Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: ecologia
Recollida de signatures de la campanya Som lo que sembrem a la UdL
25 abr 2008
Aquest dijous a la tarda el nucli del Sindicat d’Estudiants dels Països Catalans de la Universitat de Lleida ha muntat una paradeta informativa i de recollida de signatures de la campanya Som lo que sembrem, conjuntament amb el Col·lectiu Agroecològic d’Agrònoms (CAE) i un professor de la facultat d’Agrònoms de la Universitat de Lleida.
PIC_0110.jpg
PIC_0103.jpg
PIC_0105.jpg
A la paradeta, que s’ha muntat durant la festa major de l’estudiantat de la UdL també s’han exposat material contra el procés de Bolonya, com samarretes i octavetes i de la cinquena trobada d’estudiants dels Països Catalans.

Som lo que Sembrem és la Plataforma creada per donar suport a una Iniciativa Legislativa Popular que aturi els cultius i aliments transgènics a Catalunya. Es tracta d’una proposta que sorgeix des d’Assemblea Pagesa de Catalunya per constituir un espai comú de treball amb totes aquelles persones i organitzacions d’àmbit nacional disposades a col·laborar en la campanya.

L’objectiu de la ILP és aconseguir aturar el cultiu i desenvolupament d’aliments transgènics en l’àmbit territorial català, així com garantir un etiquetatge exhaustiu dels productes que en contenen matèries primeres. La proposta de Llei que s’entrega al Parlament consta, doncs, de quatre línies: declaració de Catalunya com a Zona Lliure de Transgènics, prohibició immediata dels cultius transgènics, etiquetatge clar dels aliments que en el seu procés de producció utilitzen transgènics i els que no i moratòria al desenvolupament de transgènics a les nostres terres i investigació dels seus efectes.



Per un ensenyament popular, lluitem des de les aules!


Lleida, divendres 25 d’Abril.

SEPC- Sindicat d’Estudiants dels Països Catalans de la Universitat de Lleida


www.sepc.cat
Mira també:
http://www.sepc.cat

This work is in the public domain
Sindicato Sindicat