Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: immigració
Dimarts 6 de maig, a les 20h, a la Fornal: Trenquem la fortalesa europea, desobeïm fronteres.
05 mai 2008
Dimarts 6 de maig, a les 20h, a la Fornal: Trenquem la fortalesa europea, desobeïm fronteres. Xerrada a càrrec de Aziz Baha de Cornellà sense fronteres i membre de l'organització amaziguista Agraw Amazic n Katalunya. Durant aquest mes de maig, una Directiva europea sobre detenció i expulsió de migrants sense papers,serà debatuda al Parlament Europeu. La Unió Europea reforça així el blindatge de les seves fronteres, negant la lliure circulació de persones i condemnant a miles detreballadors a l'exclusió social.
cartell defffinitiu.jpg
Dimarts 6 de maig, a les 20h, a la Fornal: Trenquem la fortalesa europea, desobeïm fronteres. Xerrada a càrrec de Aziz Baha. Aziz Baha va marxar del Marroc cansat de la repressió i de la manca de llibertats que s'hi viu, és biòleg i membre de Cornellà Sense Fronteres (membre del grup Agraw Amazic n Katalunya).. Després d'un pas per Marsella, viu a Cornellà des de fa quatre anys on exerceix de mediador social. Col·labora amb diversos moviments socials i treballa per internacionalitzar la causa amaziguista.

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Dimarts 6 de maig, a les 20h, a la Fornal: Trenquem la fortalesa europea, desobeïm fronteres.
05 mai 2008
... i durant to el mes de maig:
Cicle de cinema contra la llei d'estrangeria.

Diumenge 11 de maig, a les 18.30h, a la Fornal, cinefòrum: Working man's Death. De Mïchael Glawogger.
Cinc obrers de Nigèria, Xina, Ucraïna, Pakistan i Indonèsia, mostren la feina dura a la que s'enfronten cada di­a, desballestant petroliers manualment, transportant sofre des del cràter del cim d'una muntanya, trossejant més de tres-cents animals al dí­a i sempre enfrontats a la precarietat laboral. Cada dia s'enfronten a la possibilitat de morir sepultats, enverinats o caient des d'una alçada de vuitanta metres per un petit pas en fals. La crua realitat.

Dimarts 13 de maig, a les 20h, a la Fornal, cinefòrum: Els ceps de la ira. De John Ford.
Una família de ramaders prova de sobreviure a l' Amèrica de la gran Depressió desprès de perdre les seves terres. dind d'una furgoneta vella recorren tot l'estat a la recerca de terres on puguin contractar-los com a jornalers. L'esperança d'una vida millor topa amb la realitat: atur, fam, misèria, individualisme...

Diumenge 18 de maig, a les 18.30h, a La Fornal, cinefòrum: In This World. De Michael Winterbottom.
L'Enayat i en Jamal son dos joves cosins afganesos que malviuen a un camp de refugiats al Paquistan. La família decideix donar-los l'oportunitat de trobar una vida millor a Anglaterra. Els dos joves comencen un viatge inacabable, posant les seves vides en mans de traficants de persones, seguint la vella ruta de la seda.

Dimarts 20 de maig, a les 20h, a La Fornal, cinefòrum: Xoc de civilitzacions. De PROIDEN (Associació Pro Drets de la infància de Melilla).
Aquest documental exposa la difícil situació dels immigrants subsaharians que proven de creuar la frontera d' Àfrica amb Europa, cercant una vida millor. "Assassinats" és la millor definició per nomenar les morts a peu de la frontera de Melilla i Ceuta. Veritables
afusellaments sumaris de qualsevol immigrant que s'enfili a la tanca..."quan s'està d'esquenes, indefens, sense detenció prèvia, sense procediment administratiu ni judicial i et disparen...t' estant assassinant"
Re: Dimarts 6 de maig, a les 20h, a la Fornal: Trenquem la fortalesa europea, desobeïm fronteres.
06 mai 2008
Aneu a pendre pel cul els amazics. Te collons que els amazics algerians no els importa una merda la seva llengua, de fet no n'hi ha un sol institut o escola on l'ensenyin, tampoc fan res ni els importa. Aqui amb el rollet de la puta multiculturalitat la Generalitat amb els nostres impostos obre un institut de la cultura amazic. Abans de que els progres contestin sapigueu que torno d;un viatge de la algeria, mes concretament Tizi-Ouzu.
Re: Dimarts 6 de maig, a les 20h, a la Fornal: Trenquem la fortalesa europea, desobeïm fronteres.
06 mai 2008
Puto ignorant, saps el que ha estat la revolta de la Kabilia, van fer fora a la policia algeriana, durant tres anys no hi ha hagut cap mena de control per part del govern algerià, el contrapoder amazig ha estat egemònic a tot el territori sota control algerià, i per cert la xerrada és contra la llei d'estrangeia a càrrec de militants d'una nació oprimida com la nostra.Per cert si tens res a dir els companys de Cornellà sense fronteres estaran encantats de aclarir-te el tema en questió.I per cert que a la gran majoria de barcelonins els hi sui el tema nacional vol dir que Barcelona no és Ctatlunya? i per tant part d'una nació oprimida, tot i que la seva majoria de població parli castellà.
Endavan amb la penya de la Fornal, tant de bó tota l'esquerra independentista fes seu l'eslogan de : CAPMPERSONA ÉS I·LEGAL! continueu així
Sindicato Sindicat