Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: corrupció i poder
Seguiment de la tancada contra Bolonya a la URV (Tarragona)
15 abr 2008
Durant tot el dia(15-4-08), el nucli del Sindicat d'Estudiants dels Països Catalans de la URV, la universitat del Camp i les Terres de l'Ebre, ha convocat una jornada d'accions contra la privatització de l'ensenyament superior a nivell europeu, el conegut com a Pla Bolonya. Per aquest motiu, des de Pobleviu volem fer un seguiment de totes les accions que es realitzaran al llarg del dia. Al matí, s'han realitzat accions descentralitzades a diverses facultats de Reus i Tarragona. A partir de les 4 de la tarda començarà una tancada a la Facultat de Lletres on hi haurà diferents activitats.
tancadasepcint.jpg
1/4 de 2 de la tarda

Ahir a la nit representants del SEPC van fer una reunió amb el Degà de Lletres, el qual ha accedit a la convocatòria de tancada durant la nit, a canvi de la presència d'un treballador de seguretat i d'un conserge que vetllin pel bon desenvolupament de l'acte des del tancament de la facultat al vespre i fins l'obertura demà al matí.

Avui al matí a la Facultat de Medicina de Reus, diversos estudiants han penjat una pancarta i han repartit octavetes als i les estudiants de medicina i fisioteràpia convocant-les a la tancada de Lletres. La mateix acció també s'ha realitzat al Campus Sescelades de Tarragona i a la Facultat de Jurídiques, on també s'ha aprofitat l'ocasió per realitzar pintades contra el Pla Bolonya.

La darrera acció del matí ha consistit en el tancament de la porta de l'edifici del Rectorat de la URV amb un cadenat, i la lectura d'un manifest on s'ha exposat als mitjans de comunicació els actes organitzats en aquesta jornada i els motius de reivindicació.

Les activitats s'han aturat fins a les 4 de la tarda quan començarà una cercavila a l'interior de la Facultat de Lletres que convidarà a tots i totes les estudiants que estiguin fent classe a sumar-s'hi i a participar a la xocolatada popular que es farà en acabar la marxa als jardins de la facultat.

més informació a : www.pobleviu.cat

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Seguiment de la tancada contra Bolonya a la URV (Tarragona)
15 abr 2008
resistència companys/es!!!
Canya a Bolonya!

sepcero.
Re: Seguiment de la tancada contra Bolonya a la URV (Tarragona)
16 abr 2008
amunt la lluita

mort a l'estat i al capital

assembleero
Sindicato Sindicat