Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: guerra
[AJSC - CAJEI] Llibertat pel pres polític Franki! Espanya no és democràcia!
29 abr 2008
Dilluns 28 abril de 2008, els Mossos d’Esquadra han detingut en Franki, veí de Terrassa, molt conegut en la ciutat vallesana per la seva implicació en moltes lluites populars. La detenció d’en Franki s’ha produït sense haver-ho notificat als advocats i ni tan sols haver fet el tràmit ordinari de la citació prèvia.
1209382657_f.jpg
Denunciem per tant, la maniobra del Departament dâInterior dirigit per IC-V que, provocant lâempresonament immediat i sens avís, pretén silenciar un cas que sens dubte acabarà trascendint a lâopinió pública i de la que hauran de donar moltes explicacions: per lâestrip a una bandera espanyola sâha iniciat un procés que acaba amb un veí de Terrassa a la presó i ni més ni menys que amb una condemna de 2 anys i 7 mesos de presó, acusat d'ultratges a Espanya, atemptat i desordres.El tribunal constitucional espanyol, després de dos anys dâhaver-se presentat el recurs que aturava lâingrés a presó, ni se lâha mirat i no lâha admès, per tant ens trobem de nou amb un ingrés dâun company a presó per la seva manera de pensar i actuar.

Des de l'Assemblea de Joves de Sant Cugat ens solidaritzem amb el company de Terrassa Franki, i anunciem que començarem a treballar de forma activa des de Sant Cugat en la difusió i denúncia del cas. També comuniquem que des de la Coordinadora de l'Esquerra Indenpendentista de Sant Cugat (CEI Sant Cugat) de la qual formem part, s'està ja treballant en la preparació de mobilitzacions i actes a la nostra població.

ESPANYA NO ÃS DEMOCRÃCIA!
LLIBERTAT PEL PRES POLÃ?TIC FRANKI!

Assemblea de Joves de Sant Cugat (AJSC - CAJEI)
Mira també:
http://www.ajsantcugat.org
http://www.cajei.net

This work is in the public domain
Sindicat