Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: @rtivisme
Vine a Alacant amb el bus de Maulets
16 abr 2008
bus_alacant.jpg
cartell250408.jpg
Vine a la manifestació d'Alacant amb Maulets

Eixida el dissabte 26 d'abril a les 11 hores des de València
Tornada quan acabe el concert

I el divendres dia 25 d'abril totes a la manifestació!!

20 hores des de les Torres de Quart

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Vine a Alacant amb el bus de Maulets
16 abr 2008
DECIDIM INDEPENDENCIA? Qui ho decideix 4 gats com sou vosaltres d´esquenes als milions i de catalans que pensen el contrari?
Vosaltres decidiu on son les fronteres, quina es la historia i el que vol o no vol la majoria, i això que no sou ningú.
Si se us donés un centimetre de poder ja veiem el vostre tarannà quin sería, a passar tots pel tubo perque aquesta es la nostra democràcia i qui no estigui d´acord : dos tiros. Aixi si que lograrieu que el 100% de la població pensés com vosaltres. SOU UNS FANTASMES
Re: Vine a Alacant amb el bus de Maulets
16 abr 2008
justifica tot això que dius, personatge, o quedaràs retratat com un pallasso demagog.
Re: Vine a Alacant amb el bus de Maulets
16 abr 2008
doncs... un petit grup no pot 'dirigir' o 'decidir' en nom de milers de persones.

Al País Valencià vivim unes 5.000.000 persones més o menys... i a Maulets nomès hi participeu unes 2.000, per tant... creus "democràtic" i "just" i "popular" que vosaltres decidiu la independència pels vostres collons?

La lluita no va entre pobles, llengües o fronteres... va entre classes. tots (espanyols, catalans, argelins, romanesos...) estem explotats.

ORGANITZAT I LLUITA PER LA TEUA LLIBERAT.
DESPRÉS, AMB LA TEUA LLIBERTAT, TAMBÉ VINDRÀ LA MEUA.
Re: Vine a Alacant amb el bus de Maulets
16 abr 2008
trist és aquell que renúncia al seu poble..
com trist aquell que renúncia al seu sentiment i consciència de classe..

tristos uns i tristos els altres. Perquè no només és possible sinó coherent defensar la llibertat del teu poble i la de la classe treballadora.

Mai serem un poble lliure mentre ens esclafi el capital i els estats espanyol i francès.
I no ho serem nosaltres, ni cap altre poble del planeta.
Re: Vine a Alacant amb el bus de Maulets
16 abr 2008
ets un bocamoll. nosaltres no decidim per ningú, lluitem pel que creiem. nosaltres no parlem de lluita entre pobles (jo recolzo a la gent que vol la independència d'andalusia o castella)... i trobaràs pocs grups tant solidaris com maulets amb yesca i viceversa o el SEPC amb la CGT i viceversa.

buscat algun argument decent o deixa de dir tonteries.

i si us plau, deixa't de creure els estereotips que et pinten per la tele, que dient aqueixes tonteries per indymedia l'únic que aconseguiràs és que et prengam per troll.
Re: Vine a Alacant amb el bus de Maulets
17 abr 2008
El estat catala quan existeixi ens esclafara tant com el frances o el espanyol.La llengua no pot ser l'unic parametre, o el definitiu, per agrupar esers humans.El feixisme te molt de identitari i l'identitarisme te molt de feixisme.Quan acabarem de lluitar per desfernos de la preso de pobles que son ejpanya i frança, començarem a destruir la masmorra de pobles catalana.
Re: Vine a Alacant amb el bus de Maulets
17 abr 2008
Una cosa es voler que la gent prengui consciencia de la seva situacio de precarietat economica i del cami per emanciparse, i altre es voler que prengui consciencia nacional i de pertanyença a una cultura que ja ha oblidat, tan si es vol com si no es vol. A Alacant la immensa majoria no te cap sentiment nacional catala, l'han perdut per l'imposicio violenta espanyolista i cal recuperarlo? No ho se, pot ser si, pero la catalana tambe va ser imposada per la força. Per que no recuperar el sentiment de la cultura arab que hi havia abans? O d'altres...Sou una minoria local, i un altre mes nombros pero imperialista pancatala de fora , volent imposar uns valors culturals mes democratics a una majoria que no te cap voluntat de convertir-se. Antecedents de imperialisme pseudodemocratic i suposadament moralment superior a les seves victimes podem trobar-ne molt a la historia pero gens desitjable.
Re: Vine a Alacant amb el bus de Maulets
17 abr 2008
como dice el viejo proverbio hindú: come mierda, que cientos de miles de millones de moscas no pueden estar equivocadas
Re: Vine a Alacant amb el bus de Maulets
17 abr 2008
amb els blocs no es fa la unitat RATES!

Quan us n'adonareu que no hem de lliutar per unes sigles sinó per un pais??

....quina creu de gent...
Re: Vine a Alacant amb el bus de Maulets
17 abr 2008
Per favor, que ningú s'atrevisca a parlar de la situació d'Alacant sense puto coneiximent, jo sóc alacantí i estic fins als putos collonsde que la penya done l'esquena als catalanoparlants que vivim allà i després se'n traguen crédits polítics i os parle de fraga a maó i de perpenyà a...guardamar?. Hi ha gent que s'ompli la boca amb Països Catalans i no són capaços de situar-nos geogràficament.
No es tracta, almenys ací a Alacant de declarar la independència, almenys no ara, es tracta de fer front a tota eixa continua violència i disccriminació que patim dia a dia. Es recuperar la dignitat i respondre a la discriminació.
A Alacant no som poquets, a la ciutat tal volta, a quina capital no?, però la realitat canvia si surts a les rodalies, tan sols un pparell de quilòmetres.
VISCA EL 25 D'ARIL A ALACANT! RECUPEREM LA NOSTRA VALENCIANITAT
Re: Vine a Alacant amb el bus de Maulets
19 abr 2008
No home, no. La agenda la marquem desde la capital del Paisos catalans. Us agradi o no, la nostra superbia no ens permet escoltar les vostres necesitats. No parlem de cultura o llengua, parlem millor de a on volem situar les noves fronteres que delimitin el futur estat catala. Quan dic parlem, em refereixo a nosaltres. Vosaltres millor que calleu i escolteu la nostra infinita sabiduria metropolitana.
Sindicato Sindicat