Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: laboral
Crònica 1 de maig CNT-AIT Barcelona
04 mai 2008
foto2.jpg
foto3.jpg
foto6.jpg
Un any més,el miting/manifestació de l'1 de maig de la CNT/AIT a Barcelona va transcorrer amb normalitat i molta motivació per parts dels/les aproximadament 500 assistens,corejant crits en contra la precarietat laboral,l'estat,els “sindicats majoritaris�,etc.

Al miting van participar diversos membres de la CNT, entre ells el nou director del periòdic Solidaridad Obrera, un delegat de la Secció Sindical al centre logístic de Caprabo actualment en lluita per la millora de les condicions laborals,membres dels sindicats de Terrassa i l'Hospitalet, així com també el Secretari General de la Regional que va fer una breu presentació de l'acte.

S'ha d'assenyalar també, que hi havia força parades de llibres tant dels sindicats com de
distribuidores ,així com també un servei de bar.
El recorregut de la manifestació es va iniciar a Arc de Triomf, passant per Plaça Catalunya, Les Rambles,Plaça de Sant Jaume i va finalitzar un altre cop a Arc de Triomf, on es va donar per acabada la convocatòria.
Mira també:
http://www.cnt.es/crcatalunya_bal/

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Crònica 1 de maig CNT-AIT Barcelona
04 mai 2008
Cal assenyalar també la incomprensible venda de bocatas de carne (destruint la llibertat animal) i la venda de coca-colas (inflant l'imperi de l'empresa multinacional)
esperem que l'any que be no succeïxi aixó
Re: Crònica 1 de maig CNT-AIT Barcelona
05 mai 2008
Pues me parece correcto el comentario del compañeros contra los bocadillos de carne, creo que no cuesta y asi los hacemos otros sindicatos de la CNT, cocinar sin animales, y hacer bocadilloss y comidas vegetarianas.
ES un dato que si bien cada uno hace lo que quiere en su casa, en la casa de todos que es la CNT estaria bien cultivar la idea del vegetarianismo.
Un saludo y animos a los/las que luchan
Re: Crònica 1 de maig CNT-AIT Barcelona
05 mai 2008
Vaya, ara resulta que les bases teòriques d'anàlisi anarquistes passen per menjar enciam i prou xDDD. PATETICS. Cadascú és lliure de fotre el que vulgui, en el sentit del menjar, si algú decideix ser vegetarià, perfecte, és la seva decisió. Però és l'hostia que a sobre els qui es menjen un filet resulta que són menys anrquistes... si, és clar. Ja ho deia Bakunin.
Re: Crònica 1 de maig CNT-AIT Barcelona
05 mai 2008
Que subnormals que sou, la venda de animals humans i no humans. Ara es veu que els anarkos son vegetarians de tota la vida, es veu que al front d´Aragó l´any 36 nomès devien menjar enciams i espinacs. I sobre la comercialització de formatge? Jo crec també que es una actitut reaccionaria i en contre de les especies, l´any que ve. bocatas de tofu.
Sou tant esperpentics en la vostra utopía artificial i inviable que com que ja no sabeu com perdre el temps ni on buscar mes enemics, ja al final culpeu als bocates de carn.Possiblement tingueu feixistes infiltrats que són els que fan possible aquesta aberració contra la natura i l´ecosistema. En fin, de un sindicat de 700.000 militants que va agafar les armes, ara tenim un sindicat semi-groc, amb varis milers de militants i amb un problema greu: la comercialització de cocacola i de bocates impurs a les vostres festetes.
Re: Crònica 1 de maig CNT-AIT Barcelona
05 mai 2008
perquè s'han borrat comentaris?
Re: Crònica 1 de maig CNT-AIT Barcelona
06 mai 2008
Pero no uno, no.
Un montón.
Y aún me lo explico menos viendo los que se han dejado.
Me he quedado alucinado.
Re: Crònica 1 de maig CNT-AIT Barcelona
06 mai 2008
G.S.: lo que ladre un pobrecito nazi a los lectores de Indymedia nos resbala
Sindicato Sindicat