Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: criminalització i repressió
18h Manifestació:Stop Penalització a l'ocupació.KORK32
19 abr 2008
STOP PENALITZACIÓ A L’OKUPACIÓ !!!

ABSOLUCIÓ PER LES 32 ENCAUSADES AL JUDICI DEL KORKIII !!!

Els propers dies 21, 22, 23, 24 i 25 d’abril, es reprendrà a Terrassa el macrojudici a 26 de les 32 persones encausades pel desallotjament del KORK III.

Avui dissabte 19 Manifestació Kork III a les 18h a la plaça vella, Terrassa.

*dilluns 21 d’abril : INICI DEL JUDICI

Concentració als jutjats cada dia a les 9.30h (mentre duri el judici)
KORK32.jpg
STOP PENALITZACIÃ A LâOKUPACIÃ !!!

ABSOLUCIÃ PER LES 32 ENCAUSADES AL JUDICI DEL KORKIII !!!

Els propers dies 21, 22, 23, 24 i 25 dâabril, es reprendrà a Terrassa el macrojudici a 26 de les 32 persones encausades pel desallotjament del KORK III. Continua, doncs, el judici que va iniciar el mes de novembre de lâany 2003 i que sâha interromput diverses vegades degut a les greus irregularitats durant la fase dâinstrucció i a la vulneració del dret a la defensa dâalguna de les encausades.

KORK- III, obrint espais a les lluites populars.

El casal KORK-III es va okupar el 27 de setembre del 1998 pels col·lectius Acció Autònoma i Dones Anti-Sistema, i també per membres de lâAssemblea dâOkupes de Terrassa. Lâokupació dâaquest centre social va durar nou mesos, en què es van realitzar activitats: exposicions, assemblees de col·lectius i accions diverses. Un edifici mort després de dècades dâabandonament va reviure i es va convertir en un espai socialitzat obert a col·lectius i persones de la ciutat.

KORK-III, la repressió i la justícia injusta.

El 17 de juny del 1999 i sense previ avís, una multitudinària dotació dâantiavalots de la Policia Nacional va desallotjar i detenir a 32 persones que ens trobàvem dins la casa. La Policia va entrar sense mostrar cap ordre de desallotjament, disparant pilotes de goma i rebentant les parets a cops de mall. Una vegada a dins, emprant com a arguments els cops, els crits, els insults i les amenaces, van separar als homes de les dones per tal de registrar-nos i, de passada, humiliar-nos. Després de fer-nos esperar a què arribessin manilles i brides per lligar-nos a totes, ens van arrossegar cap a lâexterior de lâedifici per un passadís dâimpunes porres i botes. Sense poder salvaguardar la nostra intimitat, ens van fer anar caminant pel mig del carrer fins a la comissaria, a cara descoberta i lligades. Després dâesperar mitja hora més a lâentrada de comissaria i encara a la vista dels i les vianants, van tornar a separar als homes de les dones i ens van amuntegar unes poques cel·les que tenien buides a Comissaria. Durant la detenció en cap moment ens van informar quins nâeren els motius ni quins càrrecs seâns imputaven. Tampoc van permetre el reconeixement mèdic de la gent ferida que ho demanava, anar el lavabo o lâaccés a compreses per les noies que en necessitaven.


Al cap de pocs dies de sortir en llibertat les 32 persones detingudes vam presentar una denúncia al jutjat de guàrdia de Terrassa contra la Policia Nacional per les irregularitats i il·legalitats comeses durant el desallotjament i la nostra detenció. Finalment i com és habitual, el jutge va arxivar les nostres denúncies. En canvi, després dâuns anys de voltar dâun jutjat a un altre, la fiscalia va formalitzar una acusació contra les persones detingudes al KORK-III que érem majors dâedat pels càrrecs dâUsurpació i Desordres, el dâAtemptat contra lâautoritat, el de Danys i una falta a lâOrdre públic. La suma de totes les peticions de pena i multes suposa una condemna de més de cinc anys de presó per a cadascuna de les persones que ens trobaven a lâedifici durant el desallotjament. Dâaltra banda, aquest empresonament suposarà un fort cop pel funcionament de molts moviments socials de Terrassa: feministes, ecologistes, de contrainformació, antirrepresius, sindicals, independentistes, dâantiglobalització, dâartistes, dâokupes, ... Finalment, la condemna comportarà situacions personals plenament injustes per a 32 persones que, amb la seva lluita quotidiana han pretès aportar solucions al problema de lâhabitatge, a lâespeculació urbana i a la manca dâespais per a la sociabilitat i la creativitat intel·lectual i artística. En definitiva, aquest judici és un altre atac a les lluites de transformació social, és un altre judici polític.

LA REPRESSIÃ NO ENS FARÃ CALLAR !!!

PROU JUDICIS POLÃ?TICS, ABSOLUCIÃ PELS 32 OKUPES JA!!!

ORGANITZEM LA RESISTÃNCIA I LES LLUITES POPULARS !!!

This work is in the public domain

Comentaris

Re: 18h Manifestació:Stop Penalització a l'ocupació.KORK32
19 abr 2008
PROU REPRESSIÃ POLÃ?TICA!!!!

SOLIDARITAT AMB LES ENCAUSADES!!!

NO HI HA REPRESSIÃ K ATURI L'OKUPACIÃ!!!

VISCA LA TERRA LLIURE!!!
Re: 18h Manifestació:Stop Penalització a l'ocupació.KORK32
19 abr 2008
alli estarem
Re: 18h Manifestació:Stop Penalització a l'ocupació.KORK32
19 abr 2008
Mes informacio a www.kaosenlared.net/kork32 i www.kasalet.org
Re: 18h Manifestació:Stop Penalització a l'ocupació.KORK32
21 abr 2008
La okupación no está penalizada por ser tal, sino en la medida en que en ese mundillo hay quienes hacen cosas peligrosas para la salud de la ideología dominante.
Por otro lado, ya va bien al orden que, en lugar de combatir realmente la propiedad privada, las personas que corren el riesgo de no integrarse y quedar descolgadas, acaben por adaptarse a su manera okupando, lo que hace que pueda caber todo en este orden tan plural y colorista, mientras el orden que engloba esos universos distintos siga imperando sobre todos y cada uno de quienes tienen que ponerse en venta a cambio de un salario, y comprar los recursos que luego "autogestionan", okupen o no. Salud y abolición de la propiedad privada, la cual es un asunto que se deriva de la producción, y no se socializará jamás actuando sobre la distribución ni sobre el producto mismo, como la vivienda por ejemplo; lo que se debe hacer es ocupar la producción y ponerla bajo las necesidades de todos: nadie podrá privar entonces de una vivienda a otra persona!.
Re: 18h Manifestació:Stop Penalització a l'ocupació.KORK32
22 abr 2008
Suspès judici dels 32 del kork a terrassa fins als dies 6,7,8,14,15,16 d'octubre del 2008 a les 9:30 del matí.
En solidaritat als 32 del kork seguirem recollint signatures i fulles de fax fins a octubre.
Ens les podeu fer arribar al:Kasalet C/Societat n4 de Terrassa (08221)
Gràcies per tot a tots i totes
Sindicat Terrassa