Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: educació i societat
[BOLONYA]26 i 27 d'abril. Trobada universitats en lluita a Sevilla
22 abr 2008
Crida de la Coordinadora Andaluza de Estudiantes – No a Bolonia.
L’any 2010 finalitza el termini per a la total implantació de l’Espai Europeu d’Educació Superior (EEES), pel que l’aplicació de la Llei Orgànica d’Universitats (LOU) s’està aprofundint de forma accelerada en els últims mesos, mitjançant el Reial decret de Graus i Postgraus o l’aprovació de plans d’estudi i reglaments en diferents Facultats, Escoles i Universitats de l’Estat espanyol.

Després d’anys de desmobilització (des de la derrota de la lluita contra la LOU d’Aznar) el moviment estudiantil contra la privatització de la universitat comença a ressorgir i creixen els organismes en defensa de la universitat pública, alhora que apareixen altres nous.

Des de la Coordinadora Andalusa d’Estudiantes – No a Bolonya creiem que és necessari establir un contacte directe entre els diferents organismes estudiantils que estan lluitant contra l’aplicació de la LOU, amb l’objectiu de posar en comú les diferents estratègies que s’estan emprant contra Bolonya (organització, discurs, accions…) i intentar impulsar l’extensió del moviment contra la privatització de la universitat. Així mateix veiem fonamental la participació de la resta de la comunitat universitària (professors, personal d’administració i serveis…) així com de l’àmbit dels ensenyaments secundaris.

Per tot això, des de la CAE-No a Bolonya convoquem a una Trobada Contra la LOU i Contra Bolonya a Sevilla els dies 26 i 27 d’abril de 2008. A aquesta Trobada estan convidats tots els organismes estudiantils, de becaris, d’investigadors i de treballadors de la comunitat educativa que s’oposen a l’aplicació de la LOU (grups de treball, assemblees d’estudiantes, delegacions d’alumnes, coordinadores, plataformes, sindicats estudiantils, sindicats de treballadors…). També estan convidats organismes similars contra l’EEES de les universitats de la resta d’Europa.

Des de la CAE-No a Bolonya us convidem a assistir a la Trobada Contra la LOU i Contra Bolonya, i que us sumeu a aquesta convocatòria, que roman oberta (de la mateixa forma que l’ordre del dia concret de la Trobada).

Finalment, us demanem que doneu la màxima difusió a aquesta convocatòria i que la prengueu com a vostra.

Així doncs, esperem la vostra resposta i la vostra participació (encuentrocontralalou ARROBA gmail.com).

PER LA PARALITZACIÓ DEL PROCÉS DE BOLONYA

PER LA DEROGACIÓ DE LA LOU

PER UNA UNIVERSITAT PÚBLICA, GRATU�TA I DE QUALITAT

Coordinadora Andaluza de Estudiantes – No a Bolonia
Mira també:
http://www.kaosenlared.net/noticia/informacion-sobre-encuentro-contra-lou-contra-bolonia-26-27-abril-sevi
http://noabolonia.wordpress.com/

This work is in the public domain
Sindicato Sindicat