Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: educació i societat
[BOLONYA]26 i 27 d'abril. Trobada universitats en lluita a Sevilla
22 abr 2008
Crida de la Coordinadora Andaluza de Estudiantes – No a Bolonia.
Lâany 2010 finalitza el termini per a la total implantació de lâEspai Europeu dâEducació Superior (EEES), pel que lâaplicació de la Llei Orgànica dâUniversitats (LOU) sâestà aprofundint de forma accelerada en els últims mesos, mitjançant el Reial decret de Graus i Postgraus o lâaprovació de plans dâestudi i reglaments en diferents Facultats, Escoles i Universitats de lâEstat espanyol.

Després dâanys de desmobilització (des de la derrota de la lluita contra la LOU dâAznar) el moviment estudiantil contra la privatització de la universitat comença a ressorgir i creixen els organismes en defensa de la universitat pública, alhora que apareixen altres nous.

Des de la Coordinadora Andalusa dâEstudiantes â No a Bolonya creiem que és necessari establir un contacte directe entre els diferents organismes estudiantils que estan lluitant contra lâaplicació de la LOU, amb lâobjectiu de posar en comú les diferents estratègies que sâestan emprant contra Bolonya (organització, discurs, accionsâ¦) i intentar impulsar lâextensió del moviment contra la privatització de la universitat. Així mateix veiem fonamental la participació de la resta de la comunitat universitària (professors, personal dâadministració i serveisâ¦) així com de lâàmbit dels ensenyaments secundaris.

Per tot això, des de la CAE-No a Bolonya convoquem a una Trobada Contra la LOU i Contra Bolonya a Sevilla els dies 26 i 27 dâabril de 2008. A aquesta Trobada estan convidats tots els organismes estudiantils, de becaris, dâinvestigadors i de treballadors de la comunitat educativa que sâoposen a lâaplicació de la LOU (grups de treball, assemblees dâestudiantes, delegacions dâalumnes, coordinadores, plataformes, sindicats estudiantils, sindicats de treballadorsâ¦). També estan convidats organismes similars contra lâEEES de les universitats de la resta dâEuropa.

Des de la CAE-No a Bolonya us convidem a assistir a la Trobada Contra la LOU i Contra Bolonya, i que us sumeu a aquesta convocatòria, que roman oberta (de la mateixa forma que lâordre del dia concret de la Trobada).

Finalment, us demanem que doneu la màxima difusió a aquesta convocatòria i que la prengueu com a vostra.

Així doncs, esperem la vostra resposta i la vostra participació (encuentrocontralalou ARROBA gmail.com).

PER LA PARALITZACIÃ DEL PROCÃS DE BOLONYA

PER LA DEROGACIÃ DE LA LOU

PER UNA UNIVERSITAT PÃBLICA, GRATUÃ?TA I DE QUALITAT

Coordinadora Andaluza de Estudiantes â No a Bolonia
Mira també:
http://www.kaosenlared.net/noticia/informacion-sobre-encuentro-contra-lou-contra-bolonia-26-27-abril-sevi
http://noabolonia.wordpress.com/

This work is in the public domain
Sindicat Terrassa