Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: altres temes
Comunicat a totes les espectadores i espectadors de Gramenet del Besòs Televisió
22 abr 2008
Benvolguts i benvolgudes:

Des de GBtv us volem informar que a partir de la següent setmana, la web canviarà la seva programació en quant a actualització i conformació dels programes.
Donat a la feina que comporta i al gran esforç que suposa per part de l’equip poder oferir productes audiovisuals de qualitat amb una freqüència determinada, ja que tots hem de combinar la tasca a Gramenet del Besòs TV amb les nostres respectives feines i al molt reduït nombre de persones de suport tècnic amb què compta aquesta organització, hem decidit, desprès de l’última reunió, el següent:

-     El contingut de vídeos de la web serà inferior, però en contrapunt, treballarem per a millorar-ne més la qualitat.

-     El Setmanari, com a tal, desapareixerà. Això no vol dir que no seguim cobrint els actes i successos que tinguin lloc a la ciutat, sinó que farem una selecció de les coses més “importantsâ€? o “contundentsâ€?, de manera que així podrem dedicar un treball més exhaustiu a aquests.

-     Els vídeos de cada notícia o mini-reportatge que realitzem, a partir d’ara els penjarem per separat, individualment i no en un conjunt de “Setmanariâ€?. D’aquesta manera podreu clicar directament al vídeo que correspongui a la notícia que us interessi.

-     Seguint en la línia del que respecta al Setmanari, actualitzarem la web amb material d’actualitat de la ciutat cada setmana, però no hi haurà un dia de la setmana concret com fins ara, sinó que l’actualització de vídeos anirà en funció del dia en què s’hagi produït l’acte o succés en concret.

-     Seguirem treballant en altres programes com el Fem Ciutat, Made in Grama, El Forn, etc., ja que la nova forma d’organització, una altra de les coses que ens permetrà serà poder dedicar més temps a aquests espais que fins ara no havia sigut possible tornar a actualitzar.

-     Seguirem enviant un e-mail setmanal a tots els subscriptors informant de les actualitzacions que té la web.

Aprofitem per recordar-vos que GBtv és un projecte participatiu i està obert a qualsevol persona que hi vulgui col•laborar, o que tingui alguna suggerència, opinió, crítica, etc.
Feu-la vostra. Recordeu que teniu a la vostra disposició l’email info ARROBA tvgrament.org per a fer-nos arribar qualsevol de les vostres peticions i/o propostes.

Així mateix, us informem que el dia 30 de maig a les 19:30h, al bar Línea 1 (C/ Sant Josep, nº48), GBtv organitzarà una jornada de Mitjans de Comunicació Alternatius, amb una xerrada, el passi del primer reportatge d’El Forn, música, beguda, pinxos, i una mica de festa per a tothom. Us n’informarem amb més detall més endavant.

Moltes gràcies per la vostra atenció i per seguir-nos.

Atentament, l’equip de GBtv.
Mira també:
http://www.tvgramenet.org
http://agenda.tvgramenet.org

This work is in the public domain
Sindicato Sindicat