Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: ecologia
Carta oberta al Hereu per la tala de l'alzinar del Tibidabo (animeuvos a escriure!)
16 abr 2008
Per en Jordi Hereu

De nou la força dels diners s'ha imposat sobre la naturalesa. Em refereixo evidentment a la tala de l'alzinar del Tibidabo. No tenen vergonya. Cap dels seus arguments tenen cap mena de validesa en el món actual i la història els jutjarà. No necessitem ni volem cap muntanya russa dalt de tot de la muntanya emblemàtica del Tibidabo, només contribuïrà a que la gent pugi en cotxe a la muntanya per gaudir d'un element artificial, i no de la naturalesa en si (arbres, plantes, paisatge i d'altres essers vius). No em val el seu argument de que replantaràn les alzines i que en plantaràn més. Ho poden fer igualment sense tallar les que ja hi ha i encara en tindrem més. La democràcia autoritària arribarà al seu final tard o d'hora, potser ja no hi serem, però en el futur mai mes es pendran decisions com aquesta (però n'hi ha d'encara més greus)

Pot reemplaçar, sr. Hereu, els anys de creixement de les alzines, i del medi natural que hi ha al seu voltant? La resposta es no. Doncs llavors no s'apressuri en destruïr-ho.

Molts dels que viuen mereixen morir y molts dels que moren mereixen viure. Pots retornar la vida? Doncs llavors no t'esforcis en dispensar la mort, doncs ni els mes savi coneix la fi de tots els camins.(SA I, 2)

De part d'algú que no el votarà mai, ni votarà mai a cap partit politic d'esquerres, ecologista i de debò



També podeu adreçar-vos a Jordi Hereu, alcalde de Barcelona, per correu ordinari:

Excm. Sr. Jordi Hereu i Boher

Alcalde de Barcelona

Pl. Sant Jaume, 1

08002 Barcelona
Mira també:
http://www.bcn.es/alcalde/ca/contacte.htm

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Carta oberta al Hereu per la tala de l'alzinar del Tibidabo (animeuvos a escriure!)
16 abr 2008
Com molt be ja sabra ja ha començat la tala de l'alzinar del Tibidabo. I jo em pregunto de nou si vosaltres, tu, sou ecologistes de debò o no. Si ja se que tu estas personalment en contra d'aquesta accio i de la consequent muntanya russa. Però on son els vostres principis. No son suficients 12.000 firmes en contra del projecte (molts dels quals votants d'ICV). Tan us agrada el govern. Que tal si en surtiu fent un gest de valentia i comencem a renegociar les coses. Em sembla molt be que envii llavoretes a la gent, però les alzines van ser plantades abans del meu naixement i són part de l'entorn natural. La seva destrucció equival a que els interessos econòmics i turistics (ve a ser el mateix) seguiran prevalent sobre els del medi ambient i de les persones. Amb el temps un s'adona que si el ciutadà, la persona, no té l'autentic control democràtic amb el vot directe sobre les decisons que es prenen, els que son dalt de tot sempre pendran decisions unilaterals, d'esquenes a tothom i sense tenir en compte ni incitar al debat públic. Fan negocis i promouen transaccions de diner public, sobre les quals no tenim cap control. Es per això, per que participen d'aquest sistema i no intenten canviarlo amb mesures i postures radicals, tal com exigeix la situació del món i l'esperit del nostre temps, que no els tornaré a votar mai més. NI A VOSTES NI A CAP PARTIT QUE APOSTI PER LA DEMOCRACIA DELEGATIVA (que no representativa, no ens enganyin que ja coneixem el joc del doblellenguatge orwellià).
Re: Carta oberta al Hereu per la tala de l'alzinar del Tibidabo (animeuvos a escriure!)
16 abr 2008
Esta misiva está muy bien para publicarla en un medio de (des)información porque hay mucha gente que se identifica con el mensaje, incluída la mayoría de sus votantes. Sin embargo, para mandarle algo personal yo me inclinaría por otro tipo de regalo...

Ni cauces legales, ni protestas pacíficas, ni recogidas de firmas ni leches en vinagre; nada les sirve si no es directo, violento y condicionante, poniendo en peligro sus privilegios e integridades física y económica.

Contra la destrucción, destrucción total.
no oblidem a Iniciativa!!
16 abr 2008
No cal oblidar als hipòcrites de debò d´ICV-EUiA que fent de sicaris per 4 duros del p$c traeixen qualsevol principi propi.

Quina vergonya senyora Mayol!!. Ja pot anar sortint amb els seus modelets de pija progre ecologista que la gent ja la té ben calada. Potser a les properes eleccions us tonareu a deixar la meitad dels vots, i al final de tant voler xupar poder al preu que sigui us convertireu a bcn en una força extramunicipal, tant de bo!.
Re: Carta oberta al Hereu per la tala de l'alzinar del Tibidabo (animeuvos a escriure!)
16 abr 2008
La Mayol diu que es retira de la política. El seu llegat li haurà de pesar molt algun dia.
Sindicato Sindicat