Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: especulació i okupació
Concert-Vermut davant la Sala Ciutat
19 abr 2008
Avui 19 d'abril, una cinquantena de persones s'ha reunit davant la Sala Ciutat de Manresa per exigir l'obertura com a sala polivalent.
Per una Sala Polivalent02.JPG
Per una Sala Polivalent08.JPG
Per una Sala Polivalent14.JPG
Avui dissabte dia 19 d'abril, a partir de les 11 i fins a les 2 del migdia aproximadament, companys i companyes de la CUP-Manresa han protagonitzat un acte davant de la Sala Ciutat, sala municipal tancada per l'ajuntament, i a l'espera de convertir-se en la futura 'sala polivalent' que Manresa encara no té.

L'acte d'avui ha consistit en un concert i un petit vermut. Diferents músics manresans han tocat davant la Sala i han exigit que es reobri com a sala polivalent.

Els membres de la CUP-Manresa porten deu anys intentant que la Sala Ciutat es converteixi en una Sala Polivalent, però l'ajuntament manresà segueix sense pronunciar-se en aquest tema.

Jordi Bonvehí, manresà, reclama que la Sala Ciutat no s'abandoni, perquè és una espai que tinc al meu barri, les Escodines i perquè Manresa no té encara una sala polivalent com si tenen la resta de pobles del Bages, com Santpedor (Sala llobet) o Sant Joan de Vilatorrada (Cal Gallifa).

Per un sala Polivalent! Actuem!

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Concert-Vermut davant la Sala Ciutat
19 abr 2008
això cop de cisalla i amunt!
Sindicato Sindicat