Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: ecologia
La cooperativa de consum El Carretó del Poble Sec ja està en marxa
06 mai 2008
Ja s’ha posat en funcionament el projecte El Carretó del Poble Sec. Es tracta d’una cooperativa de consum agroecològic que s’inclou en les activitats de l’Ateneu Rebel, que s’obrirà aviat al barri.
elcarreto_3.jpg
LâEsther Vivas, una de les impulsores de la cooperativa explica que es tracta dâun espai on âes troben diversos veïns del barri que aposten per un altre model de consumâ?. L'Esther insisteix però que no es tracta només de què consumim sinó de com ho fem: âSegurament comprem més del que necessitem, de manera compulsiva i sense reciclar ni reutilitzarâ?.

âEl model de consum actual és totalment insostenible i irracional, si tothom consumís el que es consumeix a Catalunya necessitaríem tres planetes terraâ?, explica Vivas. Els productes que es venen a la cooperativa El Carretó els subministra un pagès de Balaguer que els produeix de manera ecològica. Però a més de vendre productes ecològics Vivas explica que tenen la intenció dâorganitzar xerrades i actes de sensibilització âper explicar als veïns com podem portar a terme un model de consum més responsable i més sostenibleâ?.

âEs pot col·laborar associant-se i participant en les assemblees, en lâorganització i en la gestió, consumint, participant en les activitats de sensibilització, etc.â?, comenta. La cooperativa El Carretó està oberta al públic tots els dimecres de 19.30 a 20.30.
Mira també:
http://www.elcarreto.org

This work is in the public domain
Sindicat Terrassa