Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: criminalització i repressió
Concentració de suport als anarquistes presos Rafa i Joaquín
18 abr 2008
Detinguts el 16 de setembre del 2003 a Barcelona. Els volem al carrer ja!!
El 16 de setembre del 2003 sis anarquistes van ser detinguts/des a Barcelona per la guardia civil acusats/des, principalment, de realitzar accions de solidaritat amb els companys empresonats a Tesalonika (Grecia) durant la cimera de caps d'Estat. Un seté company va ser posat en ordre de recerca i continua lliure.
A dia d'avui dues persones es troben en llibertat condicional i dues més en régim obert, però al Rafa i al Joaquín els continuen rebutjant la concessió de permisos, provant de dividir-nos i fragmentar la solidaritat.
No els oblidem. Els volem al carrer ja!! Per la llibertat de tots i de totes, visca l'anarquia!!

El dissabte 26 d'abril a les 12:00h a Plaça Urquinaona de Barcelona. Concentració en suport als anarquistes presos Rafa i Joaquín.


***

El 16 de septiembre del 2003 seis anarquistas fueron detenidxs por la guardia civil en Barcelona acusadxs, principalmente, de realizar acciones de solidaridad con lxs compañerxs apresadxs en Tesalonika (Grecia) durante la cumbre de jefes de Estado. Un séptimo compañero fue puesto en orden de busca y captura y continúa libre.
A día de hoy dos personas se encuentran en libertad condicional y dos más en régimen abierto, pero a Rafa y a Joaquín les siguen rechazando la concesión de permisos, intentando dividirnos y fragmentar la solidaridad.
No les olvidamos. ¡¡Los queremos en la calle ya!! Por la libertad de todos y todas, viva la anarquía!!

El sábado 26 de abril a las 12:00h en Plaça Urquinaona de Barcelona. Concentración de apoyo a los anarquistas presos Rafa y Joaquín.

This work is in the public domain
Sindicat Terrassa