Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Calendari
«Juliol»
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
          01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

No hi ha accions per a avui

afegeix una acció


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software

Veure comentaris | Envia per correu-e aquest* Article
Notícies :: criminalització i repressió
Xerrada sobre el cas d'en Franki
04 mai 2008
Xerrada a la UPC de Terrassa a càrrec de dos membres de la SAT sobre el cas d'en Franki.
frankixerrada.jpg
Des del SEPC (Sindicat d'estudiants dels Països Catalans) del campus de la UPC de Terrassa us informem que el proper dimarts 6 de Maig a les 12:30 tindrà lloc a l'ETSEIAT una xerrada informativa a càrrec de dos membres de la SAT sobre el cas d'en Franki.
Com ja sabreu en Francesc Argemí és un veí de Terrassa empresonat i condemnat a 2 anys i 7 mesos després d’innumerables irregularitats en el procés judicial que ha viscut els últims anys.

Encara s'ha de confirmar l'aula on es farà la xerrada, si voleu podeu passar per consergeria abans de que comenci i us en informaran o bé ens podeu escriure a sepc.ct ARROBA gmail.com.

Gràcies!

Adreça:
[Escola Tècnica Superior d’Enginyeries Industrial i Aeronàutica de Terrassa
Carrer Colom,11
08222 Terrassa
Barcelona]

This work is in the public domain

Comentaris

Franki tonto del culo
05 mai 2008
"Heroi nacional": Franki el valent - i és que les banderes no tornen els cops!


http://www.kaosenlared.net/noticia/terrassa-franki-ha-sido-detenido-esta




http://www.vilaweb.cat/www/noticia?p_idcmp=2835826




En Franki. Un màrtir per l'esquerra independentista gràcies a la "justícia" espanyola.


Y es que hay que ser tontolculo. Tontolculo el niñato de marras, el que cree que atacar banderas es un acto de valientes; tontalculo la "justicia" española, por darle alas y argumentos a estos energúmenos. Tan fácil como multar al pijippie de Franki y todo solucionado: el niño escarmienta, no se mete más en política, no criticará mucho más lejos que en cuatro foros antifas en los que será muy duro y radiKKal, y si acaso con la multa dejará de cuidarse las rastas. Pero no: 2 años y 7 meses por ultraje a la bandera.


Y es que los que se autoproclaman defensores de España son así de listos. Cuando se queman banderas rojigualdas en Euskadi, ni mú, ¿nada que decir? Bueno, ilegalizar partidos por la patilla, es decir, darle justificación moral a los amantes del tiro en la nuca frente a sus votantes o posibles votantes, que ven cómo su voto ya no vale, su opinión es silenciada.


Pongamos un ejemplo de nuestro rollo: el NPD alemán. Cuando el equivalente al Tribunal Constitucional nuestro en Alemania intentó ilegalizar al NPD, hará un par de años, se montó un buen pitoste: manifestaciones, caos en las calles, nacional-revolucionarios descontrolados y unos ánimos muy caldeados de una parte de la población que veía como sus ideas de "oye, que la inmigración se nos va de las manos y aquí no hay trabajo" podían ser condenadas porque sí por la ¿justicia? alemana. RESULTADO: aumento de los votos al NPD en diversos Lander, incluso teniendo representación, y lo que es más cojonudo, ilegalización imposible legalmente. Si el $i$tema hubiese querido, lo hubiera ilegalizado igualmente, pero eso hubiera sido dar argumentos y unas alas al NPD que no hubiera soñado jamás llegar tan alto. El $i$tema alemán fue astuto y prefirió rodear de silencio al NPD, tratando de que pasara inadvertido y combatirlo minándolo poco a poco...




En España no se aprende de fuera y el $i$tema, cuando se le hinchan las gónadas, lo que prefiere es hacerlo a lo tradicional del país: pelea de bar, botellas rotas y "aquí mando yo" con voz cazallera. Primero fueron los batasunos en ser diezmados legalmente, pero vistos los resultados electorales del PCTV, de ANV, tampoco les ha ido tan mal, ¿no? Y ahora contra un niñato rastafari asalta-rojigualdas. Efectos posibles: más niñatos con o sin rastas que no querrán ser españoles, porque "es facha/carcamal/de derechas/o del PSOE" y será independentista. Ya se vió que, cuando das debate a estos izquierdistas convertidos al pijo-comunismo o liberal-autodeterminacióndelospueblos, pueden subirse a tus barbas, como pasó con ERC en su día y sus sonados éxitos electorales. Pues si el $i$tema es listo, practicará el silencio y aquí no habrá a nadie que hacer mártir. El mismo silencio que se aplica a partidos alternativos, concretamente al MSR, por eso no somos mártires más que para poquitos. ¿Sabrá el $i$tema que darnos importancia sería regalarnos el éxito...?
Re: Xerrada sobre el cas d'en Franki
05 mai 2008
Que fan els de MSR a indy?
Fora feixistes? Franki al carrer, ja!!!
Re: Xerrada sobre el cas d'en Franki
05 mai 2008
quin fàstic els de l'MSR.

són com la Falange, NyR o AN.

es fan dir d'extrema esquerra (clitxé dels mass media del qual els mateixos marxistes fugen), antisistema (etiqueta que només s'autoanomena una petita part d'anarquistes i que res tenen a veure amb ells), antimonàrquics, obreristes, roben conceptes marxistes descontextualitzant-los de la teoria... i tot per a què?

per tapar la escòria racista que són i la vergonya que tenen de tenir por d'algú, només perqué té un altre color de la pell.

la paraula "el Sistema" (així en majúscula) és un concepte abstracte on projectar totes les seves pors i frustracions donant un sentit als seus mites, però al mateix temps evitant que es diguin les coses pel seu nom (perqué el sistema capitalista pot ser la premsa, o els politics, o...) en canvi ells ens volen induir a posar un poble, el jueu.

per cert, l'MSR està en el silenci perqué són 4 gats, i no és el sistema sinó la premsa qui aplica el sistema.

fots pena. fijo ke ets l'idiota que diu la parida aquella de "criptoconvergentes".

nou future for you. vés a morir-te de ràbia a la teva assemblea friki.
and eggs and beans
05 mai 2008
MSR

http://www.youtube.com/watch?v=aqSXRtahLDk

amos neng!
Re: Xerrada sobre el cas d'en Franki
06 mai 2008
Contestaré al subnormalet este del penultim comentari, desde luego tio, em pregunto com has pogut neixer, mes retrassat es impossible.
1- El MSR diu que es d´esquerra o d´extrema esquerra? Ah si? On ho diu? Demostra-ho pallasso. Ens declarem social patriotes i de ideologia nacional revolucionaria, ni dretes ni esquerrres, transversals.
Com deia en Ortega y Gasset : ser de dreta i d´esquerra es de imbecils, ser de centre es de covards.

2- No som antimonarquics som republicans a seques, obreristes ( segur que mes militants nostres treballen que vosaltres , la basura subvencionada que fa el gos per les okupes).
Robar conceptes marxistes? No, simplement tenim un programa social i popular des de fa decades, tinguem les sigles que tinguem. I la diferenciua amb vosaltres es que on han tingut força els nostres ideals( Rumania anys 30, Italia, Alemania) s´han complert i els obrers ho han disfrutat. En canvi el vostre socialisme nomès ha portat gana, misèria ecònomica i moral, i la ruïna de tots els països on heu parasitat. Sou uns fracassats que nomès heu fet que enfonsar encara mes a l´obrer.
3- Ni ens fan por els immigrants ni ens declarem racistes. Som anti immigració i punt, almenys no traicionem al nostre poble com vosaltres, colla de llepaculs dels que ens foten el treball.

4- Buscam un sol article, un sol comunicat o noticia en que l´MSR culpabilitzo al poble jueu dels mals del món, Ataquem al Capitalisme, al Imperialisme americà (del que sempre heu sigut tant amiguets) als empresaris i multinacionals que provoquen la immigració massiva, i a la merdosa i residual extrema esquerra. Pero als jueus com a tals no, al Sionisme i l´estat Terrorista d´Israel sempre. Perque no siguem antisemites, tampoc vol dir que ens hgaguem d´abaixar els pantalons i creurens les mentides historiques que cada dia vomiten pels mass media i que vosaltres tant be us tragueu. Sou unes ladilles per a la societat.
5- Home l´MSR som algo mes que 4 gats, pero ben orgullos de ser poca gent, sensata, coherent, comativa, ben formada ideologicament i amb un parell de collons que ser milers com vosaltres pero que si us miren amb lupa es veu quins excrements s´amaguen entre el bulto: maricones, hippies, rastafaris, yonkis, vagabundos, immigrants, ganduls, xavalets de institut jugant a ser pijorevolucionaris, basura guarra.
Abans de parlar calla la boca, que no feu sinò torcar el cul al poder, amiguets dels immigrants.
Per mi al idiota aquest del Franki ja li pot petar el cul algun negre al talego, que disfruto de la multiculturalitat.
A mamarla guarros!!!

Ja no es poden afegir comentaris en aquest article.
Ya no se pueden añadir comentarios a este artículo.
Comments can not be added to this article any more