Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Anunci :: ecologia
18 de maig contra l'autovia Interpolar a Gallecs.
05 mai 2008
Diumenge 18 de maig convocada caminada popular per Gallecs contra el projecte d'autovia Interpolar, pel traçat previst, i projectat per la Generalitat. Lloc de trobada: ermita romànica de Gallecs, a les 11 hores. Municipi de Mollet del Vallès. Gallecs està a dos kilòmetres del nucli urbà de Mollet, al nord.
El passat 6 d'abril va tenir lloc una altra caminada pel mateix motiu a municipis del vallès occidental, per on està previst que també hi passi, com Bellaterra, Cerdanyola, Barberà...
Gallecs és un espai natural predominant agrícola i forestal que porta més de 30 anys de reivindacions populars per la seva preservació. Malgrat les bones paraules del govern del tripartit, gallecs continua sent un espai no protegit i amenaçat per aquest projecte d'autovia.
De les 1500 expropiades els any 70, ja s'ha urbanitzat la meitat de l'espai. I la Generalitat i ajuntaments de la zona van aprovar en el Pla Director Urbanístic de Gallecs l'urbanització de 70 hectàrees més. Aquest pla preveu l'inclosió de Gallecs al PEIN, com a espai protegit, però no tenen cap intencíó de fer-ho.
....

This work is in the public domain
Sindicato Sindicat