. aproximadament han convidat a en Franki al programa el club de tv3 perque sigui entrevistat per l'albert om. Que tothom ho fagi correr per mostrar-li tot el suport. Franki a TV3" Tanto 'ressó mediátic' contrasta con la molicie y el desentendimiento generalizado de las verdaderas luchas que el IMC de Barcelona debería sostener. Precariedad, abusos laborales, Primero de Mayo, sostenibilidad, vivienda digna, nivel educativo, antiglobalización... pero por lo visto 'la patria catalana' y sus 'mártires' son lo primero y los más mimados por quienes mandan en esta casa. A menos que esto ya no sea indymedia y se haya convertido en una sucursal de JNC, de JERC o de la CAJEi. Es una lástima. Pero habrá que plantearse volver a empezar de cero, con gente nueva, ajena a este nazi-onanismo intoxicador y pantanoso... y que la peña se implique en las luchas que de verdad son de la incumbencia de un medio de información independiente (que no 'independentista') como es [o habría de ser] el Indymedia de Barcelona. Y para muestra, un botón: 05.05 17:20 CET [S.O.I.] – MUY URGENTE - Huelga Indefinida de Hambre y Sed con riesgo para la vida de Jesús – ESCRITO DE APOYO. Buenos dias a tod*s

Comentaris

Re: Franki goes to Hollywood
07 mai 2008
Per començar em sembla patètic que menystinguis un fet repressiu tant bèstia cap a un company que lluita, sigui del color que sigui i sigui pel fet que sigui.
Segon, en Franki no és independentista o nazi-onanista com en dius tu...primer t'informes i després opines que això d'opinar sense saber ja sabem que està de moda...
Tots aquests temes que poses per davant del fet que hagin segrestat a una persona compromesa només pel fet de lluitar, són temes pels quals ell ha lluitat sempre.

la repressió no ens atura,
la desinformació si
Re: Franki goes to Hollywood
07 mai 2008
No tens ni puta idea de qui és ni del que pensa i vas acusant com un vulgar feixista. La mostra és l'enorme ventall de tonteries que deixes caure i la barreja de temes absurda que fas. Suposo que ets el mateix malalt i friki que va acusant de criptoconvergents a indymedia. Tantdebó ens enteressim qui ets per que una cosa són les teves paranoies contra el nacionalisme que tot ho contamina (només un clar) que mira avorreixen i ja està, i l'altra és que ja vagis acusant en el teu deliri a un company empresonat sense tenir ni puta idea ni del que pensa ni de qui és.

Ets un puto feixista, covard i rastrer, tantdebó em diguessis a la cara el que estàs dient en aquestes línies. Porc.
Re: Franki goes to Hollywood
07 mai 2008
Mira pederasta Jackson. Si coneguesis el cas i la persona, que esta detinguda per un delicte de treure una bandera del seu lloc, tot i que sempre a afirmat que es innocent i que ni tant sols estava a la manifestació en concret (la sentencia judicial tampoc te desperdici, no trova fets provats, pero igualment el condemnent) molt probablement entendries perque tanta gent de Catalunya, tan indepes, com rojos o anarkas s'estan solidaritzan contra un acte de repressió totalment desmesurat, no sols això, si no que veuries que hi ha gent solidaritzant-se amb ell des de bona part d'Espanya. Primer coneix, després critíca, però amb conciencia del que passa. Per cert no recordo pas que en Franki es definis com a gran Patriota.

I per exemple en el meu cas, no vull cap de les banderes que onegen a les institucions, i menys acceptaré, que a una persona pèl sol fet de treure del seu lloc un drap de colors, se la fiqui al talego, i menys sense proves, com es el cas (esta al talego per ser qui és, no per la fotuda bandera) informa't pensa actua, i a poder ser en aquest ordre, si no es facil cagarla

PD: si busques, també trovaras a IMC el comunicat que ens posses a baix i el seguiment d'aquell cas. I molts altres.
Re: Franki goes to Hollywood
07 mai 2008
no cal enredar-se més amb l'energúmen aquest. és una mostra més de l'espanyolisme ranci que volta a vegades per aqui i ens vol vendre la moto que si amb els maydays per fer-se el modernet o que si les banderes i punyetes. la seva bandera la te ficada tan endins que no la veu i és la española.
Re: Franki goes to Hollywood
07 mai 2008
A banda de la ignorància que demostra vers la persona represaliada els seus domentaris respecte Carrasco i Formiguera són genials. És cert que era un nacional-catòlic, però ni president del Barça (un republicà assassinat pels nacionals i no precisament catòlic), etc.

Franki al carrer.
Derroquem els murs de les presosns
Re: Franki goes to Hollywood
07 mai 2008
Companys no us deixeu enganyar, “michael jackson� es desacredita per si sol, voler canviar Indymedia (se suposa per fer-la millor) amb amenaces i insults des de la columna dreta de publicació oberta fa una mica de pudor... mes aviat respiro una sensació de “divideix i venceràs� que últimament està fent estralls a Indymedia.

Trolls Fora d’Indymdeia!!

PD: Per mi no és greu que a un lloc de publicació oberta sorgeixin comentaris com aquest i/o altres, al meu entendre lo greu és que aquestes remurologies, insults i divisions es reprodueixin fora d’indymedia perquè algú sota l’anonimat (policia, amargats, paranoics, feixistes...) ha escrit alguna cosa en aquest portal.
Re: Franki goes to Hollywood
07 mai 2008
Ni Trolls 33, ni Trolls 18!

No alimenteu als Trolls!
Re: Franki goes to Hollywood
07 mai 2008
Ni Trolls 33, ni Trolls 14, ni Trolls 88!

No alimenteu als Trolls!
Re: Franki goes to Hollywood
07 mai 2008
En Franki és anarcoindependentista!!!

LLIBERTAT FRANKI!!
Re: Franki goes to Hollywood
07 mai 2008
En Franki és anarcoindependentista!!!

LLIBERTAT FRANKI!!
Re: Franki goes to Hollywood
07 mai 2008
A veure penya. El de dalt és desacredita però tampoc penjeu etiquetes a la gent. En franki és i serà, un company, un amic..algú que han condemnat per plantar cara al sistema.

Prou debat de tonteries!
Re: Franki goes to Hollywood
07 mai 2008
...si enlloc de perdre el temps buscant al google les entrades on posa Franki us informessiu que Carrasco i Formiguera no va ser mai president del Barça i que el president del Barça afusellat era Josep Sunyol...
Re: Franki goes to Hollywood
07 mai 2008
Totalment d'acord amb l'esperit del post, tot i que alguns no ho vulgueu veure
Re: Franki goes to Hollywood
07 mai 2008
NUESTRA UNICA BANDERA: LA LIBERTAD!

(lo demás son solo trapos amarillos manchados de sangre)

LIBERTAD A TOD@S L@S PRES@S POLITIC@S!

pd: se nota que los maderos, neo-fachas, borregos sumisos y perros guardianes del capital/estado, andan cagados de miedo y trabajando doble jornada metiendo su evidente mierda en el IMC BCN, debido a la gran movilizacion contra la represion del estado espanyol y las acciones para que francesc y l@s dem@s pres@s vuelvan a casa donde deberian estar...

ADELANTE EN LA LUCHA x LA DESTRUCCION DE TODAS LAS FRONTERAS!
Re: Franki goes to Hollywood
07 mai 2008
Doncs endavant amb totes les lluites i visquen totes les banderes cremades, fins i tot les negres que sembla que alguns obliden que de fet totes són draps que fem servir per distingir-nos dels altres.

Així és igual de lícit anar amb una estelada que amb una bandera negra i vermella que amb una negra, tots les fem servir per al mateix per distingir-nos d'allo que no ens agrada i qui no ho vulgui veure és que és cec.

Trenquem totes les fronteres començant per les mentals que fan que molts no vegin en quina opressió viuen i quins interessos protegeixen. I això tant va per a independentistes dogmàtics com per a anrquistes dogmàtics o comunistes dogmàtics. Si la prioritat és destruïr el feixisme oficial i construïr un mòn més just que rarament cbrirà les nostres espectatives però segur que serà més habitable que la merda on vivim.

Homeless potser el que no s'adona de l'esperit del post que tufa a ciutadans, que al seu torn fan tuf a Jacobinisme i recorden a Lerroux.
Re: Franki goes to Hollywood
07 mai 2008
Tinc moltes sospites de que aquest troll és del MSR... Continuarem esbrinant...
Re: Franki goes to Hollywood
07 mai 2008
aquest noi es desperta periòdicament cada X temps. forma part d'un particular gremi de gent,on els seus integrants veuen conspiracions indepes per tot arreu, tenen particular mania a una sèrie de gent per motius personals (o això diuen) i fins i tot han arribat a denunciar que malvados hackers d'indy els hi entren a l'ordinador (literal).

el problema no són ells ni la particular orientació que pugui tenir indy, segons ells supossadament indepe (que crec que salta a la vista que no és així). el problema és malauradament que precissament la manca d'orientació que té indy, permet que coses d'aquest calibre figurin en la columna dreta i "aquí no passa res". Com si tingués el mateix valor la crònica d'una manifestació de CNT o les mobilitzacions per la llibertat del franki que aquests comentaris insultants, destructius i plens d'odi contra companys. només per les formes ja es desqualifica tot sovint.

mira, fins i tot supossant que el model indy original reconegui el dret per exemple d'aquest noi a llençar tot aquest odi aquí, llavors la solució seria deixar-li tranquilament aquest lloc web a ell i als que són com ells, i mentres tant nosaltres crear les nostres pròpies eines informàtiques, on comentaris de tal calibre no puguin publicar-se.

ho sento, però ho havia de dir. espero no haver insultat ningú.
Re: Franki goes to Hollywood
07 mai 2008
A ver, Como bien han comentado antes, lo importante ahora y siempre, es la libertad de los compañeros que han sido objeto de la represión institucional del estado. Franki tiene el reconocimiento de muchísima gente, más allá de las ideas, porque él nunca se ha dejado llevar por los prejuicios que habitualmente muchos malnacidos cuelgan en estas páginas.
Por otro lado, especular sobre quien ha colgado el post, no es ni más ni menos que expresar ese sentimiento paranoico que tanto se critica. Los post son "anónimos", y por tanto decir que lo ha colgado tal o cual energúmeno, es una especulación tan gratuita como la sarta de estupideces que aparecen en el post que nos mueve a hacer estos comentarios. Creo, que no tenéis menos paranoias que los paranoicos habituales. Pensemos en Franki y veamos como podemos conseguir sacarlo de allí adentro.
Aúpa Franki, et volem a casa, amb nosaltres i ja!
Re: Franki goes to Hollywood
08 mai 2008
El que ha escrito la noticia es un pedazo de hijo de puta! Ni patriota, ni martir, ni gesta.
Quienes han condenado a Franki no han podido demostrar, en ningun momento, que estuviera en el lugar de los hechos, por lo cual esta condena es de lo mas injusta -si es que existe alguna que lo sea- además de vulnerar los mas elementales derechos y ser, con todas las de la ley una muestra mas de terrorismo de estado.
Es por ello que vuelvo a repetirte que eres un pedazo de hijo de puta!

Ja no es poden afegir comentaris en aquest article.
Ya no se pueden añadir comentarios a este artículo.
Comments can not be added to this article any more