Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: ecologia
Més d'un miler de persones marxen al Tibidabo
14 abr 2008
Per les agresions a collserola habudes i per haver i la declaració de parc natural que no grarantitza una protecció real de la serra, es va convocar un marxa popular. Ahir diumenge 13 es va fer la marxa per collserola que va reunir un miler de persones que van venir a peu des de diferents punts de la serra (Vallès, Barcelona i Baix Llobregat) confluint al cim del Tibidabo.
P1010042.JPG
P1010047.JPG
P1010053.JPG
La Marxa va ser convocada per la Plataforma en Defensa de Collserola i s'hi van sumar diverses entitats ecologistes, veïnals, col·lectius en lluita i agrupaments escoltes i esplais.
Es va arribar al cim al migdia, on un cop reunides totes, es va llegir un manifest i després es va fer un teatre explicant el paper de l'administració i d'altres actors de la serra.
Les pancartes de la marxa mostraven l'ampli ventall de grups en defensa de la serra i que mostren el seu rebuig a diferents projectes previstos o en marxa com el Pla Caufec, el Tunel d'Horta, incineració a la cimentera Cemex (St Feliu), tala de l'alzinar del Tibidabo, centre direccional de Cerdanyola, urbanització de la rierada de Molins, etc.
Alguns dels lemes que es van cridar va ser "Collserola Parc Natural, Prou retallades" "Collserola, ni un pas enrera" "Collserola verda, polítics a la merda".
Hi va haver presència policial, concretament tres furgonetes de mossos d'esquadra. Tot i que no es van deixar veure pels marxistes.
Al final la gent de la Vall de Can Masdeu va organitzar un pica pica a l'alzinar que volen talar per l'ampliació del Parc d'Atraccions del Tibidabo.

Més info o comunicat: www.collserola.org

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Més d'un miler de persones marxen al Tibidabo
14 abr 2008
http://www.llibertat.cat/content/view/2604/1/
Re: Més d'un miler de persones marxen al Tibidabo
14 abr 2008
No perdem l'Esperança. A continuar lluitant.Enhorabona.
Re: Més d'un miler de persones marxen al Tibidabo
16 abr 2008
Algú coneix els límits reals de Collserola com a Parc Natural ? o encara no ho és definitivament ?
Sindicat