Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: criminalització i repressió
(Franki) Manifestació demà a la UAB!!!
29 abr 2008
Franki, estudiant d´història de la UAB, empresonat des d´ahir, tindrà demà una manifestació de suport dels seus companys de la UAB.
Franki et volem a classe !





En Franki, ahir 28 d'abril, va ser detingut per dos Mossos d'Esquadra de paisà quan sortia de casa seva per anar a treballar.

En Franki va ser detingut inesperadament, ja que havia de rebre encara la citació judicial on se li havia de notificar el dia del seu ingrés a presó. La policia NO va avisar la seva advocada ni a la seva família.

Les estudiants de la Universitat Autònoma de Barcelona, on el Franki estudia Història, volem denunciar l'abús d'autoritat, manca de respecte cap als drets fonamentals, com la presumpció d'innocència i el respecte a la llibertat d'expressió i de pensament.

Denunciem la imposició que se'ns fa de tota la simbologia espanyola ja sigui la seva bandera, llengua o la corona, entre d'altres.

El Franki vol prosseguir els seus estudis des de la presó, i així ho va comunicar al seu professorat, preveient l'ingrés pròxim. D'aquesta manera, el nostre company es reafirma en la seva voluntat de seguir lluitant fins i tot en els moments més difícils, des dels llocs més obscurs, per tal de seguir combatent contra un sistema injust que persegueix les idees dissidents.

Per a totes aquelles i aquells que pensen que podran callar-nos amb la repressió, les estudiants cridem que NO els serà tan fàcil.

La Universitat, com institució de debat i pensament, hauria de posicionar-se en contra d'aquestes mesures repressores.



Des del carrer i des de les aules, les estudiants no deixem de denunciar la repressió que rebem constantment !!!! La lluita continua !!!





Dimecres 30 d'abril a les 13h concentració a la Plaça Cínica






Assemblea de suport al Franki de la UAB

This work is in the public domain
Sindicato Sindicat