Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: ecologia
Tan debò no plogui!!!
29 abr 2008
Sequera, civilització i anarquia
Aquí tenim una presentació sobre sequera, civilització i anarquia, més avall hi ha el textâ¦
http://video.google.con/videoplay?docid=-7828369466334633273

TAN DEBÃ NO PLOGUI!!

TAN DEBà NO PLOGUI!!. I que la gespa dels parcs i jardins, dels patis dels xalets aparellats i els camps de golf es marceixi, i que totes les plantes ornamentals vagin adquirint les tonalitats ocres de la mort vegetal . Tan debò no plogui!!.

TAN DEBà NO PLOGUI!!. I les fàbriques es quedin sense lâaigua necessària per poder refrigerar les màquines, per poder rentar els productes i per poder fer funcionar els processos, Tan debò que tots els ocupats en elles perdin la seva condició de treballadors.. Tan debò no plogui!!.


TAN DEBà NO PLOGUI!!. I sâassequin tots els camps de conreu, i perdin les seves collites tots els agricultors que des de fa decennis ens emmetzinen i emmetzinen la terra amb pesticides, adobs, herbicides i transgènics Tan debò no plogui!!.


TAN DEBà NO PLOGUI!!. I els ramaders no puguin mantenir en funcionament les seves fàbriques dâalienació, que les naus ramaderes quedin buides, sense porcs, vedells ni pollastres. Tan debò no plogui!!.


TAN DEBà NO PLOGUI!!. I es talli totalment el subministrament dâaigua a les llars, i que tota la producció de desodorants no sigui suficient ja, per emmascarar la nostra olor dâanimal, tan debò tornem a percebreâns els uns als altres com animals lliures i salvatges. Tan debò no plogui!!.


TAN DEBà NO PLOGUI!!. I el WC esdevingui un lloc inútil, desbordat i obturat i que haguem dâanar a cagar als forats dels arbres. Tan debò no plogui!!.


TAN DEBà NO PLOGUI!!. I que els pantans quedin eixuts i no es produeixi energia elèctrica, tan debò la gasolina i el plàstic es pagui a pes dâor. Tan debò no plogui!!.


TAN DEBà NO PLOGUI!!. I que sâassequin totes les repoblacions, i que tots els espais naturals protegits i humanitzats esdevinguin un desert, és millor un desert salvatge que mil âparcs naturalsâ?. Tan debò no plogui!!.

TAN DEBà NO PLOGUI!!. Tan debò no plogui!!.

TAN DEBà NO PLOGUI!!. Tan debò no plogui!!.

TAN DEBà NO PLOGUI!! I que la sequera esquerdi la societat, el patriarcat, el mercat, els exercits, les esglésies... Tan debò no plogui!!.TAN DEBà NO PLOGUI!!. Però si plou, que plogui tan fort que la riuada sâemporti les darreres restes de la civilització...

I llavors, a cada esquerda podran germinar les llavors de les anarquies.

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Tan debò no plogui!!!
29 abr 2008
Se ve que ahora han hecho un curso de aborigenismo en el Kalajari, porqué quieren que todo sea un desierto.
Esto de desear el paro para los obreros, la ruina para campesinos y ganaderos y el tufo para el resto no parece la mejor manera de hacer amigos.
Y menos en víperas del primero de mayo, un dia en el que los obreros anarquistas ofrecieron su sangre y su sufrimiento para la liberación de la clase. Aquellos hombres no brotaron de las grietas, se forjaron en los sindicatos y en los ateneos libertarios.

Salud y revolución social.
Re: Tan debò no plogui!!!
29 abr 2008
No es que simpatitzi amb els autors del post, però aquestes respostes obreristes em donen una mica de calfreds.
Trobo més que discutible que l'anarquia hagi de nèixer d'un desatre o catastrofe, de la fam i de l'atur.
Per altra part fa gràcia això dels desodorants i dels WC, amb alguns dels cartellets coincideixo, però amb d'altres crec que son molt tremendistes i segurament una provocació (en el "bon" sentit de la paraula).
Jo crec com l'anarco, que l'anarquia ha de sorgir més de la revolta obrera que del retorn involuntari al pasat.
De tota manera és una manera original de exposar les posicions, lluny dels peñazos llargs i farragossos a que, desgraciadament estem acostumats a l'IMC.
En fi, ni bons ni dolents... àcrates
Re: Tan debò no plogui!!!
29 abr 2008
Jo trobo que és un poema-visual interessant i força potent
Yo yambien escribo poesia visual
30 abr 2008
Antropoides i majaras
reacionarios, carlistas....
y algunos primitivistas
chis Pom
otra poesia
30 abr 2008
Pa uno del pueblo

Dogmáticos, tecnolatras
pacifistas
obstetras
algunos estalinistas
anarconegociadores
pendencieros
estafadores

Chin chan
Re: Tan debò no plogui!!!
30 abr 2008
Es una gran poesía, para un superviviente como yó un canto a la esperanza, porque si tenemos que creer que el anarco - sindicalismo o el insurreccionalismo anarquista de este siglo, harán "germinar les llavors de les anarquies" lo llevamos muy, pero que muy mal.
Sindicato Sindicat